אני מוחה על מה שנכתב
בהודעות של בנות אחרות פה! אני אוהבת ביישנים! הבעייה היא שאני קצת כזו בעצמי, אז זה שילוב בעייתי...
בכל מקרה, אני חושבת שהבעיה נובעת משני מקורות עיקריים: 1. לצערי, הרבה מבנות מיני עדיין סבורות משום מה שעל הגבר לעשות את הצעד הראשון. וכן, הן אשכרה ישבו ויחכו שאתה תעשה את זה, גם אם נורא מצאת- חן בעיניהן. אני לא חושבת שצריך לעודד את ההתנהגות השוביניסטית הזו, ולכן- בעיה שלהן
. 2. התשובה השניה שלי נובעת בעצם מהראשונה: משום שרוב הנשים מצפות שהגבר יתחיל איתן, יתכן שהן חושבות משהו בסגנון "טוב, נו, הוא לא התחיל איתי אז כנראה שאני לא מוצאת חן בעיניו. אין בכלל טעם לנסות". מכיוון שרוב הנשים רגילות לחשוב שלאף גבר אין בעיה להתחיל ען בחורה, הן מניחת שהסיבה היחידה שלא עשית זאת, היא משום שהן לא מוצאות חן בעיניך. ובעניין ההיא שיצאת איתה- תשמע, לא צריך להגזים...
ביישנות ביישנות, אבל אל תהיה פאסיבי לגמרי... לא פירטת כל כך ולכן קשה לי לשפוט איפה נעוצה הבעיה. יכול להיות שהיא סתם השתמשה בזה כתירוץ, אבל בתכלס- למה לא ליזום? בלי קשר לבחורות, אני חושבת שלראות צד אחד בקשר שלא ממש משתף פעולה, זה משהו שיכול לבאס כל אחד... אולי זה גרם לה לחשוב שאתה לא באמת מעוניין... אז שים לב לזה
בהודעות של בנות אחרות פה! אני אוהבת ביישנים! הבעייה היא שאני קצת כזו בעצמי, אז זה שילוב בעייתי...