היי, אני חייב לדעת משהו... :)

נועם m

New member
אני מוחה על מה שנכתב

בהודעות של בנות אחרות פה! אני אוהבת ביישנים! הבעייה היא שאני קצת כזו בעצמי, אז זה שילוב בעייתי...
בכל מקרה, אני חושבת שהבעיה נובעת משני מקורות עיקריים: 1. לצערי, הרבה מבנות מיני עדיין סבורות משום מה שעל הגבר לעשות את הצעד הראשון. וכן, הן אשכרה ישבו ויחכו שאתה תעשה את זה, גם אם נורא מצאת- חן בעיניהן. אני לא חושבת שצריך לעודד את ההתנהגות השוביניסטית הזו, ולכן- בעיה שלהן
. 2. התשובה השניה שלי נובעת בעצם מהראשונה: משום שרוב הנשים מצפות שהגבר יתחיל איתן, יתכן שהן חושבות משהו בסגנון "טוב, נו, הוא לא התחיל איתי אז כנראה שאני לא מוצאת חן בעיניו. אין בכלל טעם לנסות". מכיוון שרוב הנשים רגילות לחשוב שלאף גבר אין בעיה להתחיל ען בחורה, הן מניחת שהסיבה היחידה שלא עשית זאת, היא משום שהן לא מוצאות חן בעיניך. ובעניין ההיא שיצאת איתה- תשמע, לא צריך להגזים...
ביישנות ביישנות, אבל אל תהיה פאסיבי לגמרי... לא פירטת כל כך ולכן קשה לי לשפוט איפה נעוצה הבעיה. יכול להיות שהיא סתם השתמשה בזה כתירוץ, אבל בתכלס- למה לא ליזום? בלי קשר לבחורות, אני חושבת שלראות צד אחד בקשר שלא ממש משתף פעולה, זה משהו שיכול לבאס כל אחד... אולי זה גרם לה לחשוב שאתה לא באמת מעוניין... אז שים לב לזה

איש קש 19

New member
אז ככה, נראה לי שהבנתי ../images/Emo8.gif

קצת אבסורדי כל העניין: יש מספיק בחורות שאוהבות ביישנים, אבל אני זה שחייב להתחיל איתן, בשביל שייצא מזה משהו, קצת בעייה, כי אני ביישן. מה שנקרא מלכוד 22.
ובקשר להיא, ממש לא הייתי פסיבי, והיא ידעה שאני מעוניין (זה מה שהופך את זה לפחות ברור), אבל נעזוב את זה. לא ייצא מזה כבר כלום. בכל מקרה, בפעם המאה, אני אבטיח לעצמי שזהו, פעם הבאה אני מתחיל עם הבחורה הראשונה שעושה לי עיניים, אין לי מה להפסיד. ונראה, אולי הפעם ההבטחה הזאת תחזיק מעמד קצת יותר משתי שניות.

נועם m

New member
לא...

אתה לא "חייב" להתחיל עם אף אחת. מצד שני, אל תשכח שגם הן לא "חייבות" להתחיל איתך... ושוב- אני מאוד נגד התפיסות המטומטמות שבנים צריכים לעשות את הצעד הראשון. אני לא חושבת שצריך לעודד את השטויות האלה
אבל קח בחשבון שיש לא מעט בנות שעדיין מאמינות בזה, כך שזו עלולה להוות בעיה. אבל ראה הוזהרת- אם היא מחכה שתתחיל איתה, בטח גם תצטרך לשלם עליה כל פעם שתצאו

ביטחון עצמי..

אין לך חברים עם ביטחון עצמי תסתובב איתם יותר.. אולי ידבק בך קצת... אין פתרונות קסם.. תעבוד על עצמך... אם עכשיו אתה לא מתחיל עם בחורה שמחייכת אליך.. אז אחרי שתתחיל כמה פעמים תראה שזה לא כזה נורא... ואז יהיה לך יותר ביטחון... ככה לאט לאט בסוף תזכה באליפות... אבל תיזהר שלא יורידו אותך ליגה....

Dark Muse

New member
תמצא לך יוזמת ותסגור עניין...

תכלס, זה מאוד מטומטמם שיש בנות שחושבות ש"הגבר צריך לעשות הכל". אני מאמין שכל ביישן נפתח מתישהו, אני למשל מאוד ביישן וסגור כלפי אנשים שאני לא מכיר. לעומת זאת, לאנשים שאני פתוח איתם, אני משוגע, חולני, מצחיק, אני תותח אני שחצן מסריח. קיצר מה שאני בא להגיד זה, שאם אתה ביישן עם מישהי, כנראה שאתה לא ממש פתוח איתה. ולכל הבנות שקוראות את זה: אני ביישן, ואני מחפש מישהי שתפתח אותי (תרתי משמע!) סתם, מה שרציתי להגיד באמת זה שבנות לא צריכות לפחד ליזום ולעשות את הצעדים הראשונים.

למעלה