היי אני אוווצ'..|
ואני חדשה..|&#916

• פותח הנושא evaaa
  • פורסם בתאריך

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאמממממ מה עם פייט קלאב?!

זה אחד הסרטים האהובים בישראל {זה בגלל שפייסבוק ממכר ואומר לי איזה סרטים הכי אהובים בישראל D:} והוא גם פחות או יותר סוג של שובר קופות {לפחות לדעתי...}

כן אבל ג'ארד לא משחק בדמות ראשית

ו.. רוב האנשים שדיברתי בכלל לא זיהו אותו שמה. הוא לקח שם תפקיד מאוד משני, הפעם היחידה שהראו אותו יותר מ2 שניות על המסך היה כשפוצצו לו את פרצוף במכות. ואחר כך אף אחד בכלל לא זיהה אותו.

3shsh3

New member
ברוכה הבאה

אני שירן,19 מפ"ת.. כולנו רוצות לדבר, זו מטרת הפורם..חחחח (רצוי לדבר על 30..) :)

evaaa

New member
אני לא כל כך נהנת פה ..

כולם צוחקים עליי .. אולי כדי שאמצא פורום אחר ..

מה?

אולי זה כי כתבת בדיוק 2 הודעות כאן ולא השתלבת בשאר הדיונים? תכלס אנחנו חבורה של אנשים מאוד נחמדים
, פשוט.. האוויר על מאדים הוא קצת.. שונה

AlmogiToMars

New member
די שני .!! זהו!! *עצבני*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מספיק שני.. אני לא יכולה יותר.... את הורגת אותי עם התגובות שלך ...
מה יהיה ?! חחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo207.gifשאלה..../images/Emo223.gif

שמתי עכשיו קצת מוזיקה שלהם ופתאום קלטתי שאני כבר איזה שנתיים חורשת על אותם שני דיסקים [ומדהים שעדיין לא נמאס לי] אז יש כבר חדשות על דיסק חדש? ובטוח יש להם מכל מיני ביסיידס ושירים מחוץ לדיסק, מישהו יכול לתת לי שמות של כמה/קישורים להורדה אם יש?

אני יכולה לתת לך שמות

קישורים להורדה אסורים על גבי הפורום. דבר ראשון, הלהקה כבר עובדת על דיסק חדש שאמור לצאת בחורף 2008, כלומר, שנה הבאה. לפי מה שהם אומרים (וכרגיל, אנחנו יודעים שלפעמים תחושת הזמן אצלהם לא דומה לשלנו משום מה
) בסיום חמשת ההופעות שמתוככנות לתחילת מאי הם נכנסים לאולפנים ולא חוזרים להופיע עד צאת הדיסק החדש, או לפחות לא להופיע באירופה. דבר שני- שירים שלא נמצאים באף אחד מהדיסקים או בדיסקים בהוצאות שונות הם: Phase 1: phortification - נמצא רק בגרסא הבריטית של S/T או רק בסינגל של קפריקורן Anarchy in Tokio- רק בהוצאה האסתית דמואים: Buddha for mary (naughty version( שירים שפשוט לא נכנסו לאף אחד מהדיסקים: Revolution Vallhala Occam's razor שירים רק בלייב: Sister of hersay ( או משהו כזה) The believer (אם אני לא טועה שזהו שמו..) Some other sun/son לא בטוחה אם זה סאן או סון שירים חדשים: Pressure קאברים: Hunter (קאבר לביורק) Closer (קאבר לNIN) Stronger (קאבר לקנייה ווסט שעשה קאבר לדאפט פאנק) ונראה לי ש...זהו..

ואוו תודה../images/Emo223.gif

בקשר לקישורים התכוונתי אם יש כאלה שזה בסדר לשים, או יוטיוב וכאלה.. בכל מקרה אני כבר אחפש תודה והתכוונת לחורף 2009 נכון?

חח לא חורף 2009 זה עוד שנתיים ../images/Emo6.gif

השנה היה חורף 2007, שנה הבאה זה חורף 2008. כאילו כי אצהל ם החורף מתחיל מאיזה ספטמבר-אוקטובר. זה מעצבן שהם לא סופרים את השנה כמונו.

לאף אחד אין.

כי הדיסק לא שוחרר בינתיים.. אבל כשדיברנו על זה באנגליה אז זה משהו בסגנון Can you stand under pressure on fire you're tearing me apart can you stand under pressure this lust become a war ויש שורה אחת שכולנו הבנו שזה.. only a miracle can save you today תנסי למצוא את השיר מההופעות האחרות בטור, אני חושבת שהוא היה בהופעה אחת בטור הזה, אולי אז הוא שר את זה יותר ברור מבריקסטון

adiiiXD

New member
מצאתי באינטרנט, וזה מתאים לשיר:

Do you tear under pressure? On fire your tearing me apart. Do you tear under pressure? This love's become a war A thousand mistakes Heaven's made Only a miracle could save you today A thousand mistakes Heaven's made Only a miracle could save you today Do you tear under pressure? On fire your tearing me apart. Do you tear under pressure? This love's become a war

למעלה