היי...אני חדשה כאן ומעריצה טריה.

אחלה

אכן רוב האנשים רואים את הדברים כפי שאתה רואה אותם. אבל אני פלצנית, ונוטה להסתכל על התמונה הרחבה יותר - וזו נראית לי עגומה. זב"שי, כפי הנראה.

מורנא007

New member
את גם צודקת

למי שברור כאור ה-
מה הוא רוצה לשמוע, הוא ימצא דרך להתעדכן. (אני מתעדכן ע"י האזנה לתחנת הרדיו (באינטרנט) אורל-מון ובעיירת מגורי לרוק קלאסי ב- 100.7 דה פקס. זה פחות או יותר מכסה עבורי את תחומי העיניין המוסיקאליים שלי (ברור שאני מפסיד מוסיקה טובה למשל בתחום הג'אז או הקנטרי אבל מצד שני לא ניתן להאזין לכל המוסיקה שיש וזו בחירה שעשיתי במודע). אבל, אם נחשוב על הדור הצעיר (שלא ידע את יוסף וכותונת הפסים המשגעת), כאשר רבים ערוצי התקשורת, למי שלא יודע מהו מחפש - יש בעיה קשה. אז, כנראה שעברנו ממצב של "כל המרבה הרי זה משובח" למצב של "כל המוסיף גורע".

One Echoe

New member
מה שאני מנסה להעביר פה...

שלא משנה כמה מוזיקה תהיה לי במחשב. אני תמיד ארגיש זיוף, אני לא מרגיש סיפוק... וכשיש לי מאגרים כאלו עצומים, אני לא מרגיש סיפוק! אני מרגיש שאני תמיד צריך עוד... וזה מעצבן לפעמים. לדעת שיש כ"כ הרבה מאגרים, אתרים, פורומים ועוד ועוד... מצד אחד זה טוב, אבל מצד שני בכלל לא... כמו בכל דבר כמעט, יש פה 2 צדדים שאני חושב שהצד שלי דיי מנצח את הצד השני

One Echoe

New member
אני ממליץ על

The Division Bell אלבום חובה. אלבום כ"כ טוב. אם לא הכי טוב מבחינתי.

למעלה