הייתן יוצאות עם גבר בלי רישיון?

EdisonGirl

New member
וגם אם אני ״צריכה״ להסיע אותו

אני עושה את זה לגמרי מתוך הכיף שלי. הוא יכול להסתדר בעצמו אם אני לא שם כמו שהוא הסתדר בכל ה- 20+ שנים שהוא חי בלעדיי.

spaysi8

New member
לגמרי

ואני הכי אוהבת לנהוג (כמוני כמוך, די כבר עם כמה שאנחנו דומות) ככה שאני אפילו מעדיפה..

כל הזמן הזה הוא הסתדר בעזרת ההורים

עכשיו הוא רחוק מהם.
טוב הבנתי את דעתכן בנושא.
אני חושבת שגבר צריך רישיון וממש לא מתביישת בדעתי, אני אפילו גאה בה.

EdisonGirl

New member
לא דיברתי על שלך, מדברת על שלי

ויש לך טעות קטנה. לא כל גבר צריך רישיון, אלא כל אדם צריך רישיון! זה מאסט! זה סמל לעצמאות! זה כלי השרדותי, וזה הכי מוזר בעולם שיש בנאדם שאין לו, וזה בכלל לא משנה אם מדובר בגבר או אישה.

ממ..

רישיון ללא ספק זה יתרון..אבל לא מפריע לי שלא יהיה לו רישיון.

אז נוסעים באוטובוסים ומוניות..או שאני נוהגת..

Alm0st Happy

New member
כנראה שלא

לא כי אני מסכימה איתך שהוא הגבר והוא צריך לדאוג לי, האישה החלשה והכנועה שאסור שתסתובב ברחובות העיר בלילות. ממש ממש לא.
אני גרה בקיבינימט וזה פשוט לא מתאים לי שמישהו יסע באוטובוסים עד אלי (לא גרה במקום הכי סימפטי בעולם), כך שמה שקורה לרוב זה שאני מוציאה אוטו ונוסעת הלוך חזור אלי. עשיתי את זה בעיקר בקשרים בהם לפרטנר שלי היה רישיון אבל לא היה רכב.
זה לא שזה באמת מפריע לי באופן עקרוני שלבן אדם אין רישיון, זה שפשוט זה הופך את הקשר למאד מסורבל ולא פרקטי.
לא תמיד זה יפריע לי שאין לפרטנר רישיון, פעם לא אפסול מישהו על סמך זה בלבד, אבל אני אשקר אם אגיד שזה לא יפריע לי מאד. במיוחד במיוחד במיוחד אם היעדר הרישיון מעיד על מגמה מסוימת בחייו של אותו אדם או אופי מסוים, כפי שנראה שקורה עם בן הזוג שלך.

בנוגע להודעה המקורית שלך- כעקרון כל הדברים שמפריעים לך היו מפריעים גם לי, אבל למה עכשיו, אחרי שלוש שנים??? איפה היית עד עכשיו? זאת נראית לי צביעות מטורפת לדרוש ממנו להשתנות עכשיו, כשאתם שלוש שנים ביחד, גרים ביחד וכו'.

מה היית עושה אם לך לא היה רכב?

אגב, לגביי, מתחילת הקשר הדברים האלה ועוד הפריעו לי, אחרי שכבר אהבתי אותו, אז היו כמה פעמים שנפרדנו כי חשבתי שזה לא מתאים.
הוא ממש נלחם עליי והבטיח להשתנות אז כל פע הסכמתי לחזור, באמת היו כמה שינויים קטנים, אבל כאמור לא הייתי מרוצה לגמרי.
אז תמיד אמרתי לעצמי שגם הדברים האלה ישתנו, שצריך לתת לזה זמן, אבל זה לא ממש קרה עד עכשיו...
היום אני כבר לא אפרד ממנו בגלל זה, כי אני כבר עמוק בתוך הקשר. אבל זה כן מפריע לי.

Black Balloon

New member
כן.

ולמה? ככה.
כי לא לכולם זה מתאים, לא כולם רוצים, לא לכולם יש את האמצעים הכלכליים ולא ולכולם זה חשוב.

סלחי לי, אבל לפסול מישהו על דבר כזה נטו זה ילדותי ומטומטם.

לא אמרתי שאני פוסלת, למה את סתם מסיקה?

לא רציתי להתייחס פה לעצמי אלא לשמוע דעתן של אחרות אבל אני יוצאת עם גבר בלי רישיון כבר 3 שנים. הסתדרתי עם זה בהתחלה אבל זה מפריע לי שעד עכשיו אין לו, הוא כן רוצה ויודע שהוא צריך כי ההורים שלו גרים בחור בלי תחבורה ציבורית נורמלית.

Black Balloon

New member
לא הסקתי שאת, ספציפית, פוסלת

התכוונתי שבאופן כללי, לפסול על דבר כזה זה לא לעניין.

ואם הוא רוצה וצריך, מה מונע ממנו להוציא?

שנתיים מהקשר זה היה הצבא

(יצא כל שבת שנייה), אח"כ בחפש"ש התחיל ללמוד, ההורים שלו עזרו לו כספית עם ההתחלה. כשהתחיל לעבוד עבר לשלם בעצמו, ואז היו לו הפסקות של הרבה זמן בין שיעורים כי לפעמים נגמר הכסף (עבר בין עבודות), בשני טסטים נכשל, עשה הפסקה ארוכה, עבר לגור איתי אז גם עבר מורה (אבל זה טוב שהוא עבר מורה, היום הוא אומר שהמורה הקודם שלו היה על הפנים), שוב בעיות של כסף...

raptor89

New member
היות ובסטריאוטיפים מגדריים עסקינן,

אם מישהו לא היה מוכן לצאת איתך כי את לא יודעת לבשל, או - השם ישמור - לא שוטפת כלים בצורה מושלמת, היית מתלוננת?
או אולי מקבלת את הדין כי, הרי, תפקידה של האישה הוא לדאוג לאוכל ולניקיון של הבית.

וברצינות, מה עשית לפני שיצאת עם מישהו? לא הסתובבת בשעות מאוחרות בכלל?

גילושיט

New member
תראי,

אין ספק שזה יכול להיות מבאס להיות תמיד זו שנוהגת או להתנייד באוטובוסים אבל נראה לי שמה שחשוב זה איך הוא מתייחס לעניין..
אם אין לו בעיה להגיע אלייך בתחבורה ציבורית וזה לא מונע ממנו כלום אז אני לא רואה מה הביג דיל. אם היית מספרת שהוא יושב בבית כמו שייח ומחכה תמיד שתגיעי אליו הייתי אומרת שהתנהגות כזו ראויה לכאפה

ולפי מה שכתבת אתם כבר כמה שנים יחד והוא עושה בשבילך את כל המאמצים.. אז איפה הבעיה??

אולי אני פשוט רוצה שיתבגר..

כל החברים מסביב, גם אלה שהתחילו ללמוד נהיגה אחריו כבר עשו רישיון ורק הוא עדיין תקוע עם זה...

צעירונת

יש כאלו שמתבגרים בזמן שלהם, לא מתי שנוח לסביבה
זה מפריע לך שהוא לא בוגר מספיק?

שאלת אותו פעם אם מפריע לו שאין לו רישיון נהיגה?
כי נראה לי שהוא יכול בינתיים להסתדר בלי

כן. זה יפריע לי

מהסיבה הפשוטה שזה לא כיף ולא נוח ככה. לי אמנם יש רכב פרטי ואפילו בצבע צהוב.. אבל זה לא אומר שאני הטקסי שלו ושכל פעם שירצה לבוא אליי אצטרך לאסוף אותו.

מצד שני אם הייתי מכירה מישהו והיה זורם וכיף ואחר כך הייתי מגלה שאין לו רישיון וזו היתה "הבעיה" היחידה..לא הייתי פוסלת אותו... אבל אני אישית בד"כ מכירה גברים דרך חברות שמשדכות לי או בצורה וירטואלית.. אז מן הסתם יש מצב שזה פרט שהייתי יודעת מראש ואין לי סיבה להתחיל עם הסרבול הזה כשיש עוד הרבה דגים בים.

yael1985

New member
את מוכנה לשמוע כל דעה שתומכת בך במה שאת רוצה

להגיד.

את לא מוכנה לפתוח את הראש ולקבל דעות יותר חכמות שכתבו לך.

אני למשל , הייתי עם חבר הראשון שלי 4.5 שנים , ולא היה לא רישיון נהיגה וגם לי לא. והיה לנו כיף , גרנו בת"א , היינו יוצאים לבלות בפאבים , אצל חברים , מה שכולם עושים , פשוט היינו לוקחים מונית של 10 נוסעים (הצהובות).
אפילו פעם אחת נסענו לחיפה ביום שבת , לקחנו מתחנה מרכזית בת"א מיניבוס , בזמנו עלה משהו כמו 30 ש"ח לאדם. תחשבי כמה היה עולה הנסיעה לחיפה אם היה לאחד מאיתנו רישיון. אז מה רע לנוסע ב-60 ש"ח לזוג ובחזור 120 ש"ח. ודרך אגב החבר שלי יצא על פרופיל 24 מהצבא , שיקר לכל המוסדות הממשלתיים , ובגלל שהוא התנהג ככה , שיצא על רפואי כשבאמת לא היה לו כלום , אז אמרו לו שהם לא יתנו לו רישיון. הבחור התגלה אח"כ כשקרן , הוא שיקר לגבי ההורים שלו שהם נכים , הוא היה חייל בודד וכל זה בשביל להשיג תמיכה מלאה מהצבא ושכירות שהצבא שילם.
יש פתרונות , אם רוצים באמת להיות בקשר!! כנראה שאת כבר עייפה להילחם בו שיוציא רישיון , לא חשבת אולי לשאול אותו בכנות מה הבעייה? מאין לך לדעת זו רק בעייה כספית? ואם יש לו לקות למידה כלשהיא? למשל כמו הפרעת קשב וריכוז. את בטח יודעת כמה זה קשה גם להסתכל על הדרך , וגם להחליף הילוכים או לשמוע מוסיקה תוך כדי.
אולי הוא פשוט מתבייש להגיד לך שיש לו הפרעה כלשהיא שמונעת ממנו ללמוד? אולי הוא פוחד שאם הוא יגיד לך אותה את יכולה לקרוא לו בעוד שם מעליב.
אני חושבת שהדימוי העצמי שלו בתחתית. הוא נשמע לי בחור מקסים. אוהב אותך , מוכן לעשות הכל בשבילך , אפילו לעבור לגור בדרום (וזה כי גם את הלחצת אותו)

אני בעצמי לקויית למידה , יש לי הפרעות קשב וריכוז , ועשיתי רישיון בגיל 26 וקצת. לא ראיתי בזה פסול. כל החיים שלי הייתי רגילה לאוטובוסים , רכבות , הכל היה זמין לי ונגיש מאוד.
עשיתי רישיון כי רציתי להוכיח לעצמי קודם כל שאני מסוגלת!!! והוצאתי אלפי שקלים , עברתי רק בטסט 3. בסך הכל רציתי לעשות "וי" ברשימה של "מה צריך להספיק לעשות עד גיל 30".

בקיצור , תפסיקי להסתכל על החברים שלו , את לא רוצה להיות איתו בקשר , מפריע לך תפרדו.
את לא נשמעת לי כבחורה שיודעת מה היא רוצה מעצמה. את רוצה שהוא יתבגר , תתבגרי את קודם.

מאחלת לך בהצלחה!

למעלה