היי, אני חייב לדעת משהו... :)

pain is MY love

New member
כי זה טבע האדם

קליטה איטית. אבל בסוף זה מגיע

אח שלי

ברגע שהיא אומרת לך "חמוד" נגמר הסיפור. חמוד אומרים על תינוק או על כלב - לא על גבר!

נועם m

New member
שטויות

תפסיקו להקשיב לכל הנשים המתוסכלות שמכניסות לכם שטויות לראש, בסדר?! חמוד אפשר להגיד על על גבר. חמוד זו מ-ח-מ-א-ה!! לא כל אחד יכול להיות חתיך, לא כל אחד יכול להיות יפה, וגם לא כל אחד יכול להיות חמוד!! אני גם יכולה להגיד על הכלב שלי שהוא יפה, אז מה? לא כל אחת מחפשת גבר ש"יעמיד אותה במקום"/"ישלוט בה"/ "יראה לה מאיפה משתין הדג"/ "יהיה מניאק" ועוד שלל ביטויים שאתם עשויים לשמוע. כאילו, אתה באמת רוצה לצאת עם איזו דפוקה בשכל שמחפשת מישהו שישלוט בה? לא עדיף "סתם" חמודה? צאו מהסרט. לא חסרות נשים שאוהבות חמודים. תפסיקו להשתמש בזה כתירוץ
(ומצטערת אם יצאתי קצת עצבנית, זה רק כי הדם הג'ינג'י עולה לי לראש כשאני שומעת הנפצות כאלה!)

TheVillageIdiot

New member
היי, היי, להרגע!

שאני אעשה לך קולות של לויתן? אווווווווווווו! אווווווווווו! יש הבדל מאוד גדול בין גבר אסרטיבי ונחוש לבין גבר שתלטן ומניאק. אני מאוד אוהבת כשגבר מפגין קצת יוזמה כך שאני לא צריכה לסחוב את כל השיחה. אבל אני כרגע בקשר עם בחור שעד כמה שהוא חמוד הוא בקושי מדבר על משהו שהוא לא אני, כל הזמן שואל אותי את דעתי (וזה מגיע למצבים אבסורדיים שהוא שואל אותי בלי לשים לב בכלל דברים כמו "אכפת לך אם אני אכנס לשרותים?" "כן, אכפת לי. מאוד מפריע לי שאתה הולך לשרותים!" . שנאמר, תשאל שאלה טיפשית, תקבל תשובה טיפשית) ובכלליות משגע לי את השכל עם הפסיביות הזו שלו. אז אולי אני משוחדת. חחח. אבל בין זה לבין גבר שמתייחס אליך רע, ו"מעמיד אותך במקומך"? גבר כזה יעוף מכל המדרגות. יש הבדל בין גבר לבין קוף.

תום

מה אני אגיד לך - כן ירבו כמותך בישראל... לצערי - זה לא המצב הנוכחי. רוב בנות מינך, תרצי או לא תרצי, כשהן אומרות על מישהו את המילה "חמוד" (וזה לא סותר את העובדה שיתכן ומדובר במחממאה, אני בהחלט מקבל את זה כמחמאה), אבל ברגע שהמילה הזאת יוצאת מהפה המשמעות היא אחת : קשר רומנטי/מיני לא יהיה בינינו, מקסימום ידידות....

Zoharrr

New member
אני לא חושבת ככה...

3 הבחורים האחרונים שהייתי איתם והחבר הנוכחי שלי הם "חמודים". ואני מכירה עוד כמה "חמודים" שהייתי עושה להם טובה או 4.

Zoharrr

New member
וממש טוב לי עם זה

כי אם כל הכלל ככה,אז הכלל ממש מטומטמות! P:

אתן בהחלט היוצאות מן הכלל

שאינן מעידות על הכלל, אבל בהחלט מחמם את הלב ומעודד לשמוע שעדיין יש תקווה (ולו גם קלושה) לכל ה"חמודים" למיניהם....

רגע רגעעעעע

גם אתם אל תכלילו.. יש ל"חמוד" הרבה פירושים... וכל אחת יש לה את הטעם שלה... יש הרבה משמעויות ל"חמוד"...אני אנסה לפרט כמה... ה"חמודים" שאני נרתעת זה החמודים-מתוקים-מקסימים- קוצ'י פוצ'י-אתה בטוח שאתה גבר?! כשאת יוצאת עם כזה את יוצאת עם עצמך אין אקשן אין כלום.. זה גובל בשעמום כי את יוצאת עם עצמך!!! זה גם לדעתי הביישנים יותר... אם הוא ביישן איך ישמור עלייך מפני בריון?? חחחח ויש גברים באמת חמודים, אבל עם בטחון עצמי ואסרטיביות וכריזמה...פשוט "כובשים" חחח כי כמו שכבר אמרנו בטחון עצמי זה לוקח... כיף עם כאלה יש אקשן... שגם חמודים וגם גברים עם בטחון ואת מרגישה מוגנת ... זה ג-ב-ר. זה כמו אותם "מניאקים" (שימו לב למרכאות) שבנות אוהבות... הם גם חמודים... !!! ויש חמודים שכיף איתם... אבל כיף בתור ידיד!!! ולא מעבר לזה.....!!! כיף לדבר איתו לצחוק איתו אבל לא להיות במערכת יחסים איתו... כי הוא גם לפעמים חסר בטחון עצמי, או שאין משיכה ועוד כל מיני דברים שמשאירים אותו בתור ידיד נטו. וגם, יש הרבה חמודים (לא משנה האופי במקרה הזה) שבא לך לקרוע מהם את הבגדים רק בגלל משיכה פיזית (אואאא הגוף/ הקוביות/ התחת/ השרירים/ מה הייתי עושה לו...חחח). בגלל זה המשפט חמוד לא מזיין!!! חמוד מתוק- צ'וצ'י- סיסי לא עושה חשק מיני@@@....(אולי לבעוט בו..איפה הגבריות??) חמודים כאלה הם גם ידידים....:)

אתה מדבר שטויות...

אם אני יספור תפעמים שאמרו לי חמוד... ובסוף... קיצר.. כל הבחורות בעולם... גם אלה שאוהבות את הסופר סופר מניאקים... תשאל אותם הן גם אמרו לבן זוג שלהן שהוא חמוד... אולי בהקשר למשהו שהוא עשה שהקסים אותן..... כל אחת חושבת על הבן זוג שלה שהוא חמוד... אתה מכיר אחת שלא...? הממ לי דווקא יצא לשמוע מ2 בנות בזמן האחרון... אתה אחלה של בן אדם... זה סוג של חמוד..?? חחחחחח אחת רצתה איתי קשר... הממ לא רציתי מסיבה מסוימת.. לשניה יש חבר... אז אני לא מציק לה.. יותר מדי... חחחחחח..

דנדוש20

New member
בן כמה אתה?

במה מתבטאת הביישנות אצלך? במה, לדבריה, לא יזמת מספיק? לי אין בעיה נגד ביישנות (כל עוד היא ברמה), זה נתפס בעיניי מקסים

איש קש 19

New member
בן 19 (הכינוי קצת מסגיר את זה)

באופן כללי, אני לא מסוגל להתחיל עם בחורה, מסיבה, פאב, כל מקום אחר, מישהי תחייך אליי, אני אחייך בחזרה, אבל תהייה לי בעייה לעשות את הצעד הראשון הזה... אני יודע שזה דבילי, שאין שום סיבה לחוסר ביטחון הזה, שאני נראה סבבה, אינטליגנט, חמוד (אני אפסיק פה). אבל אני ביישן. ולגבי המקרה שדיברתי עליו, אמנם לא שמעתי את זה ממנה ישירות, אבל היא קיבלה את התחושה שאני קצת אדיש אליה, לדעתה היא זו שיזמה את המגע בנינו...

זכוכיות

New member
כי זה יכול להוציא מהכלים.

אני דווקא מאוד נמשכת לביישנים, למעשה במשך שנים (עד בן הזוג הנוכחי והבכלל לא ביישן שלי) חשבתי שאני נמשכת רק לביישנים, המופנמים, השקטים, עם המלמול המבולבל והמבט האבוד. אבל, בדיעבד, כשאני רק מתחילה להיזכר מתחילת הקשרים שלי עם האקסים הביישנים שלי, אני לא מבינה איך לא יצאתי מדעתי. הם בוודאות היו מעוניינים, הם דאגו להזכיר את זה, אבל הם היו כ"כ פאסיבים(!), ומילא רק זה, אני יודעת לדחוף דברים כשצריך... אבל הם היו זקוקים לחיזוקים 24 שעות ביממה. בקיצור, זה היה כמו לצאת עם עצמי. אני בהחלט יכולה להבין את מי שנרתעת.

Zoharrr

New member
אני מתה על ביישנים :)

ומתוסבכים ואבודים ומסכנים ופרוייקטים. כל אלו,שלי... D: למרות שלמדתי לבחור אחרים כי אני בעצמי ביישנית ושרוטה וביחד זה לא טוב... אבל אל תשתנה,ביישנות זה חלק ממך... ולגביי "ביישנים לא מזיינים" שטויות :) חוצמיזה שביישנים בד"כ לא מזיינים,הם עושים אהבה... :)

איש קש 19

New member
או תודה :)

זה משאיר אזשהו מקום לאופטימיות
ואני לא מחפש להשתנות, אבל קצת יותר אומץ לא היה מזיק, אין דבר יותר מתסכל מלהחמיץ הזדמנות, רק כי לא היה לי את האומץ לנסות.

למעלה