הייתי חייבת לפתוח חדש

אבא שלי עובד באגד../images/Emo174.gif

|גאה|XDD אממ אני יכולה לבוא לתחנה מרכזית ברחובות. חוץ מאת הכניסה אני לא מכירה שם שומדבר

3has3

New member
../images/Emo69.gif את מכירה את התחנה של אוטובוסים

בכל מקרה, זה די מסובך XDDD אממ, זוכרת איפה ישבנו וחיכינו לאוטובוס? אז שם (לא ליד הלוח אלא הכי רחוק. תחנה אחרונה
) תחכי ל-26.. שאני אמורה להיות עליו
ואז נסע ביחד לרכבת
בכל מקרה, זה מסובך DD: אז וותרי XDD

ישבנו וחיכינו לאוטובוס?../images/Emo174.gif

מתי הייתי איתך?!
אולי תחכי לי בתחנה מרכזית שם?

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני לא יכולה O:

כי, כי זה אוטובוס שמגיע ממזכרת בתיה (ואני מן הסתם עולה במזכרת בתיה) ואז הוא מגיע לתחנת אוטובוסים ולוקח אנשים לרכבת.. ואז אני אשלם פעמיים? O: ועזבי, זה ממש מסובך להגיע לתחנה הזאת. (ובחנוכה, לא? O: )

3has3

New member
../images/Emo69.gif אה ו...

חולצה - 55 מתנה- כמה שאת רוצה

LiHiLuSh

New member
כן ראיתי את זה הם בעעע

מכועכים טיחו שיסתקלו במראה והם בחיים לא יגעו לקרסוליים של טוקיו הוטל והם אמרו ניראלי שביל גם הומו שילכו ל...

X Slider

New member
איך אפשר להגיד שלו? זה גובל בבורות ../images/Emo4.gif

אן בזה כל דבר רע והוא נראה מקסים איך שהוא נראה.

YuviR

New member
בורות אולי לא, אבל הכחשת המציאות ../images/Emo3.gif

נו כן, בואו נודה שכולנו (או רובינו) חבנו שביל בת בהתחלה, ויש בו משהו נשי בפנים, כי התווי פנים שלו ממש עדינים והאיפור רק מוסיף... אבל אנחנו מכירות אותו ויודעות שהוא בן, ואחרי שמכירים ואוהבים אותו הרבה זמן כבר לא ממש מבינים איך אפשר לראות אותו בתור בת. אבל האמת היא, שהוא באמת נראה כמו בת בהתחלה. זה לא אומר שהוא לא סקס מהלך אבל

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני לא חשבתי ככה XDD

בפעם הראשונה שראיתי את ביל זה היה כשחברה שלי שלחה לי תמונה של הפנים שלו ושאלה אם זה בן או בת. ישר אמרתי לה שבן DD: ואז היא סיפרה לי שהיא שלחה את זה לילד אחד שהיה איתנו פעם בכיתה והוא אמר שביל כוסית
בקיצור, לכל אחד יש את הדעה שלו
אחרי שמכירים את הבנאדם אפשר להבין שהוא בן XDDD וזהו.

YuviR

New member
נו כן גמאני ידעתי כי שאלו

חח למה שמיהו ישאל אם זה בן או בת אם זה בעצם בת? :p כאילו, הבנת למה אני מתכוונת? חח הקיצר בעע

LiHiLuSh

New member
נכון הוא באמת נירא קצת כמו בת והוא חתיךך

זה מה שעושה אותו מיוחד וטוב וסקסי ורררררררררר

Hip Hop 4 ever

New member
../images/Emo207.gifלכול מי שהזמין את החולצותצ של ה-13 ש"ח

אני ובילי תיכננו לעשות אותם. עכשיו תקשיבו... זה יצא לנו בערך 70 איש. זה המון, ואנחנו לא ממש יכולות להרשות לעצמנו כול כך הרבה כסף רק בשביל חולצות ואנחנו עוד צריכות לשלם מהכסף שלנו. אבל.... יהיו עוד מפגשים. כך שאנחנו נשתדל לארגן את כול החולצות ליום של המפגש הבא שיתוכנן. כול מי שהזמין חולצה, רשום אצלי אז אין מה לדאוג. הן עדיין עולות 13 ש"ח. ו.. עוד משהו, אני לא אהיה לא באייסיקיו ולא ב-MSN כי המחשב שלי נדפק..
ואני צריכה טובה מכם. בבקשה תפיצו את זה בכול מקום אפשרי כי אני כותבת ממחשב שהוא לא שלי... המחשב שלי יהיה בסדר עוד כמה ימים.

למעלה