היי, אני חדשה פה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ורד:] אז ככה, קודם כל נרשמת טוב מאוד. הכינוי בתפוז מאפשר לך גישה לכל האגפים בתפוז, ז"א כל הפורומים, קומונות, לפתוח בלוג, צ'אטים ויאדה יאדה. את תביני עם הזמן איך הממשק עובד ותתרגלי אליו. מכל אתרי הפורומים שיצא לי לראות אי פעם, כאן זה הכי נוח :) הדבר הכי חשוב שצריך לדעת בהתחלה זה איך לשרשר. הפורום בנוי כשרשורים, כלומר אשכולות של תגובות בצורת עץ. העיגולים המלאים והריקים בצד הימני של כל הודעה עוזרים לנו לקרוא את השרשור. הנה הסבר מפורט יותר
הודעה חדשה (כמו שאת פתחת) נהוג לפתוח רק לנושאים חשובים שקשורים לנושא הפורום, או בשביל פינות בפורום שפעילות כאן מדי שבוע. נושאים שלא קשורים לנושא הפורום משרשרים לשרשורי אוף-
-Off Topic, או לשרשורים שפותח הכינוי האוטומטי "תפוז אנשים מודיע" שמשמש גם הוא לצורך שרשור אוף. דבר אחרון לבינתיים, את יכולה להגיב באמצעות "תגובה מהירה" שאותה את פותחת בעזרת הכפתור "הוספת תגובה מהירה" שממוקם בתחתית ההודעה שעליה את רוצה להגיב. אם את רוצה להגיב בתגובה רגילה (מאפשר לך גם להוסיף קובץ ומכיל יותר הסברים בתור התחלה), את לוחצת על "הוספת תגובה", שוב בתחתית ההודעה שעליה את רוצה להגיב. אני מקווה שזה היה מספיק ברור
את תתרגלי בקרוב אני מקווה:) תספרי על עצמך עוד קצת, פרטים כמו שם גיל מקום מגורים, כמה זמן שומעת נייטוויש וכו' :)

dralan

New member
זה באמת הכי נוח בתפוז

ממש התעצבנתי מהפורומים של הייד פארק

זה לא רק הייד פארק ככה,

גם המוןהמון פורומים בחו"ל עובדים בשיטה הזאת, וזה כל כך לא נוח ><

Super Alonit

New member
זה הסבר מפורט. ../images/Emo8.gif

תודה! :) הממ רגע אז זה בסדר שפתחתי שירשור חדש?

חח כן, אל תיבהלי,

הכוונה היא שלא פותחים הודעות חדשות של "מה נשמע" "הכל טוב מה איתך" :)

חח תביא לי את התמונה, אני אדאג שהיא

תפורסם בכל תפוז עד שהיא תחליף את התמונה של דוליז!

The Cat Woman

New member
../images/Emo207.gifגם אני חדשה פה... ../images/Emo210.gif../images/Emo54.gif

טוב אז... אמ.... היי :) אני ענבר, בת 20 (וקצת) אוטוטו חיילת משוחררת (עד מתי מרץ 05?!) לנייטוויש התחברתי רק בכמה חודשים האחרונים... כלומר- תמיד אהבתי רוק ומטאל וכיוצא בהם והכרתי כמה שירים של נייטוויש אבל אף פעם לא באמת ישבתי והקשבתי לכל דיסק ודיסק (לא שיש כ"כ הרבה... חח) אז הידע שלי נשאר בתחום ה3-4 שירים שלהם וכמובן שאחד מהם זה "פנטום האופרה" שכידוע זה לא רק שיר (וסרט...), אלא מחזה מדהים עם עלילה סוחטת דמעות לדעתי שאני מכירה ואוהבת כבר מגיל 6. לפני שנהייתה לי אובססיה לנייטוויש, הייתי שומעת בעיקר- מהמוכרים יותר- dream theater, within temptation וגם עוד הרבה מאוד לא מוכרים... stratovarious למשל שלא הרבה מכירים. חוץ מזה אני גם אוהבת לשמוע רוק ישן- "רוק שיער" מה שנקרא- אירוסמית', קווין, גאנס & רוזס ואני לא אמשיך כי זה לא יגמר... רוק חדש- אני לא ממש אוהבת את השירים שיש בMTV2 בסגנון fall out boy או my chemical romance כי הם ממש full of קיטש... כאילו- הם משודרים בגלגלצ! אבל אני כן בעד incubus שאגב יהיו בארץ ב7 למרץ בהופעה משותפת עם שייגעצ (יובל מנדלסון) אם אתם לא יודעים, ואני גם מחבבת את red hot CP, ואני גם שומעת קצת system of a down ומחבבת מאוד את Hoobastank. אני שומעת גם Coldplay. הם אחל'ה. ועוד כ"כ הרבה להקות! בריט- אני אוהבת לשמוע לפעמים... לדוגמא MUSE ולהקה שהתפרקה
Queens Of The Stone Age ובואו נסכם את זה בזה שאני באמת לא פוסלת להקות ואני מאוד מגוונת בתחום המוזיקה... השירים של נייטוויש שאני מאוד אוהבת (כן, אני מודעת לכך שזה קצת בנאלי): הם לא מדורגים עפ"י סדר כלשהו כי באמת קשה לי להגיד איזה שיר אני הכי אוהבת. nemo ever dream she is my sin bare grace misery come cover me beauty of the beast שקט וקצת ארוך... אבל יפה! wish i had an angel ו... אוף... זה לא יגמר....אז אני אפסיק פה. אם בא לכם לשאול עוד שאלות- אני אענה בכיף
אני לא מבטיחה שאני אבקר פה הרבה מפאת חוסר בזמן (צבא, פסיכומטרי ושאר ירקות רקובים), אבל אני כן מבטיחה להשתדל! וזו תמונה שלי בצד... נראית קצת הרואין שיק
או כמו שכולם קוראים לי- Bitch

The Cat Woman

New member
אגב- שאלה אליכם...

למישהו יצא לשמוע Avantasia? זה אלבום כפול שכל השירים בו הם סיפור אחד. זה נקרא בתרגום חופשי "אוונטסיה- אופרת המטאל". ומה עם להקה בשם Arwen? אם לא יצא לכם לשמוע- תשמעו את illusions הוא קצת מציק באוזן בהתחלה אבל יש בו אחל'ה גיטרות בהמשך.

The Cat Woman

New member
אוונטסיה זו לא להקה ../images/Emo9.gif

הרבה טועים לחשוב שזו להקה, זה בעצם אלבום Avantasia- The Metal Opera שנכתב כולו ע"י הסולן של EDguy אם אתה מכיר (גרמנים). כל הקטע באלבום הזה הוא שכל השירים הם בעצם עלילה- סיפור אחד על איזה נזיר בשם גבריאל, כמו הרבה עלילות בשירי מטאל- גם כאן הכנסיה הקתולית תופסת חלק מרכזי בעלילה. מי שכתב את זה גייס 11 זמרים מלהקות מטאל שונות כאשר לכל זמר יש תפקיד אחד בעלילה שרק הוא שר אותו... זה ממש מגניב לדעתי להקשיב לזה אחרי שיודעים מה עומד מאחורי האלבום הזה.
זה מטורף!

למעלה