הייתם מוכנים?

Berethor

New member
בניגוד עליך, כתבתי לדעתי

ככה שאת זאת שמתיימרת כאן לדעת הכל, ולהטיף לנו את האמונות שלך. אל תחליטי בשבילי מה נכון ומה לא נכון. את תמיד באה עם קלישאות נבובות ומתחסדות בנושאים האלה, זה לא דבר חדש. אל תחשבי שאני מופתע לשמוע שאת חושבת שאין קשר בין ביסקסואליות לבגידה, בדיוק כמו "שאין קשר" בין אנשים שאוהבים סטוצים לנטייה לבגוד.

turangaleela1

New member
הנה, אני נהניתי מסטוצים בעבר ומעולם לא בגדתי

היה לי בן זוג שהיו לו המון סטוצים ומעולם לא בגד.
מה תגיד על זה?

ההבדל הוא שאה ממציא דברים שאין לך מושג לגביהם, בעוד אני מדברת מנסיון חיים וידע אמיתי

Berethor

New member
אני אומר שאל תהיי בטוחה כל כך שהוא לא בגד

חוץ מזה ציינתי איפה יש סיכון גבוה יותר, לא אמרתי שמאה סיכוי שסטוצרים או ביסקסואלים יבגדו, אבל בהחלט הסיכוי הוא רב בהרבה, מאשר עם אנשים לא סטוצים או סטרייטים. מה גם שנטיות לא מונוגמיות, גם כאשר לא באות לביטוי בבגידה, יכולות לבוא לביטוי למשל בכך שהקשרים לא ימשיכו לזמן רב בגלל זה, או לא היו טובים וכו.

turangaleela1

New member
למה שהסיכו יהיה גבוה יותר? ומאיפה הבאת

את הנתון שיש סיכון גבוה יותר?
ולנטיות לא מונוגמיות אין קשר לנטיות מיניות.

Berethor

New member
זה שאת החלטת שאין קשר, לא אומר שכך הדבר

זה אולי לא תקין פוליטית לומר תדברים האלה אבל זה האמת. בטח שלנטיות לא מונוגמיות יש קשרים למיניות, כמו למשל למיניות חסרת מעצורים, ולא במובן הטוב.

turangaleela1

New member
זהו שזה ההבדל ביניו, זה לא אני החלטתי...

לא סתם קמתי לי בבוקר והחלטתי שאני יודעת על דברים שאין לי מושג בהם.

אתה מבלבל בין המונחים- נטייה מינית הכוונה לאוריינטציה מינית, כלומר להימשך לאותו מגדר, למגדר ההפוך, לכל המגדרים או כל הגדרה אחרת שיש תחת המטריה של זה.

מיניות- נראה לי שפה התכוונת לסקס דרייב, לעד כמה אדם חושב רוצה ופעיל מינית. בסקאלה הזו אני פחות בטוחה במונחים אבל המוכר ביותר שיש לו שם הוא למשל א-מיניות.

מונוגמיה (אותה הזכרת בתגובה הקודמת שלך) לעומת זאת זה כבר מונח שמתאר סגנון מערכת יחסים. יש מונוגמיה, מערכת יחסים פתוחה, פוליאמוריה, פוליגימיה, וכו'.

אז לא, לנטייה המינית אין השפעה על הדחף המיני, ולא על סגנון מערכת היחסים שנבחרת לאותו אדם.

wild orchid

New member
ומה ההבדל בינו לבין גבר שמצהיר שלא יוותר על סקס נוסף עם נשים

אחרות?
שלא יוותר ויהנה בכייף, במיוחד אם אני חלק מהסצינה. אני מוכנה לסקס הנוסף שלו עם גבר ולא לסקס הנוסף שלו עם אישה.

wild orchid

New member
ברור שאני אמשיך לצאת איתו! למה לא בעצם? איפה הבעיה? הסטרייט

לא בוגד?

רואה 6 6

New member
אני מבינה שמה שחשוב לך זה שהכל על השולחן?

אם כן, את לא האדם הממוצע כנראה. מניסיון?

wild orchid

New member
א. אכן חשוב לי לשים את הכל על השולחן. גם אני עושה את זה.

ב. יש גם ניסיון של 3 שנים בם בן זוג דו מיני.

אבל בתכלס, לא ברור למה כל כך מטריד אותך שהוא יכול לבגוד בך עם גבר אבל ממש לא מטריד אותך שבדיוק באותה מידה הוא יכול לבגוד בך אישה.

רואה 6 6

New member
אני מאלו שרוצים אקסקלוסיביות מוחלטת.

לצורך ההמחשה,גם עז היא קונקורנט בשבילי.
אבל באותה מידה אני מבינה לגמרי שהכל בראש בעיקר.

Berethor

New member
עם ביסקסואלים קשה למצוא אקסקלוסיביות מסיבה פשוטה

בעוד שאת יכולה להיות מסוגלת לספק לו כל מה שיש למין שלך להציע, יהיה קשה לך לספק את הרצון שלו בדברים שיש למין השני להציע. ככה שאני בהחלט מאמין שלביסקסואלים יש קושי גדול להיות בקשר מונוגמי מאשר לסטרייטים. אני גם מאמין שהם במלא לא זקוקים גם לקשר מונוגמי, כי בקשר כזה הם במלא תמיד היו לא מסופקים גם ו"הפוטנציאל הביסקסואלי" שלהם יהיה לא ממומש בקשר מונוגמי, במיוחד אם הוא ארוך, וככה אין את האפשרות להחליף למין השני בקשר הבא.

turangaleela1

New member
אבל אתה טועה, זה פשוט לא כך

להגיד שהם אף פעם לא יהיו מסופקים זה קשקוש בדיוק כמו להגיד שגבר אף פעם לא יהיה מסופק על ידי אישה אחת, או אישה אחת על ידי גבר אחד.

תמיד בכל זוגיות יש מחוץ לזוגיות דברים אחרים, מגוונים יותר, שונים, אולי אפילו מושכים.
אבל זו אף פעם לא סיבה או גורם לבגידה.
זה פשוט מרגיז מה שאתה אומר, כי אלו סטיגמות כל כך מזיקות ומעליבות.

ברור שכן

אם הכל פתוח ומדובר זה מצויין.
ככה נוכל לבנות חוקים שיתאימו לשנינו- האם נפגשים עם פרטנרים נוספים ביחד או לחוד, האם מותר ועד כמה להקשר רגשית, ומה מקומם של הנוספים בחיינו.

למעלה