הייתם מוכנים?

wild orchid

New member
זה כי הסטרייטים לא בקטע של סטוצים, זוגיות פתוחה ו\או סלחנים

לבגידות?

Berethor

New member
בעיקר הסטוצרים שמבינהם, בוודאי שלא כולם

לעשות דברים מהסוג הזה או להאמין שזה בסדר זה לא "רק" פעולה, בדרך כלל זה גם עניין של אישיות, תנסי להתכחש לזה ככל שאת רוצה כדי להצדיק את עצמך או אחרים, אבל אני לא קונה את זה, ולא מסכים עם זה. התירוץ הכי ישן בספר בניסיון הצדקה של דברים מפוקפקים זה לנסות לטעון שכולם עושים אותו הדבר, או שלכולם יש את אותו הסיכוי לעשות את אותו הדבר, המציאות מוכיחה אחרת, יש דברים שהם בחזקת שור מועד, מי שדברים מהסוג הזה הם חלק מחייו והוא עשה אותם מלא פעמים, אין מה להתפלא אם הוא יעשה את זה שוב. לגבי ביסקסואלים, מישהו שמין אחד לא מספיק לו, ונמשך לכל המינים, לא עושה רושם של אדם מונוגמי במיוחד בלשון המעטה, בנוסף לביסקסואלים במלא לא מתאימה מונוגמיה, שלישיות וזוגיות פתוחה, או סטוצים מתאימים להם הרבה יותר לדעתי.

wild orchid

New member
YEAH...

NO.

אתה לגמרי מוכר לעצמך כל כך הרבה סיפורים וכל כך הרבה לוקשים שאני כבר לא יודעת האם זה מצחיק או עצוב. אבל זה בסדר, תמשיך למכור לעצמך את הסיפורים האלה אם זה עוזר לך להרגיש בטוח יותר.

wild orchid

New member
רגע ואם הוא סטרייט אז לא קיים סיכוי שאולי הוא לא יחזיק מעמד

באיזשהו שלב ואז היא תכתוב אחר כך הודעת בכי על הנושא הזה?

עכשיו זה סתם להיתפס לקטנות

התכוונתי שכשנכנסים לקשר כזה ביודיעין, אז לא לבכות אחר כך למה הוא עשה לי את זה ואת זה.
קאפיש ?! יאללה סיימנו לטחון את הנושא הזה

turangaleela1

New member
מה הקשר בין נטייה מינית לבוגדנות???

אפשר לקבל על זה תשובה אחת נורמאלית כאן חוץ מערימת סטיגמות?

ברצינות עכשיו-

נכון שיש גייז שהם סופק מונוגמיים, ונכון שהכללות חוטאות תמיד-
אבל אם תסתכלי על קהילת הגייז תראי שבלעדיות מינית היא נדירה.
לרוב זה מוסכם ומקובל על שני הצדדים ולכן זו גם לא "בגידה".
&nbsp
לעומת זאת, הבדיחה הרווחת אצל לסביות היא שבדייט השני הן עוברות לגור יחד..

turangaleela1

New member
האמת שאם כבר אז זה בדיוק הפוך

לרוב גברים הומוסקסואליים נמצאים יותר במערכות יחסים לעומת נשים לסביות.
מה שבדיוק מראה את הפואנטה שלי- אין סיבה לקבל את עובדות החיים לפי סטיגמות חברתיות.

זה לא סטיגמות

ויש לי הרבה חברים וחברות מהקהילה.
(גם אני רחוקה מלהיות סטרייטית)
&nbsp
להיות במערכות יחסים לא קשור לבלעדיות מינית וגם לא קשור ל"בגידה".
אצל הרבה מהגייז זה מקובל שאין בלעדיות מינית ומצרפים או מחליפים פרטנרים במסיבות בסופשים..
ויחד עם זאת יש לי גיס שהוא ובן זוגו בבלעדיות מינית שנים. ברור שזו הכללה ויש יוצאים מן הכלל.

turangaleela1

New member
גם אצל הרבה מהסטרייטים מקובל

שאין בלעדיות מינית ומצרפים ומחליפים. האם זה אומר משהו על כלל אוכלוסיית הסטרייטים?

הרבה???

את בטוחה???
&nbsp
דווקא המחקרים מראים שהרבה יותר מקובל להעמיד פנים שזו בלעדיות מינית ולעשות דברים בלי ידיעת בן הזוג..

turangaleela1

New member
ובכל זאת, האם זה גורם לך או לכל אחד אחר

להכריע על נטיות בוגדנות/מערכות יחסים ביחס לאלו של הלא-סטרייטים.

תראי, אני פשוט לא חושבת שיכולה להיות קביעה כזאת לגבי אף אחת מהנטיות המיניות. לא של סטרייטים, לא הומואים ולא של דו מיניים.
העובדה שיש הרבה הומואים שהם נמצאים במערכת יחסים פתוחה לא הופכת את הנטייה ההומוסקסואלית למשהו שמטבעו פחות מונוגמי. ויותר מכך- זה לא הופך אנשים דו מיניים ליותר בוגדניים או פחות נאמנים.

ברור שלא!

אני גם חושבת שהעובדה שאדם הוא לא מונוגמי לא גורמת לו להיות "בוגדני".
אם הדברים מדוברים ומקובלים על שני בני הזוג אין פה בכלל "בגידה" (אני שונאת את המילה הזו..)

turangaleela1

New member
אני גם חושבת שהחלק של הבגידה הוא בכלל בעיקר החלק של השקר,

של לעשות משהו שמחוץ להסכמת שני הצצדים.

אבל זה לא הנושא פה. הנושא הוא האם אפשר לעשות הקבלה בין אופי של בוגדנות לבין נטייה מינית.
אני עדיין משוכנעת שאין קשר. באם אדם הוא סטרייט, זה לא הופך אותו ליותר מונוגמי ואם אדם הוא הומוסקסואל זה לא הופך אותו לפחות מונוגמי ואם אדם הוא דו מיני זה לא הופך אותו לבעל נטייה לבוגדנות.
זה הכל. ומרגיז אותי שמלא אנשים פה חושבים ככה. כי כן, אלו סטיגמות.

הבעיה שלי היא

בחיבור בין מה שאנשים קוראים לו "אופי בוגדני" ובין חוסר בלעדיות מינית.
&nbsp
לתפיסתי, אדם שבוגד מפחד להתמודד עם בן זוגו, מעדיף לשקר לו ובעיקר מעדיף להמשיך להעמיד פנים שהכל עובד מצויין.
הרבה אנשים שבוגדים בבני זוגם יתמלאו כעס ועלבון אם יגלו שבן זוגם גם בגד בהם..
מכירה המון זוגות בזוגיות "אחרת" שהם סופר כנים ונאמנים לחוקים של הזוגיות שלהם.
&nbsp

turangaleela1

New member
כן, בזה אני מסכימה איתך.

זה לא היה ברור שאני מסכימה איתך בנוגע לזה?

לא היה ברור לי לגמרי

כי גם את עשית חיבור בין "אופי בוגדני" ובין נטייה לריבוי פרטנרים.
&nbsp
אנחנו לא מסכימות על עיניין אחד-
אני כן חושבת שחוסר בלעדיות מינית מקובלת יותר בקרב גייז. מקובלת=בהסכמה מלאה.
וזה אכן לא אומר על כולם כלום ולא מקשר בין נטייה מינית ובין "בוגדנות".

Berethor

New member
אלא אם כן את בקטע של שלישיות

זה יותר חיסרון מאשר יתרון לדעתי. הרבה ביסקסואלים ינסו להתכחש לכך, אבל הסיכון להיות נבגד אכן גדול יותר עם ביסקסואלים, גם משום שיש להם יותר אופציות לבגידה, וגם משום שהרי הם רוצים גם גברים וגם נשים, על כן קיים סיכוי רב שבסופו של יום, להיות עם רק מין אחד לא מספיק להם. בדרך כלל ששומעים על בגידה של ביסקסואלים, זה קורה עם המין ששונה ממינו של בן או בת הזוג, ואני לא חושב שזה מיקרי. בנוסף קיים גם הסיכוי שהיא יותר לסבית מאשר סטרייטית, במילים אחרות מעדיפה יותר תמין שלה, ובמקרה כזה זה גם יכול להיות בעייתי. אז אומנם אני לא בטוח אם מבחינתי זה פסילה על הסף, אבל בתור אדם מונוגמי, בהחלט יש בזה יותר חסרונות מאשר יתרונות.

turangaleela1

New member
שוב אתה מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם כאילו היו עובדות ??

זה לא נכון, אין סיכוי גדול יותר לבגידה בקרב ביסקסואליים.
פשוט לא נכון

למעלה