הייתי חייב לכתוב את זה איפשהו

OMER G17

New member
הייתי חייב לכתוב את זה איפשהו

וזה נראה לי מקום מתאים ההתנתקות חייבת לקרות היא כורח המציאות ישראל לא צריכה ולא יכולה להמשיך ולשהות ברצועת עזה...המקום הזה מקום מקולל ומגעיל..אף פעם לא היה צריך לשלוט בו..היינו חייבים לתת אותו למצרים עם סיני! חוץ מזה עם כל ההתלהבות מ250,000 אנשים שנמצאים עכשיו בת"א כל כך הרבה מהם באו בשביל החברה' ובשביל האווריה ולפגוש אנשים ופחות מאידיאולוגיה...ככה ש250,000 אנשים מרשימים אותי...אבל אסור לשכוח את הסיבות שלהם לבוא...כן כן...חברתיות!

noamgk

New member
../images/Emo6.gif

ממש מקום אידאלי לפגישת חברים, בהפגנות. הרבה מרחב, אפשר לטייל, אוויר פתוח, בלי צפיפות. אהבתי.

TheOrion

New member
צחוק צחוק...

אבל אני אישית ראיתי כמה עשרות צעירות וצעירים מגיעים להפגנה בתור "יציאה לעיר", "בילוי", "להכיר מישהו/י". אלו מובאים במרכאות כי אלו ציטוטים. לא אני אמרתי, אלא הם. לא אומר שכולם שם מהבחינה הזו, אך יש מסה של אנשים הנמצאת שם ורואה זאת כבילוי חברתי ותו לא.

noamgk

New member
נו באמת.

אתה מצפה שאני אאמין שאתה מגיע להפגנות של הימין, ועוד רק בשביל לשאול כמה עשרות למה הם שם? וברור שיש אנשים שמנצלים את זה בשביל זה (מיעוט), אבל זה לא אומר שהם שם רק בגלל זה. בכל מקרה, אני בטוח שאצל השמאל כולם באים מתוך אידאולוגיה (בתשלום?).

TheOrion

New member
../images/Emo2.gif

קוראים לי פה שקרן?
. אמרתי שהלכתי להפגנה של הימין!? חו"ח, אני לא אקח על עצמי להיות חלק מהפגנה שמטרתה להורות לאנשים כיצד להפר את החוק. אני לא פושע. עם זאת, אני נסעתי בקו 56. שם אני ראיתי מספר צעירות עולות לאוטובוס ומתחילות לדבר על זה. נפנפתי זאת ממני בתחושה של "טובנו, 5-6 צעירות, זו לא חוכמה". אחרי זה הסתובבתי מעט בתל-אביב, בלי שום קשר להתנתקות. סתם להסתובב, מותר!? תודה. לאט לאט אני שומע עוד ועוד צעירים שכאלה, שמגיעים להפגנה למען החברתיות שבנושא. לא לקרוא לי שקרן. אולי אתה לא הבנת, אולי לא קראת טוב, אולי לא הברתי את עצמי טוב, אבל לקרוא לי שקרן? המשפט האחרון שלך בכלל לא ראוי לתגובה. מצטער, לטעון שהאידיאולוגיה שלי היא כסף, זה פשוט גועל נפש.

noamgk

New member
אה, מצטער!

לטעון שהאידאולוגיה שלי היא הנאה ופגישת חברים, יותר טוב? ולא טענתי את זה. אבל זה ידוע ש"פעילי" שלום עכשיו מקבלים כסף.

noamgk

New member
אני שאלתי שני שכירי שלום עכשיו.

הם מקבלים 20 ש"ח לשעה. חבר של אח שלי שאל שכירי שלום עכשיו שתלו שלטים באמצע הלילה אם הם מקבלים כסף, והם אמרו שהם בכלל לא מאמינים בדעות של שלום עכשיו ושהם מקבלים 400 ש"ח ללילה.

OMER G17

New member
טוב השארתם אותי בלי מילים...

בכל מקרה זה שאנחנו פחות חדורי אידיאולוגיה לא אני אלא האחרים לא הופך את הקול שלנו לפחות שווה

יוֹאב

New member
באמת נראה לך

ששלום עכשיו יגדירו את עצמם באינטרנט כ"תנועת שלום המונית" ? זהו זיוף. לא יפה לרדת לכזה שפל.

TheOrion

New member
זיוף לא סותר את המציאות? ../images/Emo6.gif

אחחחח, הטיעונים שלך נשמעים מצחיקים יותר ויותר.

noamgk

New member
זה לא סותר את המציאות.

זה שמישהו זייף, זה לא אומר שהם לא משלמים.

noamgk

New member
בגלל זה לא פירטתי על התמונה.

סתם שמתי אותה בשביל ההומור. אתה רוצה להתווכח ככה עוד הרבה זמן כמו ילד קטן, או שאפשר להפסיק?

יוֹאב

New member
סתם שמת אותה..בטח

במקרה נלחץ לך על התמונה בהודעה שנקשרה לקבלת שכר כביכול מ"שלום עכשיו". ובכלל, שמתי לב, שבכל פעם שבא לך להתנשא, אתה שואל את הצד השני אם הוא ילד קטן ולמה הוא ממשיך להתווכח כמו ילד קטן. צא מזה.

TheOrion

New member
אז רגע..

אם אני מזייף שיק של מישהו, אז לא סותר את העובדה שהוא לא חתם על השיק? לא סותר את העובדה שאני לא אמור לקבל כסף מהשיק הזה? מעניין... מעניין למה יש כמה עשרות אנשים ברגעים אלה שנמצאים בכלא על זיוף שיקים. נ.ב. יש אנשים שרגילים לראות את המילה צ'ק. אז שתדעו שלזה התכוונתי.

TheOrion

New member
אני לא טענתי דבר כזה.

היו שם אנשים שבאו מהסיבה הזו, נקודה. זה נכון וזה ידוע. אתה טוען שדעותיי והאידיאולוגיה שלי היא כסף. ד"א, יש הבדל בין תליית שלטים לבין נוכחות בהפגנות. זה שמשלמים על תליית שלטים זה פשוט מתוך ידיעה שצריך לפצות אנשים על אובדן הכנסה בעקבות פעילות פוליטית. הופעה בהפגנה זה משהו אחר לגמרי. לפי מה שאתה אומר, כל פעיל פוליטי צריך לעבוד חינם. למה לא נראה לי שאם אתה תהיה פעיל פוליטי אתה תסרב לשכר?

שלום עכשיו לא מייצגים אותי

וזה בלי קשר אם הם משלמים או לא (למרות שלדעתי הם לא משלמים כי יש מספיק אנשים שמסכימים להתנדב לשם המטרה שלהם). אני בעד ההתנתקות אבל לא בעד כל מה ששלום עכשיו רוצים (כמו לתת את המדינה הזו לערבים ולקרוא לה פלסטין)

למעלה