היי, בדיוק חזרתי מארגטינה

כרוני

New member
אני מזהה את הטנגו הוסטל

ביתי למשך ימים רבים בעיר הזו.....

חחחח יפה, זה בדיוק מחוץ לדלת

וגם ביתי למשך ימים רבים עד מאוד שם בקורדובה הייתי חודש מתוך ה6 שטיילתי

כרוני

New member
בהחלט ממצאים קשים...

חצי שנה ארגנטינה זה יפה. איך זה לחזור לארצינו? מה שלום פאולה? ברנדה וסברינה עוד עובדות שם? אני מתחיל להרגיש כאב של געגוע............................../images/Emo178.gif

כרוני

New member
אתה צוחק עליי.....נשארה עם רוי עד עכשיו?

ואוו.....ממש מרגיש כמו טלנובלה.......חחחחח את פאולה לא הכרת? זאת בעלת המלון!!! איגנסיו ואסטני? מי נהל שם את המלון? ../images/Emo5.gif אייייייייייייי.........הגעגוע........

coooordobees, זאת השפה בקורדובה

חחח שפה שונה לגמרי, כל הזמן הייתי צוחק עליהם על זה שאני מבין ומדבר ספרדית, אבל מה הם מדברים שם - אין לי מושג.... כמובן שאני צוחק, ובתכלס אני מת על קוווווורדובס...

maozeitan

New member
זאת לא שפה זה דיאלקט !

יש הבדל גדול בין שפה לדיאלקט זה כמו שאני אגיד שבאנדלוסיה מדברים אנדלוס אבל אנדלוס זה לא שפה זה דיאלקט בשונה לקטלן (שמדברים בחבל קטלוניה וונלסיה) שהיא בהחלט שפה שונה לגמרי מהספרדית (דומה לצרפתית)

לא הבנתי כלום, אבל את הכוונה כן

ברור כמו שאמרתי - אני צוחק, וגם צחקחתי על זה עם האנשים שם - שזה ממש כמו שפה אחרת... הם מדברים גם ב טוןדה שונה, וגם האוצר מילים שם, כאילו בשפה קצת יותר גבוהה (ממש לא כולם אבל פגשתי כמה, ורק בקורדובה) habloooo cooooordobes taambien

maozeitan

New member
תראה מרמת הדיבור שלך הבנתי שאתה יודע ממש בסיס

אתה יודע רק את הבסיס של הבסיס של השפה טעויות ששמתי לב אצלך Nunca fuy זה אמור להכתב fui פועל IR בזמן preterito indefinido עבר פשוט מהמשפט הנ"ל לא הבנתי כלום puederia te secar una foto משום שהפועל secar משמעותו לייבש משהו רטוב המילה שרשמת pederia לא קיימת בשפה הספרדית כך שאין לה בכלל משמעות. לפי מה שרשמת ANDAS זה מתייחס לפועל ANDAR רק בגוף שני TU ולכן אי אפשר להגיד זאת על מספר אנשים אתם או אתן (VOSOTROS/AS במקרה הזה vosotras כי מדובר בחבורת בנות) מה גם שהתמשת בזמן הווה פשוט andas במקום בזמן הציווי. שורה תחתונה הייתי ממליץ לך לא להתפאר בכך שאתה יודע ספרדית ממש ברמה כי כמו שזה נראה אתה יודע ממש מעט. מעוז, שמסיים שנה שלישית לתואר הוראת ספרדית לזרים ועדיין בקושי מדבר ספרדית שוטפת.

תיאור ופירוט

אוקיי כל התמונות מהמסיבות ו\או עם נשים הם מקורדובה.....כנ"ל הבחורות עצמן חוץ מהתמונה עם 2 בנות - הן מרוסאריו התמונה של העיר בבואנוס איירס, איזור אלטו פלרמו והאחרונה בקורדובה, איזור ויז'ה חנרל בלגרנו איזו מדינה!!!!

למעלה