היי, אני חייב לדעת משהו... :)

איש קש 19

New member
היי, אני חייב לדעת משהו... :)

אז קודם כל, פעם ראשונה שאני פה. ורציתי לקבל פעם אחת ולתמיד איזשהי תשובה "מוסמכת", מה יש לרוב הבנות נגד ביישנות? אני יוצא עם מישהי חמודה לאללה, פעם-פעמיים, הפגישה זורמת, שנינו מגלים נכונות להמשיך, ואז היא מתחילה למרוח אותי כי יש לה בעיה עם זה שאני לא יוזם מספיק. אני מודה, בכל מה שקשור לבנות המין היפה, אני ביישן. אבל מה הסיפור, תעזרו לנו קצת, קשה לנו בהתחלה, זה יעבור אחרי כמה פגישות. די מייאש אותי כל העניין הזה. ]: למה זה צריך ליפול עלינו?

pain is MY love

New member
אני אגיד לך מה

ואל תגידו שאני מכלילה אז אני אגיד "בדרך כלל" בחורות מחפשות את הגבר שיהיה "גברי" שיהיה אסרטיבי ונחוש, שיפגין ביטחון עצמי וכמובן שיראה נכונות ורצון וביישנים קצת בעייתיים בקטע הזה כי לפעמים הבחורה אפילו לא יודעת אם הבחור מעוניין או לא מרוב שהוא ביישן..

איש קש 19

New member
זה בדיוק מה שמציק לי

ה"בדרך כלל" הזה. את יודעת כמה בנות אמרו לי שאני חמוד, אני באמת לא מבין מה רע בזה, אבל זה כמעט אף פעם לא נשמע לי כמו מחמאה... למה אין מספיק בחורות שיחפשו את הביישנים דווקא? שזה מה שיעשה להן את זה, ולא אסרטיביות ונחישות. וחבל, כי אם תיקחו יוזמה החוסר ביטחון הזה יעבור מהר מאוד... סתם מתסכל.

מה שנכון, נכון!

אני אגיד לך מה, מבחינתי עם ביישנים פשוט משעמם!!!! בטחון עצמי זה בהחלט עושה את זה!!!!! זה "כובש" בנות אוהבות להרגיש מוגנות ! אוהבת לדעת שזה ה-ג-ב-ר שלהן. קשה להסביר....=/

איש קש 19

New member
נראה לי שאת מתבלבלת קצת...

בין בחורים מופנמים ושקטים, שאיפה שלא תשימי אותם הם לא יהיו מורגשים במיוחד, לבין סתם ביישנים... למרות שלא תמיד ההבדל מורגש במיוחד :) בכל מקרה, משעמם אני לא!
מה שכן, אני בהחלט יכול לראות איך בטחון עצמי עושה את זה...

pain is MY love

New member
ממש לא משעמם!

דווקא לבחורים הביישנים יש המון אינטליגנציה וחוכמה ובטח גם חוש הומור ושנינות אבל בגלל שהם ביישנים אי אפשר לגלות את זה ישר וזאת בדיוק הבעיה. בחורות אוהבות להרגיש שהגבר בשליטה ולא לדובב אותו כל הזמן ולהיות אלה שתמיד יוזמות ושולטות זה מעייף..

בדיוק ההבדל לא מורגש במיוחד...

גם אני הייתי ביישנית פעם..= מופנמת ושקטה. אני עדיין קצת כזאת אבל משתדלת שלא (מי שמתבייש = מתייבש :) ) הרבה ביישנים הם עם חוש הומור ואינטליגנציה אין ספק! כל בנאדם שהוא נפתח כבר אז מגלים את החוש הומור וכל הדברים הטובים... אבל לא תמיד מגיעים לשלב הזה.. לי אישית מאודדדדד קשה לצאת עם ביישן וחסר בטחון...כי אני באמת מרגישה (כמו שמישהי אמרה פה ואימצתי) שאני יוצאת בעצם עם עצמי!

Zoharrr

New member
לא נכונה.

בואי אני אכיר לך כמה וכמה חמודים שמזיינים יותר מלא יודעת מי,הבחור הכי הורס שיש.

pain is MY love

New member
בואי תכירי לי ../images/Emo13.gif

אני נמשכת לזיינים אבל עדיין לא יצא לי לפגוש זיין חמוד...

Zoharrr

New member
לי יצא :)

ועזבי,אני לא נמשכת לזיינים המנייקים,אפילו החמודים שמזיינים הם לא כמו הזיינים המני\אקים...

מיטללל

New member
../images/Emo26.gif נמחקו פה מספר הודעות

אני מבינה שבימים אלו כולנו עצבנים במיוחד בגלל המצב, בגלל החום, בגלל הגעגועים לקלמנטינות... מה שאיכשהו נכנס לפורום ומוביל לכך שאנשים מתחילים לריב אחד עם השני, ברמה לא רמה.
אני מבקשת שלפני שאתם לוחצים על "שלח", תחשבו 5 שניות. תזכרו שבצד השני, אין רק ניק, יש בן אדם. אני לא אומרת שאסור להתווכח, או שזה חייב להיות פורום של "חיבוקי" אך יש דרך להעביר אי הסכמה. יש דרך לכתוב דעה. אבל לא לעניין לשפוט אחד את השניה. לא לעניין לרדת לפסים אישיים. לא לעניין לקלל. תודה :) מיטל

למעלה