Digi Lista
New member
משונה אבל כן...
התכוונתי אפילו לתת עוד שתי דוגמאות לסיפורים דומים של אנשים שאני מכירה אישית והסתבר שגם הם מזל בתולה... אישית אני מאוד אוהבת את מזל בתולה(אבא שלי שתמיד טענתי שצריך להיות מורה-איש מקסים,חכם ועם לב גדול גם כשהוא מציק לפעמים עם כול הביקורתיות,סבתא שלי מצד אימא-גם אליה אני מאוד קרובה,הרבה אנשים קרובים שאני מעריכה כולל אותך וכו'...),לא שזה קשור למשהו אבל אם כבר אז יש לכם יכולת נתינה עצומה וגם חריצות,צניעות והקפדה על הפרטים הקטנים,לדעתי אתם אנשי חינוך וטיפול טבעיים הרבה יותר מאחרים
יש לי ספר בשם "מפגש המזלות",זה מין סיפור שאלוהים מחליט לזמן אליו את נציגי כול 12 המזלות(הם מין אלים נצחיים או משהו בסגנון) כדי לפתור בעיות קריטיות של המין האנושי,הכול מוקצן שם כמובן אבל יש הרבה דברים נכונים,במהלך הפרקים מתוארת האווירה בישיבה והיחסים בין המזלות,לכול מזל מוקדש גם פרק משלו עם נאום או המסר שהוא אומר בישיבה,למען האמת העקרב אומר שם דברים שמאוד מתאימים למה שאני אומרת("אני הוא זה האומר בקול מה שכולכם אומרים בסתר,אל יחשב הדבר לחוצפה כי אם לאומץ","כולכם צבועים","אם יש בעיה בממלכה התחתונה כנראה שהבוס הוא האשם"),בקיצור הפרק של הבתולה נקרא 'מצגת החינוך של וירגה',לדעתה הבעיה מתחילה בחינוך והיא כול כך מסודרת ומדוייקת עד לפרטים הקטנים וגם מעמידה בשקט אנשים במקום כשהם מחפפים,טועים ומטעים אחרים...ושוב חזרנו למזל בתולה ותחום החינוך.... את רואה זה מסתדר לך מכול כיוון,נשאר רק שתחליטי לנסות פר"ח למשל
התכוונתי אפילו לתת עוד שתי דוגמאות לסיפורים דומים של אנשים שאני מכירה אישית והסתבר שגם הם מזל בתולה... אישית אני מאוד אוהבת את מזל בתולה(אבא שלי שתמיד טענתי שצריך להיות מורה-איש מקסים,חכם ועם לב גדול גם כשהוא מציק לפעמים עם כול הביקורתיות,סבתא שלי מצד אימא-גם אליה אני מאוד קרובה,הרבה אנשים קרובים שאני מעריכה כולל אותך וכו'...),לא שזה קשור למשהו אבל אם כבר אז יש לכם יכולת נתינה עצומה וגם חריצות,צניעות והקפדה על הפרטים הקטנים,לדעתי אתם אנשי חינוך וטיפול טבעיים הרבה יותר מאחרים