היי, אני חדשה פה

fuertecito

New member
די בטוח

שהרבה כאן מכירים את הפרוייקט הזה... איזה סגנון יותר פאוור או גות? ושיהיה דומה ללהקה מסויימת?

fuertecito

New member
בסדר

כמה להקות שהכרתי ממש בזמן האחרון- Edenbridge- את בטוח מכירה אבל שיהיה Luca Turillii's dreamquest Beautiful Sin Angtoria Lullacry mortal love imperia after forever unshine Leave's Eyes Lacuna Coil Guano Apes- אחת הלהקות שאני הכי אוהב הם סוג של רוק מטאל עם סולנית מעולה מספיק בינתיים?

The Cat Woman

New member
זה הכי בייסיק שיש... ../images/Emo9.gif

זה כמו שתגיד לי עכשיו "סונאטה ארקטיקה" אבל באמת לך תדע

LadySilkworm

New member
ואני מוסיפה

trail of tears estatic fear draconian sirenia-אזהרה: לא להוריד את האלבום החדש ayreon beseech avrigus delain penubmra טוב זה לא ייגמר אז אני אפסיק P:

The Cat Woman

New member
מספיק בהחלט ../images/Emo9.gif

אני מכירה את: Edenbridge Lacuna Coil Guano Apes כל השאר לא יצא לי... יש שירים ספציפיים שאתה ממליץ עליהם?

fuertecito

New member
ok

שירים מומלצים Luca Turillii's dreamquest - כל האלבום מעולה אבל lost horizons הכי יפה Beautiful Sin - כל האלבום- הקול שלה דומה קצת לקול של סנדרה נסיק הסולנית של גואנו אייפס Angtoria - god has a plan for us all Lullacry- crucify my heart/ be my god mortal love- all the beauty/ in the sun after forever- Beyond me (עם הסולנית של ווית'אין טמפטיישן- שרון) unshine- rowena's song Leave's Eyes- elegy/ lovelorn זהו לבינתיים- אם את רוצה עוד שלחי לי מסר ובסוף שבוע הזה כשאני אצא הביתה אני אתן לך עוד המלצות ללהקות/ שירים

FeLL67

New member
ברוכה הבאה :]

אני פלי, 14וחצי מרחובות
תהני בחברתנו

ברוכה הבאה :)

לדעתי MCR אחלה אבל זה עיניין של טעם. אבל קישט? כמו שנימו קישט? מצטערת אבל ככה זה נראה P:

blacknwhite

New member
שלום לך!

שלום ענבר, אני ענבר...
(מצטערת, התבקש...) בת 14, מת"א. נעים להכיר!

LadySilkworm

New member
וואו, את נראית חמודה :)

ברוכה הבאה! אני שירה, ואני בת 15, ואין לי מה להוסיף.

הו קווינס אוף דה סטונאייג'!

אני ממש אוהבת אותם, הבעיה היא שהם נמאסים בקלות- הפתיחות שלהם מעולות אבל זה תמיד נהרס ונהיה משעמם איפושהו לקראת האמצע..
אני אישית צריכה להיות במצב רוח מאוד מסוים כדי לשמוע אותם!..
ברוכה הבאה!

The Cat Woman

New member
כן... הם מהלהקות שצריך להתרגל

אני וידיד שלי היחידים שאוהבים אותם נראה לי חחח
או שבכלל מכירים אותם...

למעלה