הייתי חייב לכתוב את זה איפשהו

AGENT SHESH

New member
אכן כך הדבר,

הפגנות הן בראש ובראשונה הפגנת נוכחות (שהרי, זוהי המטרה העיקרית, מן הסתם), אך גם בצורה חזקה - בשביל לפגוש אנשים. בציבור הדתי קשה למצוא מקומות בילוי או יציאה כמו שיש בציבור החילוני (מסיבות ואירועים חברתיים נוספים), וכשיש הפגנה - זאת הזדמנות מצוינת. הנוער כמובן מנצל זאת בעיקר.

שאלה.

הממ שאלה - למה הם בוחרים לצאת לבילוי חברתי דווקא שם?? אני הלכתי מסיבות אידואולוגיות!

OMER G17

New member
כי כ-ו-ל-ם שם..אם את דתייה את לא

ממש צריכה הסבר..כמה אנשים שאלו אותי..אם אני בא היום להפגנה...ואני עוד גר לא באיזה התנחלות או משו...אבל בחברה הדתית זה בהחלט סוג של יציאה

...

ולמה הם בחרו היום בערב דווקא בסוג זה של יציאה? יש אפשרויות אין ספור למקומות בילוי. אני משערת שהיו בודדים (יחסית לכמות האנשים) שהגיעו לבילוי.. אני לא חושבת שאלפי האמהות שהגיעו עם הילדים והתינוקות - ראו בזה בילוי כל כך מהנה.. לילה טוב!

משיגנע באופן קיצוני

א.שזו אמונה טפלה להאמין בדבר כזה שהרצועה מקוללת. ב.בלי הרבה מחשבה אפשר להבין שזה לא כיבוש שם ג.כי אתה נראה אדיוט ד.?

המקסימום שיכול להגיע בגלל חברתיות

זה חצי במקרה הכי הכי הכי גרוע (החצי השני זה החברה שבגללה לכאורה הגיעו) ומספיק לי אם יגיעו לגוש 150000

Cornflakes

New member
זה מה שהיית חייב לכתוב?!

אני מגיע תמיד להפגנות ודווקא הפעם לא הצלחתי, ואני יכול להגיד לך שהסיבה להגעה היא ממש לא פגישת חברים. להיות בהפגנה זה סיוט, וממש קשה לפגוש שם חברים עם כל הצפיפות. לפחות תן קרדיט לאנשים שהשקיעו הרבה זמן ועצבים כדי להגיע להפגנה הזאת. אגב, לא משנה מה הסיבות להגעה. אני יודע שלהפגנת תומכי ההתנתקות שארגן עמי איילון וזכתה לסיקור דומה בתקשורת, הגיעו 250 (מאתיים וחמישים) איש, ולהפגנה נגד ההתנתקות הגיעו 250000 (מאתיים וחמישים אלף) איש. אתה יודע לחשב פי כמה זה? וזה על-פי מה שמסרו לכם בתקשורת. בפועל המספר גדול בהרבה. אין שום ספק שזו ההפגנה הגדולה ביותר בתולדות המדינה. מנסים להשתיק אותנו, אבל זה לא הולך.

Cornflakes

New member
ולגבי החלק הראשון של ההודעה שלך

אהה, עכשיו אני מבין למה צריך להרוס את חייהם של אלפי אזרחים, לבגוד בהם, לגרום לקרע עצום בעם, לגרום לטראומות קשות אצל חיילים וחיילות ושוטרים ושוטרות, להביא סכנה על כל היישובים והערים שסביב הרצועה, ולהוציא מיליארדי שקלים: כי עזה זה מקום מקולל ומגעיל!

רצועת עזה מקום מקולל? שפלות לשמה!

לך לשם תראה במקום לדבר תראה איך מחול שאמרו שזו אדמה שאי אפשר לגדל בה כלום הם מפיקים את הכמות הגדולה ביותר של עגבניות בעולם! תראה את החופים את השקיעות המדהימות, תראה את הוילות הענקיות שאנשים בנו במו ידם,ג€ תבוא לראות! אל תסתכל בכזה מבט חיצוני ותזבל תשכל כמו כל התקשורת המחורבנת הזו, ותבלע כל דבר שהם אומרים לך! תחדור לגוש כמו גבר! תאמין לי אני בגוש עכשיו וזה לא היה כזה מסובך... אז אתה בא??ג€

OMER G17

New member
ראיתי את גוש קטיף...סיירתי שם

עשו לנו סיור..איזור כפרי נחמד כמו הרבה איזורים בארץ...אבל מוקף באוכלוסייה פלסטנית צפופה עויינת אלימה ומוסלמית שלא תזוז לשום מקום! אין רצף גיאורפי בין גוש קטיף לישראל..איך אתם מתכוונים להמשיך ולגור שם? להמשיך לשלוט במיליון ומשהו הפלסטינים?

OMER G17

New member
חחחח תהיה בריא נקווה שזה יעבור עם

הגיל...עוד סיבה לצאת מעזה תהליך המשיחיזציה שעובר על החברה הדתית-לאומית בגלל הכיבוש

מיטלוש8

New member
ומה הפיתרון המציאותי מבחינתך?

לברוח משם? לעודד את דרך הטרור? המדינה הזו היא שלנו! למה שאנחנו נברח מהמקום הזה?

למעלה