הייתי שמח לראות את הפרשנות של JohnLocke

JohnLocke

New member
אתה בטוח שזו מנגינה חדשה?

כי לדעתי היא הופיעה כשהמטוס נחת ב601.

אה, בצפייה נוספת יש קצת parting words

בסצינת הכנסיה, ממש לכמה רגעים קצרים. בעיקר כשזה דווקא עובר לג'ק על האי. ולגבי 601 - נראה שמדובר באותה נעימה, אך בחלקים שונים ממנה.

../images/Emo45.gif סיכום יפה

הייתי מוסיף לסעיף 6 את הקטע שג'ק אומר לדזמונד - "I'll see you in another life brother". ממש אהבתי את הקטע הזה.

Lady in red2

New member
סיכום מצויין ../images/Emo45.gif ושאלה

אפשר הבהרה לגבי התוכנית של הדזמונדים ובאיזה שלב היא השתנתה? אם אני מבינה נכון: דזמונד על האי - קיבל הארה בזמן הניסוי של ווידמור, כאשר גילה את עולם מציאות המעבר. הוא חשב שזאת מציאות מקבילה/אמיתית? שכן אמר לג'ק "כל זה לא משנה, איפשהו נפגשנו על המטוס והיית מאושר". כאן בעצם ברור מתי התוכנית שלו השתנתה - ברגע שהלך אל האור וכלום לא קרה. הוא אומר לג'ק שג'ק צדק. דזמונד במציאות מעבר - דניאל אומר לו שהם שינו דברים, שהחיים שלהם לא נועדו להיות כך. ואז דזמונד אוסף את כולם... אולי בעצם במשך כל הזמן הזה דזמונד היה בטוח שזאת מציאות חלופית אמיתית?

JohnLocke

New member
הדזמונדים השונים - הסבר

דזמונד על האי עבר אירוע אלקטרומגנטי שגרם לו במשך כמה שניות לראות כמה שעות של עולם המעבר, בהן הוא חשב שמדובר במציאות די מגניבה, שבה כולם חופשיים מהאי שגרם לו סבל במשך שנים. לכן, אחרי הבדיקה הזו של ווידמור, הוא לא פחד יותר משום דבר, כי הוא ידע שלא חשוב מה יקרה, הוא בסופו של דבר יגיע לעולם הנהדר הזה. הוא ידע שגם אם ווידמור ישתמש בו, או גם אם סמוקי ישתמש בו, בסופו של דבר התוצאה תהיה זהה - הוא יקבל עוד זרם אלקטרומגנטי ויחזור למציאות המגניבה. דזמונד בעולם המעבר עבר חצי-הארה עם צ'ארלי ובסוף קיבל הארה מלאה כשנגע בפני והתעלף. מאז הוא הבין לגמרי שהוא מת, והוא רצה לאחד את כל האנשים שנמצאים בעולם הזה מ815, הוא מעולם לא חשב שמדובר במציאות אמיתית. בסדרה של אירועים שהוא תיכנן (לדבר עם הארלי, לדרוס את לוק) הוא הביא למצב שכולם בסופו של דבר התעוררו והתכנסו בכנסייה.

השוט שלהם כמו בהצ' היה גאוני!

אם מסתכלים על פרק הסיכום בתור משהו מאד כללי לא פלא שיש כאלו שמתאכזבים כל הזמן... (ז"א היו מלא כאלו שהתאכזבו) אבל מסתכלים על כל ביס וביס, אימרה, המוזיקה, המשחק, הצילומים, הרמיזות - צילום הליקופטרי שלא היו לנו כמעט כאלו בעבר.... הכל פשוט מושקע עם תשומת לב לכל אבל לכל הפרטים הקטנים. שחקנים / תסריט / משחק / צילום / עריכה ... כולם מצויינים!

tamarhp

New member
שוט באמת גאוני :)

ולדעתי היה פרק מדהים גם בכללי.... :) ואהבתי שהם שמו את המוזיקה של האושיאניק. מוזיקה יפהפיה ומתאימה כ"כ לאיחוד...

ואת יודעת עוד מה מטורף בשוט הזה????

בפעם הראשונה - בהאצ' הם פוצצו את העולם המושלם והאטום (תרתי משמע) שדזמונד חי בו..... פה לעומת זה, בפרק האחרון - הם הורידו את דזמונד - תמכו בו, ל"הצ'" האחר - זה שגם בו יש קטע אלקטרומגנטי, כמו ה"ברבור" אבל פה מטרת הכניסה שלו היתה אחרת (ל"תחנה" הזו כביכול).
ענק כבר אמרנו ? יאללה - הכנתי לי טוסט וקפה ואני הולכת לצפות שוב בשני הפרקים, בפעם השניה. אה - ולקחתי איתי גם חבילת טישו

Thiery Henry

New member
בקשר ל-3, המשחק

טרי אוק'ווין נתן בעונה הזאת, ובפרק האחרון בפרט, תצוגת שחקנות מדהימה לדעתי! רגע אני רואה אותי בתור סמוקי, דמות שהיא תמצית הרוע בסדרה עם מאפיינים כל כך שונים מג'ון לוק, וכבר בסצנה הבאה רואים אותו בתור לוק, וההבעות פנים וגוף שונות, ואני לפחות לא חשבתי לשנייה על סמוקי כשהוא גילם את לוק - פשוט כי הוא שחקן ענק.

השורד

New member
טרי או'קווין חייב לקחת אמי בטקס הקרוב

עם כל הכבוד (ויש) לבריאן קרנסטון מהסידרה המצוינת Breaking Bad.

JohnLocke

New member
אלו קטגוריות שונות

טרי אוקווין תמיד היה בקטגוריית שחקן משנה, וקרנסטון היה בקטגוריית שחקן ראשי. אני מקווה ששניהם יזכו.

בהחלט מגיע לו על העונה הזאת.

אבל רק כיוון שהוא כבר זכה, אולי מייקל אמרסון יקבל את האמי.. למרות שאני די בטוח שיתנו למת'יו פוקס בסופו של דבר.

JohnLocke

New member
לצערי, קטגוריית השחקן הראשי מאוד קשה

ולא בטוח שפוקס בכלל יהיה מועמד.

השורד

New member
../images/Emo6.gif נראה לך? מת'יו פוקס שחקן גרוע

ואמרסון כבר זכה פעמיים באמי על אבודים, כולל באמי האחרון.

אלעד ר

New member
דווקא בעונה הראשונה

המשחק של מת'יו פוקס מעולה לדעתי. לאחר-מכן פשוט הפכו את הדמות שלו לפצצת עצבים.

בלי קשר לרמת המשחק של פוקס...

ג'ק-פייסס !!! חיכיתי להם, ספרתי אותם, הרעתי להם... עוד סיבה שולית אבל חביבה להתמכר לסידרה.

הזכרת לי - אני צריכה לחזור ולהמשיך

לצפות בעונה השניה.. נעצרתי אולי לפני איזה חצי שנה בפרק החמישי או משהו....

murphy

New member
אני יודע שאלה חדשות ישנות אבל בכל זאת

כי שמתי לב שהסיפור הכללי אוזכר אבל לא בפרטים שאני מתכוון אליהם. כשבן לקח את ג'ון לביקתה כביכול על מנת לדבר עם ג'ייקוב שלא היה שם, מי שכן היה שם היה העשן השחור שהחליט לעבוד על ג'ון וכך בעצם להשתלט עליו. זו הסיבה שהוא אמר לו שהוא צריך להזיז את האי, כי זה מה שיגרום לו לצאת מהאי ולהביא חזרה את כל ה candidates (על מנת להרוג אותם), הסיבה שהוא אמר לו שהוא צריך למות הייתה בגלל שרק ככה הוא יוכל להשתלט עליו (ג'ון חשב שמדובר באי, העשן השחור, חשב אחרת). בקיצור, בכל הפעמים שג'ון חשב שהוא מדבר עם האי/ג'ייקוב, העשן השחור הוא זה שדיבר איתו ובעצם עבד עליו. בגלל זה גם בעונה השישית לוק (העשן השחור) אומר לג'ק שג'ון היה sucker כי הוא כל כך האמין שיש לו קשר לאי שהוא לא שם לב שהעשן השחור עובד עליו. בגלל זה כשאלנה והחברים הגיעו לביקתה היא אמרה שג'ייקוב כבר מזמן לא שם ומישהו אחר השתלט עליה ולכן שרפו אותה. אני מזכיר שכל זה קרה החל מהעונה השלישית אז זה גם thumbs up לכותבים שבאמת רואים שהם ידעו את הכיוון של הסידרה ולא המציאו אותה תוך כדי. זה מוביל אותי לסיבה (אחת מני רבות) שאני אוהב את הסידרה הזו והיא שבסדרות אחרות, זה נראה שהעונה הבאה "מומצאת" תוך כדי העונה הנוכחית בעוד שבאבודים רואים שהעלילה כן הייתה ידועה מראש ורק הדרך התפתחה תוך כדי.

למעלה