הייתי חייבת לפתוח חדש

3has3

New member
../images/Emo69.gif אה, זה לא היה שקר? OO:

יופי אז אני אקנה אז

3has3

New member
../images/Emo69.gif אם ביל דומה לבת, למה הם דומים? ../images/Emo122.gif

שיסתכלו קודם על עצמם ../images/Emo123.gif

ואם יש להם בעיה אם ביל אז שילכו לחפפששש .....

leraax

New member
זו דעתי..

יש להם דווקא אחלה שירים, אבל רק בגלל מה שהם אומרים על אמנים אחרים אני לא אעריץ אותם, אלא אולי רק אשמע את המוסיקה שלהם.. פוקים.

keren eckshtein

New member
לא הטעם שלי בכלל ../images/Emo70.gif

ראיתם איך הם ניראים ? שילכו קבינימט .. לפי דעתי טוקיו הוטל הרבה יותר מוכשרים מהם ולטוקיו הוטל יש מוזיקה הרבה יותר טובה וטוקיו הוטל ניראת הרבה יותר טוב . חוץ מזה שהם בכלל לא מוכשרים אולי הוא שר יפה , אבל לא כמו ביל ! בוהההההההההההו איך זה שלא שמענו עליהם עד עכשיו , הם ממש חארות . ושלא ירדו על טוקיו הוטל ....... כוסעמק
ואיך הם ניראים דמט הם ממש לא יצליחו , עובדה שטוקיו הוטל התחילה בגיל 13 להתפרסם ולהופיע ולצאת לסיבובי הופעות. והחארות האלה נראלי בני 20 + ואפילו לא מפורסמים . איכסה

Pukapukit

New member
הנה תרגום של הכתבה-

ברלין – הם מתאפרים בצורה משוגעת, שיער צבוע ושחור-מסורק (לא הבנתי למה הכוונה פה כלכך...), ולובשים חפצים מוזרים. וזה נראה כאילו הם ממש כמו ביל (17) מ"טוקיו הוטל". חמשת הרוקרים האלה הם הסופר-להקה החדשה של גרמניה "סינמה ביזארה!" עם הדיסק החדש שלהם "שירי אהבה (הם רוצחים אותי)" שטרייפי (18), קירו (19), שין (17), יו (18) ולומינור (21) רוצים להסתער על המצעדים. והבנות בגרמניה משתגעות. "יש לנו סגנון משלנו והוא לא כמו של ביל מ'טוקיו הוטל'", אומר הזמר שטרייפי. "אנחנו מסתובבים ככה מאז שהיינו בני 10. גם קיבלנו את השמות הדימיוניים שלנו לפני שנים." "סינמה ביזארה" מאפיינים את עצמם באופן ויזואלי עם ה"מנגה" היפנית. הקומיקסים שכרגע מגה-הולכים אצל הנוער. חמישתם הכירו אחד את השני בפורום "מנגה" באינטרנט. בגלל כל המוזיקה שהם עשו (?), הם נפגשו והקימו את הלהקה. הזמר שטרייפי: "אנחנו חושבים שעולם הפופ הוא לגמרי משעמם בגרמניה וצריך עוד זוהר". עם להקות סטודנטים כמו " Wir sind Helde" או " Revolverheld" הלהקה נראית כמו תלמידי-סוציולוגיה והזמר כמו נהג אוטובוס. "סינמה ביזארה" בדיוק עברו ביחד לדירה משותפת ברלין. בעיר הולדתם הבנים, שעשו הכל בסולו, כל הזמן קיבלו יחס עויין מהסביבה. בגלל שיו לא רצה להוריד את הרעמה שלו, הוא אפילו איבד את עבודתו כמָסָזִ'יסְט. שין: "קיבלתי בגלל המראה שלי גם כבר על הפה (לא הבנתי לגמרי למה הוא התכוון פה...). בברלין נדלקנו (?) בחנות ה-"דונר" (אין לי שמץ מה זה XD)- ע"י הראפר סידו. הוא שאל אותנו קצת בזילזול אם אנחנו נערים או נערות." (מרוצים? ><)

אוישש..../images/Emo69.gif

*חדשה, ד"א* הם כל כךךךךך מנסים לחקות את כל הלהקות היפניות וזה. והמוזיקה שלהם לא משו לפי דעתי

אורלוש5

New member
מה לעזעזלללל

אוו שיעשו לי טובה מה הפוזה המתאמצת הזאת כאילו פאק מי הם שיגידו מילה על ביל?? ביל פי 7825825 מצליח מהם איזה קופים...איך הם עיצבנו אותי אני יכניס להם מקל לתחת!!XDD שיזהרו אני מסוכנת!!

ElinorLahav

New member
הם סתומים בלומים !

הם מכוערים סתומים בלומים פוקים חארות וכל הגי'פה שיש !
ביל & טום = כפרה עליהם ועל העוולם ! פשוט לא להתייחס וניגמר

למעלה