התכוונתי שאנחנו לומדות במטרו חח
S sweet shir New member 16/1/08 #41 חהחה כולנו נוכל לעשות מיני מפגש פורוםXD יא, אם יש כלכך הרבה אנשים במקום אחד סימן שיש לנו עוד תקווה למעריצי מקפליי בישראל! XD (כי אני גם מכירה מללללללא מהשכבה שלי שאוהבים את מקפליי וזהP
חהחה כולנו נוכל לעשות מיני מפגש פורוםXD יא, אם יש כלכך הרבה אנשים במקום אחד סימן שיש לנו עוד תקווה למעריצי מקפליי בישראל! XD (כי אני גם מכירה מללללללא מהשכבה שלי שאוהבים את מקפליי וזהP
פ פטריק סטאר דביל New member 16/1/08 #44 חחח אצלי כל השכבה צוחקת עליי שאני אוהבת אותם הם דיי מכירים אותי בתור אוהבת ג'ף באקלי ופו פייטרס ודברים כאלה וכשהם גילו שאני מתה על מקפליי הם לקחו את זה קשה אבל screw them!!! מקפליי שולטים!
חחח אצלי כל השכבה צוחקת עליי שאני אוהבת אותם הם דיי מכירים אותי בתור אוהבת ג'ף באקלי ופו פייטרס ודברים כאלה וכשהם גילו שאני מתה על מקפליי הם לקחו את זה קשה אבל screw them!!! מקפליי שולטים!
T talosh1234 New member 15/1/08 #37 ברוכהה הבאה אני טל 14 משוהם .. חח איזה חור לייד כפר סבא ? אני מכירה כמה(כמה מי ישמע) =O צופים ואלפי מנשה הוממ.. פייב דני
ברוכהה הבאה אני טל 14 משוהם .. חח איזה חור לייד כפר סבא ? אני מכירה כמה(כמה מי ישמע) =O צופים ואלפי מנשה הוממ.. פייב דני
P purple floyd New member 15/1/08 #40 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני סתיו בת 15 מערד. דאגי הב פאן