היי אני חדשה פה.. שאלה..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

טום לא דומה לאשכולית.
~הומור, לא לקחת ברצינות אופקורס~ נמ, אני אלכס בת 17 והפייב שלי הוא כמובן אם הצלחת גם להבין >> טום.
ממ מזל טוב לעוד יומיים? שתהיי חוקית
והשתלבות מהירה ונעימה!
שקסיניזם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוגז איתך. ../images/Emo11.gif

אפחד לא רואה את השקסיות האנורקטית שלו?
נעלבתי.

m i c k e y 15

New member
XD אני מודה שהוא נורא נורא נורא נורא

סקסי בימים אלו אבל פעם הוא היה חמוד וצ'אבי מלוני XDD או אבטיחי או אשכולי.. איך שתרצי
XD

הוא אשכולית סקסית

חחחח זה יותר טוב מביצה (ככה חברה שלי קוראת לו...) אין כאן מישהי שהפייב שלה זה הארי? מסכן!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בטח שיש! ../images/Emo99.gif

לא הרבה כאן אבל קיימות. כמו אחותי למשל
שלא פעילה פה במיוחד ועוד כמה בנות שמגיחות מדי פעם. הארי הוא הפנטזיה של כולנו
ואני בטוחה שאפחת לא תחלוק עליי

רק שיש לו שיער ארוך

בעיקרון הייתי עושה רק את דאגי..ואולי גם את דני- התחלתי ממש לאהוב אותו שראיתי שהוא בכה בקליפ של "you´ve got a friend¨זה היה ממש חמוד .. ושיער ארוך זה מאסט!! וואי להיגד "הייתי עושה את" נשמע ממש שרמוטי..סורי על זה..

kelly7i

New member
היי../images/Emo70.gif אולי תציגי את עצמך?../images/Emo3.gif

כל מקרה, ברוכה הבאה לך אל פורמינו הקט.
[טוב, הוא לא כזה קט האמת..] אני קלי,
16, מודיעין
. Have Fun!

חחח ההצגה שלי

ענבר, בת 18 מצור יגאל אבל לומדת ברעננה, מתה על דאגי (גם אני חולה על זוחלים:)) ואי אפשר להגיד שאני ממש חדשה אני קוראת תפורום כבר דיי הרבה זמן אבל לא זכרתי מה הסיסמא שלי בתפוז אנשים ולא היה לי כח לפתוח אימייל חדש.. עד שבסוף אזרתי כוחות והנה אני!! ועשיתי את זה דיי מאוחר בלילה וכל שם שניסיתי כבר היה תפוס אז התייאשתי וחשבתי לעצמי (כי הייתי לבד) "ענבר תחשבי, איזה הוא כלכך דפקטי שאפחד לא יחשוב עליו!?" וזה למה קוראים לי פטריק סטאר דביל. אוקיי זה היה דיי ארוך סורי על החפירה

ד"א מה זה הדיוידי שכולן מדברות עליו?

אם הבנתי נכון אחנו רק בנות..סורי אם יש פה בנים. אה וסורי על הבורות בקשר לדויד

kelly7i

New member
חח הדיוידי המדובר

הוא הDVD של ה- Greatist Hits, שזה אלבום-אוסף שמקפליי הוציאו לא ממזמן עם כמה מהלהיטים שהיו להם עד עכשיו, וביחד עם האלבום הזה יצאה גרסאת DVD, עם הופעות שלהם, מאחורי הקלעים וועד בונוסים אני חושבת, אבל בעיקרון זה מה שזה בערךXD

yaelsee

New member
הווו!!

גם בוט ושיל לומדות שם!! בוט [בת-אל, או בכינויה בפורום butbut, אי אפשר לפספס אותה
] בי"א ושליילה [שלי, או בכינויה בפורום שלי קפוץ לי, למרות שהיא לא פה הרבה] בי' ושתיהן גם לומדות שם

אהאהא צחוקים!!! אני בי"ב!!

מגניב איך אתם נראות?(בת אל ושלי) אני בטח מכירה אותכם בפרצוף אני מכירה הרבה מי"א קצת פחות מי'...

למעלה