אההה דוסנה זה לא מאתיים?
אז איך אומרים שחזרתי לארץ עם מאתיים אלפחורס? רק מעניין איפה הכנסתי את כולם. קיצר תשמע חבוב, אני לא לוקח את זה אישית כי אני מספיק שלם עם עצמי ובטח שלא אתן לאיזה אחד מהפורום לפגוע לי בשלווה. שנית - אחי, יש לך המון תסכול, שנובע מדברים הרבה יותר עמוקים מזה, ואם כאלה דברים מוצאים אותך מהכלים (כדבריך) אולי אתה צריך פסיכולוג....מי יודע אולי יום אחד ניפגש על הספות אחרי שאני אלמד פסיכולוגיה, באחת האוניבסיטאות שם...אה כן - בספרדית. (הרי אם גם עברית אני לא יודע כפי שהדגמת לי, אז מה זה משנה באיזו מהן) אני מרגיש מספיק טוב עם זה שמכל מטייל אחר, ידעתי יותר טוב ספרדית, כולל ישראלים שגרים שם - זה הסיפוק שלי...תגיד מה שתגיד, אבל בכנות חבר, בלי להשתחצן - הלוואי וכל המטיילים היו מדברים ספרדית כמו שאני מדבר ...שוב - אתה מוזמן ללכת לשם וללמד אותם (רק אל תשכח להביא מאתיים אלפחורס, או שזה 12...שניה אני לא סגור), אבל על דבר אחד אני חותם לך - כמו שאני מדבר, ככה מדברים שם. זה מזכיר לי, פגשתי שם אמריקאית בעלת תואר בספרדית, פעם אחת שאמרתי לה nos vemos despues היא אמרה לי שזה לא נכון תחבירית או משהו כזה, אמרתי לה את מה שאני אומר לך כאן, ככה מדברים=ככה אני מכיר את זה. ובשורה התחתונה חבר - פורטוגזית, רוסית, סינית או יפנית - כשתביא כאלה תמונות, תתקשר אליי