הייתי חייב לכתוב את זה איפשהו

מיטלוש8

New member
ולמה רצועת עזה היא לא שלנו?

כי "כבשנו אותה"? (זו בדר"כ התשובה...) ובעצם, בדבריך, אתה אומר שפתאום ביום בהיר אחד החלטנו שרצועת עזה לא שלנו, אז בואו נצא משם! נו באמת, כאילו זה לא ברור שזה הטרור והפלשתינים! הבריחה הזאת תעלה לנו בטרור נוסף- האם זה שווה?

OMER G17

New member
אני מעולם אבל מעולם לא חשבתי שהיא

שלנו...בגלל הערבים שבה ובגלל שאני לא רוצה מגע איתם אני מאז ומתמיד הייתי בעד היציאה משם...מהרגע שבו שמעתי על זה שיש התנחלויות בתוך רצועת עזה!

מיטלוש8

New member
מעניין מה שאתה אומר...

אז בעצם אם היית חי לפני 100 שנה בכלל היית יוצא מהמדינה? חוץ מזה שהעובדה היא שהיום הם בכל מקום, הם גדלים במהירות עצומה ויכולים להיות יותר ממנו בעוד מספר שנים. מה תגיד אז? לברוח מיפו?

OMER G17

New member
לא...להותיר כמה שפחות ערבים בשטח

ישראל...כולל ויתרור נגיד על מקום כמו בקה אל ערבייה שסמוכה לבקה אל שרקייה

הרֵעוּת

New member
מי שולט בהם?

מאיפה העובדות המופרכות האלה? כבר למעלה משנה וחצי איש לא מתערב בעניינים של הפלסטינים בעזה - הם כפופים למנהיגים שלהם, מנהלים את חייהם בעצמם.. מאיפה השטויות, מאיפה?

OMER G17

New member
כן אה?אנחנו מעורבים בהם חוסמים את

דרכם אגב מבחינת שבט המואבי אנחנו גם כובשים בפועל...אבל הישיבה שם מפריעה מאוד לסדר התקין של החיים ברצועה ויוצרת חיכוך מיותר מבחינתי

OMER G17

New member
ולמה כולם שם? גם בגלל זה!

ברור שלא רק..אבל זאת סיבה חשובה...אקשן וחברה'.. וגם מקום לדאווינים ולהכיר בנים/בנות..בטוווחחח

הרֵעוּת

New member
הפוסל, במומו פוסל.

אם אתם באים להפגנות מסיבות חברתיות לא אומר שאנחנו עושים את זה. אתה דיברת עם אנשים שנמצאים עכשיו בגוש? אני דיברתי, והם חדורי אידאלים, מוטיבציה, הרגשת שליחות, התחברות, אהבה. רובם לא פוגשים את "החבבה'" אלא שומעים צעקות של ההורים בערב. אם אתה לא מכיר את האוכלוסיה - אתה לא יכול לקבוע עובדות.

OMER G17

New member
אני דתל"ש מאמי..לא לזלזל!

אני אף פעם לא באתי להפגנה מסיבות חברתיות דוגרי להפך לא הלכתי כי לא היה לי עם מי ללכת כי אני גר בישוב דתי ואפילו את הסרט הכחול שלי תליתי בבית ולא על האופניים או על התיק...כי לא נעים

הממ

אם אתה מאמין במשהו - לך איתו עד הסוף.. אהה, וזו בטח עוד סיבה למה יש יותר סרטים כתומים - כי ל"כחולים" לא נעים.. וואלה. לילה טוב!

OMER G17

New member
אני לא מתבייש..אבל כנראה שאין לי את

האומץ שכווולם כולל כולם יידעו..אם בא לך אני גר בקיבוץ..ככה שזה לא סתם ישוב בסדר?זה הרבה יותר דחוס וכולם עם כולם

הרֵעוּת

New member
באמת התפלאתי.. דתל"ש מישוב..

אז אתה מתבייש להציג את הדעה שלך בבית, ומשחרר אותה לאינטרנט. זה מראה אתה כמה אתה סגור עליה ובטוח בה.

OMER G17

New member
אני לא מתבייש בה בבית!!!!!!!!

כל המשפחה שלי ורוב החברים שלי יודעים את זה..אין לי כוח שכל הקיבוץ כולל כל המבוגרים ידברו על זה שהלכתי עם סרט כחול שכמעט חצי מהאנשים פה שמים סרט כתום הבנת??? אני לא משחרר את זה רק באינטרנט ואל תכניסי לי מילים לפה! אגב יש דתל"שים רק בקיבוצים אין בהתנחלויות ובישובים הקהילתיים? פעם ראשונה שאני שומע טענה כזאת

הרֵעוּת

New member
לא הכנסתי לך מילים לפה.

נתתי פרשנות משלי. אם פגעתי בך, סליחה. אני לא גרה בקיבוץ, ואני לא יודעת עד כמה הכל אחד בתוך השני. לא, יש דתלשים בכל מקום. אבל דתלשים בגיל 16 כמעט ואין בהתנחלויות.

OMER G17

New member
טוב אצלנו באמת ישוב יותר חופשי

ופתוח..אם את אומרת שאין אז אין...למרות שאני מכיר איזה דתל"ש אחד מהתנחלות ונראה לי שהוא בטח לא היחיד..אבל פסדר

מיטלוש8

New member
חחח פגשתי את ההיא מ"סוף הדרך"...

נו... ההיא מהזוג של "הדוגמנית והמתנחלת", אז את המתנחלת
היתה אחלה הפגנה! ואומנם נניח אני, ברור שזה סבבה לפגוש אנשים ומסתובבים שם לחפש אנשים מוכרים וחברות... אבל... אם לא הייתי נגד ההתנתקות ולא הייתי רוצה להיות נוכחת שם לא הייתי מגיעה! היה מדהים! ובעיקר עצוב

למעלה