היי אני אוווצ'..|
ואני חדשה..|&#916

• פותח הנושא evaaa
  • פורסם בתאריך

קריסטה

New member
נראה לך שאת נמצאת בצ'ט?

תציגי את עצמך כמו בנאדם, תפסיקי להציף את הפורום AND FOR THE LOVE OF GOD, אל תמשכי אותיות
(נכון שאני נחמדה?? XD)

AlmogiToMars

New member
../images/Emo207.gifיש לי שאלה רגע..

למה תמיד ששואלים אותי מה אני שומעת וזה .. אז כשאני אומרת 30STM הם ישר קופצים ואומרים לי " את מכירה את השיר ATTACK ? " מה כל כך מיוחד באטאק שכולם מכירים אותו , למרות שלפי דעתי FY ו-TK יותר מוכרים בגלל שיש עכשיו את הקליפים בטלוויזיה .. אז באמת, מה כל כך מיוחד בו ?

קריסטה

New member
בהתחשב בכמות הזמן שאת מכירה לטענתך את הלהקה

ושומעת את הדיסק השני, די מפתיע שאת לא מבינה מה כל כך מיוחד באטאק...

i am777

New member
אם יש שיר שאני מתחברת אליו ביותר זהAttack

אחד השירים הטובים....

yaaruka

New member
גם אני חושבת שFY וTK יותר מוכרים למרות../images/Emo79.gif

שגם ABL מוכר..[המשכתי פה כי לא היה לי מקום בכותרת..] ודווקא על אטאק אני ממש מתפלאה [למרות שזה אחד השירים הכי טובים שלהםם D: כולם טוביםם!!] אצלי בכיתה אפחד לא מכיר אותם! כולם מכירים אותם בגללי /: איזה מבאס זה! הם אפילו לא יודעים שזה ג'ראד שחקןן!! [נו טוב. גם אבא ואמא שלי לא יודעים..] זה די מוזר.. אבל כן יש מצב שזה אחד המוכרים ביותר.. [עדיין לא ראיתי את זה בטלוויזיה..]
...

אולי כי ג'ארד הוא לא השחקן הקונבנציונאלי

שאנשים רגילים לראות. הוא לא משחק בשוברי קופות והוא לא משחק בסרטים שקל לראות אותם, או שאפשר לומר שהם פשוטים (אלא אם כן מחשיבים את אלכסנדר שזה חרא סרט כנ"ל אגדה אורבנית), הם לא קורצים לנוער ממוצע.. כאילו מי באמת ישב ויראה רקוויאם לחלום עם כל החברים סתם בשביל הכיף?

AlmogiToMars

New member
אחי ראה את רקוויאם לחלום .,...

מה שאני עוד לא הספקתי, ואמר שזה על רוק וסמים וכל החרא הזה ... ורק עכשיו כשהראיתי לו תמונה מתוך הסרט הוא גילה שג'ארד הוא השחקן שמשחק שם .. חח אותו דבר עם שר המלחמה ובגרות על תנאי.. למרות שבבגרות על תנאי אפשר כבר ממש ממש לדעת שזה הוא (לפי דעתי.. )

AlmogiToMars

New member
זה מה שהוא אמר..

אני רק יודעת שזה על סמים , והרבה סמים ! .. ושבסוף כרתו לג'ארד את היד בסרט .. . וזהו לא ראיתי.. עד שאני לא יראה אני לא יוכל להגיד כלום.. ליל"ט

למעלה