הייתי היום ב ZOO CLUB בכפר אזר

tzvitzi

New member
חבר'ה אתם מצחיקים..(לפחות חלקכם)

אז למי שהתעצל לקרוא את השירשור וכתב סתם הודעה מתלהמת ללא קשר לכלום אני אחזור על עיקרי ה"טענות" שלי כלפי זו-קלאב. טענה א. 5 כרכנים בוגרים (כמו שבעלת החנות אישרה בתגובתה בתחילת השרשור) בטרריום מטר יחד עם כמה עכברים חיים , כמה מתים , כמה זבובים וסירחון רב. (ומי שלא היה בזו-קלאב בשבת 29/4/06 בצהריים שלא יגיב בנושא כי אני בטוח שביום ראשון בבוקר הכל נוקה וצוחצח שם ומי שלא היה שם בשבת לא ראה מה שאני ראיתי.) טענה ב. מעל 50 עכברים מכל הגדלים באקווריום חנוק 50*50 עם מכל מים אחד , כמות דומה של חולדות באקווריום דומה עם מיכל מים ריק (אני שמח שאתמול גלית ספרה שם בקושי 20 חולדות זה אומר שהנושא טופל והוציאו בערך חצי {זאת כמובן בהנחה אופטימית שגלית יודעת לספור כהלכה} וגלית שמתי לב שאת מרגישה בחורה מחוכמת ו"עוקצת לקוחות" אני הייתי מציע לשכמותך לעסוק בדברים מועילים בהפסקה כמו...ספורט,ובכללי..להתרכז במשתלה שם יש הרבה עציצים צמאים) ושוב..מי שלא היה שם בשבת שלא יגיב בנושא כי מה שהיה לפני או אחרי בחנות לא מעניין אותי אלא מה שאני ראיתי. זהו נראה לי שמיציתי את העניין , ונראה לי שמהשרשור יצאו בסוף כמה דברים טובים בעלת החנות שיפרה ותשפר את מצב הענינים שם,גלית למדה לכתוב "כרכנים",barazu ועוד כמה מצאו סופסוף על מה לכתוב בפורום ובא לעולם שלום :) חג עצמאות שמח לנו.

barazu

New member
לא אישרה ולא בטיח

אני הייתי שם יש אחד בוגר וארבעה קטנים, והעכברים והחולדות בסדר גמור. אני את שלי כבר אמרתי, אתה לא רוצה להקשיב וממשיך עם הסיפורים בסדר אתה יכול להמשיך לספר עד מחר. יום עצמאות שמח לכולם.

כל הודעה נוספת בשירשור זה תמחק

אני חושב שכולם יסכימו איתו שהדיון הזה מיצה את עצמו. למי שיש חילוקי דעות איתי בנושא יש אפשרות לשלוח לי מסר. תודה ולילה טוב.

erezss

New member
שלום ילד טיפש

לי קוראים ארז זוחלים ברר מי אני קודם אם מנהל הפורום 1 אני מבקר בחנות בקביעות 2 אני ילמד אותך ועוד הרבה כמוך לטפל בזוחלים ושאל את מי שאתה רוצה 3 אז ליפני שאתה נותן הערות לך תילמד לטפל .... 4 ועכשיו לכולם וגם לך יונתן ורונסקי לידע כלליי אני עוזר בטיפול בחנות "זו קלאב" שנימצאת בכפר אז"ר בתוך משתלת "הסוכה" יום טוב ומעולה לכולכם ארז זוחלים

למעלה