היי אני חדשה פה.. שאלה..

היי אני חדשה פה.. שאלה..

מישהי יודעת איפה אפשר להשיג דיסקים של מקפליי בסביבות כפר סבא רעננה? אני הולכת לצליל בערך כל פעם שאני בקניון ואף פעם אין להם.. יש לי צרובים אבל זה לא כיף אני רוצה תאמיתיים:) יש למישהי מושג?

../images/Emo54.gifאומ.

על השאלה הראשונה כבר ענו לך. לגבי השניה... טוב, לכי לעולם שלך, שם למעלה מצד שמאל כתוב "עדכון העולם שלך". כנסי לשם. יש לך שם רשימה בצד ימין עם מלא נושאים: כנסי ל"עוד על עצמי". שם יש לך ריבוע שכתוב: "חתימה", ותכתבי שם את החתימה שלך! אנד אוף סטורי. אוה, וברוכית! ^^
נוגה, 20, פייב = דאגי
.

yaelsee

New member
הדיסקים שלהם לא נמכרים בארץ

חוץ מאחד, Just My Luck שהוא דיסק אוסף, ויש אותו בטאוור רקורדס. אני לא בטוחה אם יש אותו בצליל, אבל במקום ללכת כל פעם את יכולה להתקשר אליהם. אם את בכל זאת ארוצה להזמין את הדיסקים שלהם מחו"ל, את יכולה להיכנס לכתובת הזאת: http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/002-3925697-8127201?url=search-alias%3Daps&field-keywords=mcfly למקרה את לא מכירה, לאתר קוראים אמאזון, והוא מאוד בטיחותי, ככה שאת יכולה לסמוך עליו. אני הזמנתי משם דיוידי ודיסק שלהם, וזה סבבה גמרי. שימי לב למחירים, שהם בפאונדים [בערף פי שמונה משקל]. אה כן
יעל, נעים להכיר
עוד מעט 16
מחור ליד נתניה
פייב
דני בוי
. השתלבות מהירה, ומקווה שעזרתי לך

תודה רבה!!

אה דרך אגב אני ענבר בת 18 (ביום רביעי) ואני גרה בחור לליד כפר סבא:) והפייב שלי זה דאגי אבל אני דיי אוהבת את כולם חוץ מטום, שנראה כמו אשכולית. זה לא יעלה לי פוווול כסף להזמין באמאזון עם המשלוח והכל? כמה זה עלה לך?

yaelsee

New member
זה עלה לי....

המממממ.... אני חושבת משהו כמו 15 פאונד לדיסק ודיוידי+משלוח, אבל משום מה הייתה הנחה על הדיוידי. הם לפעמים עושים הנחות על דברים כשבא להם. מזל טוב עוד יומיים
ואכן, טום באמת מזכיר קצת אשכולית
XDD

בארץ אין דיסקים שלהם חוץ מאחד =/

just my luck ואת יכולה להשיג אותו כמעט בכל חנות דיסקים וברוכה הבאה :)

Steph 14

New member
איזה ביאוס..

שאי אפשר להשיג את הדיסקים שלהם בארץ... לעזאזל.

Steph 14

New member
איזה ביאוס..

שאי אפשר להשיג את הדיסקים שלהם בארץ...

מה פתאוםם [?!] :)

אני קניתי פה בארץ [ לייד הבית שלי ] את הדיסק ג'סט מיי לוק [ממזמןןןן] ואול דה גריידטס היטס DD=

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאמרו שבדיסק סנטר אולי יביאו!!!!^_^

לא וידאתי לגמרי אבל חברה שלי שאלה אותם ואמרו לה שאמור להגיע הדיסק האחרון... תתקשרי לדיסק סנטר ותשאלי:)

Steph 14

New member
סתם לא קשור אבל...

למישהי יש מושג מאיפה אפשר להשיג את הסירטון הזה שטום מדריך לשיעור מיני משהו כזה? ><

white in Angel

New member
היי!!

טוב אני רואה שהציפו אותך בהודעות של כמה עולה דסקים ואיפה אפשר לקנות ואיך ובלה בלה בלה... אז נעים מאוד וברוכה באה לפורום.. אני הדר בת 14 מהרצליה... והפייב שלי הוא דאגי....

Yu vi

New member
ברוכה הבאה ^.^../images/Emo85.gif

יובל, כמעט 15, פייב טומי
תהני פה ^_^

OneStepCloser

New member
הייD:

כמו שכולן אמרו לך כבר...יש רק דיסק אחד JML [קיצור של - Just My Luck]. אני נסטיה, בת 15 וחצי, מרעננה. השתלבות מהירה
.

למעלה