לצערנו זה נכון כמעט לגביי הכול...
כמות הפעמים שניסיתי ליצור קשר עם התקשורת בשביל מעשים נטו עבור ילדים עצומה,סיפרתי לכם לא מזמן שמכול ערוצי ועיתוני הילדים רק ערוץ "הופ" חזרו אליי במהירות ושיתפו פעולה,היחידים שבאמת לא רצו רק פירסום(השאר לא ממש הגיבו לי וניסיתי המון בכמה נושאים בשנים האחרונות).זו הוכחה בולטת ומקבילה גם לפוליטיקאים(כמובן שהכול בהקצנה ובהכללה,אני רוצה להאמין שיש כמה צדיקים בעולם),בעצם אולי בגלל שהם לא משמשים דוגמא כולם מרשים לעצמם לא לענות ולהגיח בעיקר באירועים מסוקרים שיתנו פרסום והטבות נוספות. כשהייתי כתבת בעיתון נוער מהמוכרים בארץ כול הזמן הרגשתי שאנחנו לא מתעסקים באנשים אמיתיים,לא עושים רוב הזמן כתבות אמיתיות וטוחנים חומרים שנשמעים זהים בכול העיתונים,כבר אז ניסיתי להרים פרוייקטים כמו למשל חלוקת משלוחי מנות וימי כיף לילדים ונוער בבתי חולים,משהו לא מיוחצן שגם סלבס יכלו להשתתף בו אם כי הם לא היו האטרקציה המרכזית אלא מין אתנחתא לשעה מתוך כול היום העמוס שתיכננתי,מיותר לציין שהפרוייקט לא יצא לפועל בסוף...גם כתבות שעוסקות נטו בנוער(נגיד צעירים שמעלים הצגה,להקות צעירות,ספורטאים צעירים ולא בהכרח מוכרים עדיין-מין ללוות אותם בתהליכים,מדריכים בתנועות נוער ובפרוייקטים התנדבותיים אחרים,ילדים שמתמודדים עם מחלות קשות או נכויות,ליווי חולי סרטן בטיולים לחו"ל ובהכנה למשלחות נוער ועוד כמויות של רעיונות) לא הצליחו לעבור את המיילים ביני לבין העורכים,הכתבה שהכי זכורה לי והיא דווקא לא התפרסמה הייתה כשראיינתי בני נוער שחוו שכול במשפחה(הורים,אחים...),היה מדהים עם הרבה דמעות מצד כולם כולל אותי,הייתה גם כתבה על הצגה שהעלו בני נוער שנורא התלהבתי מהמהות ומההשקעה שלהם והגיע להם יותר פרסום בעיקר בעיתון/תוכנית נוער,המשותף לדברים שהזכרתי הוא שהם לא ממש התפרסמו וגם אם כן אז ממש בקטנה כי צריך לדחוף עוד שער+שלושה עמודים של זיבולי מוח טחונים וצפויים של סלבס(בואו נודה שרוב הסלבים אומרים דברים נדושים ודומים,חלקם בכלל לא נחמדים כשאין להם מה לקדם והמשחקים האלה עם התקשורת סתם מעיקים לדעתי)...מה שהתכוונתי בעצם להגיד זה שעם כמה שברור שצריכים למכור(צבעי התקשורת-אדום,צהוב וכחול,כלומר אדום זה אלימות,צהוב רכילות וכחול סקס,בסיפור במועדון יש את כול השלושה ומכאן גם בעצרת אתמול) ולייחצן הגענו בכול העולם למצב שהיחצ"נות היא מעל הכול ובהודעה שלך מיתר בעצם ביטאת את המציאות העגומה,השטחית והאינטרסנטית שאנחנו חיים בה...