הייתן יוצאות עם גבר בלי רישיון?

אני כן מוכנה

הסברתי את עצמי בתגובה שכתבתי להודעה שלה את מגיבה אבל פאקינג מחקו לי אותה, למרות שהיא לא הכילה שום דבר מעליב.
בקיצור, כתבתי שאני מקבלת את מה שאומרים אבל מוזר לי שרק מישהי אחת או 2 כותבות שזה יפריע להן. אולי אלה שזה כן מפריע להן נמנעות מלהגיב כדי לא להיות מותקפות. כי מהסביבה שלי הקרובה אני יודעת שזה משהו שכן מפריע להרבה בנות.

דבר נוסף, את לא יכולה להשוות אותי אלייך. את והחבר שלך גרתם בתל אביב. תל אביב! בתל אביב יש מוניות שירות כל 5 דקות, גם בשישי ושבת, יש אפילו אוטובוסים בשבת ממה שיצא לי לראות, יש לכם בכל חור פאב או מועדון.
לפני שעברנו לגור ביחד אני גרתי בעיר במרכז, אבל 40 דקות נסיעה מתל אביב ברכב פרטי. חבר שלי גר בעיר צמודה אבל בשכונה חדשה שהיא כאילו שייכת לעיר הזו אבל מבחינה גאוגרפית לא נמצאת בתוכה.
מוניות שירות לתל אביב יוצאות מהעיר שלי בערבי שישי כמה פעמים, לפעמים מחכים שעה עד שיתמלאו. בחזור הן מגיעות גם לעיר של חבר שלי אבל לא לשכונה שלו, והיא לא נמצאת במרחק הליכה מאיפה שהמונית עוברות. מוניות בין הערים שלי ושל החבר יש אולי כמה פעמים בודדות בשבת, אבל ושב הן לא מגיעות לשכונה שלו גם... בערב שבת אני די בטוחה שאין מוניות בין הערים.
אגב, באיזה גיל הייתם ביחד? כי אם היייתי תלמידת תיכון זה פחות היה מפריע לי מין הסתם, לא נראה לי שבגיל כזה מצפים ליותר מדי מבן הזוג...

למה שאני אשאל את בן הזוג שלי בכנות מה הבעיה? אני גרה איתו, אני מודעת לכל מה שקורה איתו. אני מודעת לבעיות. יש בעיות כלכליות, יש בעיות של חוסר התמדה. מה שמעצבן אותי שעבר הרבה זמן והבעיות עוד לא הסתדרו. וכן, יש לו בעיות קשב וריכוז, מין הסתם אני מודעת לדברים כאלה אצל חבר שלי, אבל זה לא מה שמונע ממנו להוציא את הרישיון.

אגב, הוא אומר לי תמיד שהוא מאוד שמח שהוא עשה את הצעד הזה לעבור לגור איתי, ושהוא שמח שהוא נהיה הרבה יותר עצמאי בזכותי. עשו ממני פה מפלצת, על זה שאני דוחפת את חבר שלי לעצמאות ועוזרת לו להתקדם בחיים במקום פשוט לקום ולעזוב אותו, צעד שיכול להיות הרבה יותר קל. הוא מאושר מהדברים האלה, סתם שתדעו.

NEO83

New member
אם הוא מאושר ממצבו הנוכחי

למה את לא מאושרת מהמצב הזה?

EdisonGirl

New member
כשאני מוחקת הודעה, התגובות שלה נמחקות גם כן

גם אם הן לא היו בעייתיות. ההודעה שלך שורשרה להודעה מעליבה שנשלחה כלפייך ולכן גם היא נמחקה.

AlabamaW0rley

New member
הדיון הזה אמנם גידל זקן, אבל בכל זאת

מובן שבגילנו חוסר רשיון זה חסרון מסויים. אף אחד לא אמר שזה לא אמור להפריע או להוות מכשול. זה מכשול וזה מעצבן וזה מקשה על החיים במיוחד בדרום. אבל נו מה, נתחיל עכשיו להלקות את בני הזוג על כל חסרון שלהם? ואם יש לו חרדה כלשהי שמונעת ממנו לנהוג? ורק שתדעי, הפרעת קשב משפיעה לא רק על ההישגים בלימודים, היא גם משפיעה על איך אדם מבצע את המטלות, על היכולת להתמיד, איך הוא מתמודד עם לחץ, איך הוא נוהג וכו'.

מה לעשות, בני זוג לא באים קומפלט, תפורים לפי מידותינו ושאיפותינו. כל אחד בא עם מטען כלשהו מהמשפחה ומהמקום בו הוא גדל, כל אחד מתפתח בקצב שונה ולכיוון שונה. אם יש בינכם הסכמה על הכיוון הכללי לגבי כיוון ההתפתחות, זה כבר טוב. השינויים הם קטנים. צריך סבלנות. קל להיות חסרת סבלנות כלפי מישהו אחר וכל הזמן לבקר ולחשוב "נו נו נו מתי הוא כבר יעשה את זה". זאת לא הדרך. תסתכלי על מה שהוא כן עושה, על זה שהוא כן עבר לגור איתך, על זה שהוא כן מצא עבודה, על זה שהוא כן מבין שאת מציעה לו דרך חיים יותר בוגרת ועצמאית. בטח שלקרא לבן זוג שלך "לוזר" לא מקדם אותו לשום מקום.

ואם באמת הוא חסר כשרון, חסק שאיפות, חדל אישים, מלא בדיספונקציות וסתם סטלן שלא עושה כלום עם עצמו - למה באמת את נשארת איתו?

בסדר

אני מאוד מעריכה אותו על הרבה דברים אחרים, בטח שלא קראתי לו "לוזר" רק בגלל העניין הזה של הרישיון, וזה גם קרה פעם אחת בלבד והוא כבר שכח לי את זה, מדהים שפה נתקעו על זה.

לפני כמה שבועות

באמצע ריב מאוד מאוד מעצבן על שכר דירה אמרתי לבן זוג שלי בשיא הקריזה והעצבים, אמרתי לו״תמות״, הוא הסתכל עליי במבט מאוד מאוד פגוע ואמר לי ״אני כל כך אוהב אותך וזה מה שאת אומרת לי?״
לא התכוונתי, ממש כמו שאני בטוחה שאת לא התכוונת שאמרת לו את מה שאמרת לו, אבל גברים לא שוכחים דברים כל כך מהר, בטח לא מילים כמו לוזר או תמות

גילושיט

New member
אאוץ'

אבל אני מניחה שההבדל הוא שאת ישר הבנת שפגעת בו, התנצלת ולא תגידי לו את זה שוב. ובטח שאת לא באמת רוצה שהוא ימות.
וצעירונתלה לעומת זאת, קראה לו לוזר ואחרי כמה ימים גם פתחה שרשור תחת הכותרת "החבר שלי לוזר" - משמע מבחינתה זו עובדה. היא לא "פלטה" מילה והתחרטה, זו פשוט התפיסה שלה לגביו..

EdisonGirl

New member
מותק השרשור התכווץ!

במקום לסיים את שיעורי הבית למחר נאלצתי למחוק אסופה נכבדה של זבל מילולי של אנשים שאני אוהבת.

עכשיו, תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב, ואני מדברת גם בשם ספייסי כמובן!
אנחנו לא אוהבות שיורדים פה לפסים אישיים ומקניטים אנשים.

אפשר לענות לעניין או פשוט לא. וכמובן, מותר להתכווח ולפסול דעות של אדם אחר, כל עוד לא "יורדים" עליו באופן אישי.

כל מי שמחפש את ההודעות שלו, ולא מוצא, מוזמן לכתוב אותן שוב בצורה של דעה אישית ולא עקיצה נבזית.

תתנהגו יפה, הא?

mad alot

New member
אני לא מאמין שמחקת לי את ההצעת נישואין!

זה היה מהלב! מהלב!

spaysi8

New member

אחת הפריווילגיות שיש לי זה לראות את השטויות שאתה כותב, גם כשהן כבר לא כאן :p

mad alot

New member
נכון באמת עשית:)

ובאתי לכתוב שאני לא מעצבן, אבל שנינו יודעים שזה שקר נוראי.
אבל מתי עיצבנתי אותך?

spaysi8

New member
מתי לא?

שים לב שאין לך באמת דרך לתקשר איתי חוץ מפה,
ותבין את הרמז :p

למעלה