The Young Amyrlin
New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif
אני ורד:] אז ככה, קודם כל נרשמת טוב מאוד. הכינוי בתפוז מאפשר לך גישה לכל האגפים בתפוז, ז"א כל הפורומים, קומונות, לפתוח בלוג, צ'אטים ויאדה יאדה. את תביני עם הזמן איך הממשק עובד ותתרגלי אליו. מכל אתרי הפורומים שיצא לי לראות אי פעם, כאן זה הכי נוח הדבר הכי חשוב שצריך לדעת בהתחלה זה איך לשרשר. הפורום בנוי כשרשורים, כלומר אשכולות של תגובות בצורת עץ. העיגולים המלאים והריקים בצד הימני של כל הודעה עוזרים לנו לקרוא את השרשור. הנה הסבר מפורט יותר
הודעה חדשה (כמו שאת פתחת) נהוג לפתוח רק לנושאים חשובים שקשורים לנושא הפורום, או בשביל פינות בפורום שפעילות כאן מדי שבוע. נושאים שלא קשורים לנושא הפורום משרשרים לשרשורי אוף-
-Off Topic, או לשרשורים שפותח הכינוי האוטומטי "תפוז אנשים מודיע" שמשמש גם הוא לצורך שרשור אוף. דבר אחרון לבינתיים, את יכולה להגיב באמצעות "תגובה מהירה" שאותה את פותחת בעזרת הכפתור "הוספת תגובה מהירה" שממוקם בתחתית ההודעה שעליה את רוצה להגיב. אם את רוצה להגיב בתגובה רגילה (מאפשר לך גם להוסיף קובץ ומכיל יותר הסברים בתור התחלה), את לוחצת על "הוספת תגובה", שוב בתחתית ההודעה שעליה את רוצה להגיב. אני מקווה שזה היה מספיק ברור
את תתרגלי בקרוב אני מקווה תספרי על עצמך עוד קצת, פרטים כמו שם גיל מקום מגורים, כמה זמן שומעת נייטוויש וכו'
אני ורד:] אז ככה, קודם כל נרשמת טוב מאוד. הכינוי בתפוז מאפשר לך גישה לכל האגפים בתפוז, ז"א כל הפורומים, קומונות, לפתוח בלוג, צ'אטים ויאדה יאדה. את תביני עם הזמן איך הממשק עובד ותתרגלי אליו. מכל אתרי הפורומים שיצא לי לראות אי פעם, כאן זה הכי נוח הדבר הכי חשוב שצריך לדעת בהתחלה זה איך לשרשר. הפורום בנוי כשרשורים, כלומר אשכולות של תגובות בצורת עץ. העיגולים המלאים והריקים בצד הימני של כל הודעה עוזרים לנו לקרוא את השרשור. הנה הסבר מפורט יותר