הייתן יוצאות עם גבר בלי רישיון?

הייתן יוצאות עם גבר בלי רישיון?

שאלה שמופנית לבנות.. האם הייתן יוצאות עם בחור בלי רישיון, ולמה? האם יצא לכן ואיך זה היה?

האמת שאני שואלת את זה בעקבות הודעה שכתבתי בפורום אחר שם הרבה תקפו אותי על כך שאני מצפה שלבן זוגי יהיה רישיון... שמתי לב שגם חלק מהמשתמשים בפורום הזה הגיבו שם מי בתקיפות ומי בטקט.. בכל מקרה הייתי מעדיפה לשמוע דעה של בנות שיותר קרובות לגילי, ובלי להתייחס לנושאים האחרים מסביב שכתבתי בפורום השני. אני רוצה להבין האם אני באמת מפונקת בדרישותיי.

Megie

New member
כן.

אבל אני מודה שזה היה מפריע ומוזר לי..
רישיון נראה לי כמו משהו דיי הכרחי..השאלה האם הוא לא עשה מעצלנות-ואז זה כן יכול לגרום לי לחתוך..
אם זה עיניין כלכלי, אז הייתי מצפה שהוא יהיה בכיוון של לעשות(היום משכורת אחת יכולה לממן רישיון-ואם אתה ממש גרוע, אז גג שתיים) כי זה דבר הכרחי לנהל שגרת חיים..
בגדול, זה תלוי בגיל שלו ובסיבה שבגללה אין לו.. אבל לא חושבת שהייתי פוסלת על דבר כזה, כל עוד יש פתרונות להיפגש-ונכונות להוציא, לא רואה את זה כבעייתי.

לא הייתה לי בעיה,

אני עצמי הוצאתי רישיון רק לפני 4 חודשים

סביר להניח שזה יקשה קצת על הקשר, אבל אני לא רואה סיבה לפסול על זה.
ואותי מעניין לדעת, האם הציפייה שלך שלבחור יהיה רישיון זה בגלל שהוא... בחור? או שבגלל שרישיון זה פשוט הכרחי? אם היו "פוסלים" אותך בגלל שאין לך רישיון, היית יכולה להבין את זה?

לדעתי זה הכרחי לכולם, בנים ובנות

אבל לבנים זה יותר, כי בעצם הגבר צריך להיות אחראי לשלומה של הבחורה שאיתה הוא יוצא, לדאוג שהיא מגיעה עד הדלת של הבית. זה ברור שלבחורות יותר מסוכן להסתובב לבד בשעות המאוחרות של הלילה.. בלי רישיון זה לא תמיד אפשרי.

בגלל זה היה מוזר לי אם היו פוסלים אותי על רישיון, כי כאמור לדעתי לגבר זה יותר חשוב. בלי קשר לי יש רישיון מגיל 17 בערך.

לא זה מה שמוזר,

מה שמוזר לי זה הגישה הקצת... פרימיטיבית לעניין.
למה רק הבחור צריך להיות זה שנוהג? למה רק הוא צריך לדאוג לרכב? ובטח גם הוא זה שצריך לשלם תמיד, נכון?

את בעצמך כתבת שאם לך לא היה רישיון והיו פוסלים אותך על זה זה היה נראה לך תמוהה. הסיבה שנתת, לדאוג לשלומך וכו', לא ממש תופסת- גם אם היה לך רישיון ואת היית נוהגת, ראוי היה שהבחור ידאג לשלומך וביטחונך בזמן היציאה. אז למה שלא יפסלו אותך על זה?

...

אני לא אמרתי שרק הבחור צריך לנהוג, אם הייתי מצפה שיסיעו אותי כל החיים לא הייתי טורחת לעשות רישיון בעצמי.
אני אומרת שבעיקרון צריך להיות לו רישיון.

ולא הבנתי את הפיסקה האחרונה שלך. ברור שאם אני נוהגת הבחור עדיין צריך לדאוג לשלומי, אבל מה אם אני לא נוהגת? מה אם יוצאים בקווי לילה נגיד, ומהתחנה תמשיכי לבד הביתה כי זה האוטובוס האחרון ואם הוא ילווה אותך מהתחנה הוא ייתקע בעיר שלך?

AlabamaW0rley

New member
תמיד אפשר למצא פתרונות

כשיצאתי עם מישהו שלא היה לו רשיון או שכן היה רשיון ולא היה רכב, היינו פשוט ישנים ביחד ובכך נפתרה הבעיה. כאילו, במילא לישון יחד זה מה שעושים כשיוצאים עם מישהו, לא?

אבל כן, גבר שלא מודאג מזה שחברה שלו מסתובבת לבד בלילה הוא גבר לא אחראי\אגוצנטרי.

AlabamaW0rley

New member
דואגת לעצמי

לא יודעת מה את מגדירה כתחילת הקשר, אבל כשאני הייתי במה שאני מגדירה כתחילת הקשר, לא היו לי שום דרישות כלפי הבחור שאיתו יצאתי ודאגתי שיהיה לי איך לחזור. סה"כ זה לא שהייתי צריכה לעבור דרך התחנה המרכזית ת"א כל פעם, כולה לתפוס אוטובוס מרחוב ראשי או לנהוג ברכב.

שן201

New member
האמת..

שזה די מבאס גבר בלי רישיון כי אתם תלויים רק בך..אלא אם כן יש לו מספיק כסף לשלם על מוניות

AlabamaW0rley

New member
כן, ואף עשיתי זאת בעברי

לא מתוך נואשות ולא מתוך פשרה, פשוט כי יש מליון דברים חשובים יותר מרשיון.

סביר להניח

שזה היה מאד מאד מפריע לי אבל לא אחד הגורמים שיגרמו לי לסיים את הקשר ולא לתת לו צ'אנס. את יודעת, רשיון תמיד אפשר לעשות.

וקראתי את ההודעה שלך, פשוט מרוב התגובות שם לא היה מיותר להגיב.
בגדול אני מצדיקה אותך לגבי הבחור. אני לא חושבת שאת צריכה לגנות אותו בשמות כמו "לוזר" אבל כן לנהל איתו שיחה ולנסות להוביל אותו לשינוי ואם את אוהבת אותו, אז להשלים עם המגרעות.

EdisonGirl

New member
אני נשואה לגבר בלי רישיון

ולמען האמת, אם היה לו רישיון, היה לו מאו-ד קשה איתי. אני ממש אוהבת לנהוג
ולא הייתי נותנת לו לעולם להיות מאחורי ההגה.

למה לא הפריע לי לצאת איתו למרות שאין לו רישיון? כי אני לא מסתמכת על האמצעים של בן הזוג שלי.
אם אני רוצה ניידות, אני אדאג שיהיה לי רכב.
אם אני רוצה כסף, אני אדאג לעבוד.
האמונה הרווחת, שהגבר אמור להיות מי שפורט על המיתרים, היא עלובה בעיניי.

spaysi8

New member
לגמרי

זה כמו לפסול מישהו כי הוא עובד בעבודה שמכניסה פחות כסף..
בחורה צריכה לדאוג לעצמה!

ולמה הבחורה צריכה לדאוג לגבר?

אני כבר אמרתי את דעתי שלכל גבר וגם אישה צריך להיות רישיון, גבר בלי רישיון הוא פשוט לא עצמאי.

spaysi8

New member
מי אמר שהיא צריכה לדאוג לגבר

יש מליון אנשים שמסתדרים בלי רשיון,
זה שלי יהיה רשיון ולבן זוג לא, לא אומר שאני אצטרך לדאוג לו.
ואם "גבר בלי רשיון הוא פשוט לא עצמאי" אז למה לאשה זה לא תקף?

למעלה