היי, בדיוק חזרתי מארגטינה

maozeitan

New member
יואל כבר אמרתי עשרות פעמים

אין לי בעיה עם מי שרוצה ללמוד ספרדית ומוכן ללמוד ושואל שאלות כדי לדעת ואין לי גם בעיה להסביר. אם תסתכל בפורום ספרדית שבו אני משתתף אני הסברתי די הרבה נושאים בספרדית שם (פעלי SE, ציווי, סובחונטיבו, זמני התנאי וכו'). הבעיה מתחילה שאיזה מוצי'לר מגיע אחרי 6 חודשים בארגנטינה וחושב שהוא la ultima coca cola en el desierto ושהוא כבר קליבר ספרדית וממש מדבר מצויין כי הוא יודע להגיד דונדה אסטה וקאונטו קואסטה וקיירו קומפרארמה וכל מיני שטויות כאלה. עכשיו למה זה מעצבן אותי? כי אני בספרד כבר 4 שנים ואני בחיים לא אטען שאני יודע ספרדית ברמת קטלן ואני כבר תותח ואני מבין הכל ואני ככה וככה כי אני יודע שזאת שפה מאד קשה, בטח שמדובר בלקרוא ולכתוב ואני בטוח שכל המוצ'ילרים האלה שיודעים לקשקש ברמה של que tal ו como estamos תשים אותם איתי בהרצאה אחת והם לא יבינו מילה ממה שהמרצה אומר ובטח שלא יספיקו לכתוב אם הוא יכתיב משהו.

אחלה, תודה חבר!

אשמח לעוד פרטים על שתי האוניברסיטאות האלה, אפשר גם בפרטי בתודה, אדם

כרוני

New member
אמיגו...לי לא הצעת לבוא ללמוד בקורדובה....

אתה שוכח מי שם לך אוכל על השולחן?

כרוני

New member
אתה בטוח שאתה מדבר על ארגנטינאיות?

הרקולקציה שלי אומרת שזה קל עד הנשיקה.....משם והלאה.....מלכות קרח ביחס ליתר היבשת, אבל בצדק. הבחורות הכי יפות בעולם. קורדובה, ארגנטינה.

כרוני

New member
גם אתה בחור של בלונד?

עם כל הכבוד, ויש כבוד, ררררררק קורדובה.

אגב שכחתי לציין

כמובן כמובן שחזרתי לארץ עם דוסנה אלפחורס הוואנה ו3 ומשהו ק"ג מאטה שרבה.... מישהו יודע איפה ניתן לקנות yerba בארץ....רצוי בת"א ?

כרוני

New member
חחח אתה מזכיר לי אותי כשחזרתי

שכחת קילו דולסה דה לצה של מילקה. ../images/Emo3.gif

maozeitan

New member
כמובן שלא אומרים דוסנה אלפחורס

אם כבר UNA docena DE alfajores tengo una docena DE alfajores - יש לי תריסר (12) אלפחורס

maozeitan

New member
כדי שלא תעשו הלוויה לפורום.

כרוני, אני מבין שאתה לא מעוניין פה בחברתי

כרוני

New member
אין לי בעייה כל עוד אתה לא מתנהג כמו בטי

קוסובסקי (מורה לספרדית).......

MiAdi

New member
Cuidado con tanto dulce.......

que puede empalagar ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif