הייתי חייבת לפתוח חדש

lid15

New member
הייתי חייבת לפתוח חדש

קבלו: http://www.cinema-bizarre.de/ -- סליחיה שזה לא בקישור אין לי מושג איך עושים להקה חדשה בגרמניה לפי דעתי הם גרועים והם עוד ירדו על טוקיו! ועוד אומרים שביל נראה כמו בת סעמק. וקבלו את התוכן ה"מדהים" ממש חוצפה של כוסיות!

lid15

New member
באתר ה************ שלהם

וזה רק חצי שיר והוא גרוע והם כוסיות אבל הכוונה שהיא שאני לא יודעת אם הם אמרו שביל נראה כומ אבל אני כן יודעת שהם אמרו עליהם משו אבל בכללי הרבה אומרים שביל נראה כמו בת וזה לא נכון! ארג.

Pukapukit

New member
אבל הוא כן נראה נשי למדי :/

וזה יתרון, מבחינתי. בסכ"ה הם נראים לי להקה ממש נחמדה. ^_^ אם רק הייתי מבינה מאיפה אפשר להוריד שירים שלהם... םם; ואיפה הם אומרים את מה שהם אומרים על ביל?

Pukapukit

New member
לומשנה, מצצאתי. והוא בכלל לא קורא ביל בחורה

הוא משווה בין הסיגנון המוזר שלו לסגנון של ביל ולטרוף שיש סביב ביל ><

lid15

New member
\:

נכון ביל נראה נשי אבל יחסית אליהם הוא אבו גבר ולא אמרתי שהם אמרו שהוא הומו אמרתי שהם אמרו עליהם משהו אבל לא ידעתי מה. \: רק ניסיתי לחדש במשו

LiHiLuSh

New member
לא את צודק הם התחילו לרדת על טוקיו הוטל

ויעני הם היו ממש מגעילים זה לא היה יפה הם חושבים שהם יותר טובים מהם

lid15

New member
בחלומות שלהם יותר טובים אולי

לפי דעתי הם דיי גרועים גרועים מאוד

LiHiLuSh

New member
אני שונאת אותם רק מהעובדה שהם ירדו

הליהם זה רק מראה כמה שהם גרוןעים ומגעילים ולא שווים

Pukapukit

New member
זה לא באתר שלהם.

זה כאן- http://www.bild.t-online.de/BTO/leute/2007/08/01/cinema-bizarre-fans/tokio-hotel-konkurrenten,geo=2234328.html זו כתבה עם בראבו.

Pukapukit

New member
תיקון- בילד.

לא בראבו. בילד זה מין מגזין גרמני לגברים...

../images/Emo207.gif בקשר למפגש!!../images/Emo174.gif

מתי המפגש? באיזה שעה? מה צריך להביא? [בלונים, כסף לחולצה, מתנה, לא הבנתי את זה כ"כ חחח] ויש מישו שגר בירושלים? אני לא רוצה ללכת לבד
תודה רבה!!

3has3

New member
../images/Emo69.gif נממ..

15.08 אחת בצהריים בלוני הליום, כסף לחולצה אם את רוצה, כסף למתנה אם את רוצה, מכתב שיצורף למתנה אם את רוצה ואני לא סגורה על העניין של התמונה O: פעם קודמת לקחו גם תמונות
ואממ.. בואי לרחובות, נעלה על 201, נלך לאיבוד ואז נגיע
סתם לא
אממ שאלו על מישהי מירושלים בבלוג של קלרה

../images/Emo174.gif

כמה כסף לחולצה? כמה כסף למתנה? ואין לי בעיה לסוע לרחובות להפגש איתך... [ישלי נסיעות חינםD: ]

3has3

New member
../images/Emo69.gif יאא אז בואי לרכבת ב-11 ../images/Emo11.gif

אני אהיה שם עם ניקול DD: ואת מציקה לי הנסיעות חינם שלך

למעלה