היי ביג ספנדר

tommy walker

New member
לא ממש

מה שאת אומרת זה נחמד והגיוני אבל לא נכון. כתבת "זו אחריות שלכם לדעת לאיזו קלחת אתם נכנסים ובעיקר על מה אתם חותמים" לא, זו לא אחריות שלנו לדעת לאיזו קלחת אנחנו נכנסים. ולא חתמנו על שום דבר. זה היה חוזה בלתי כתוב שלפיו אנחנו דואגים שפיזית בתאריך מסוים תהיה מוכנה ההצגה והם דואגים לדברים שמסביב. וגם אם היה חוזה, בחוזה לא אמור להיות רשום שהם מתחייבים בפנינו להשיג את הזכויות כי זה לא רלוונטי מבחינת חוזה בין הפקה לשחקנים. זה רלוונטי אולי מבחינת חוזה בין המנהלים בפועל של הפסטיבל לבין מי שמעליהם אולי, בפני מי שמשלם להם את המשכורת. אנחנו בכלל לא אמורים לדעת מה זה זכויות או אם צריך או לא או בשביל מה צריך ומה טוב בזה. אנחנו היינו חבורה של נערים בעיקר שביקשו מהם לעשות הצגה בהתנדבות ואותם נערים שמחו לעשות כזה דבר. הכול נעשה בתמימות ומתוך רצון לעשות משהו כיפי. אנחנו הצד התמים בעניין. אז אם שואלים אותנו למה לא דאגנו שיהיו זכויות אז התשובה היא "מה זה זכויות?". אם שואלים את הפקת פסטיבל אייקון למה לא דאגו לזכויות אז זה לא לגיטימי שהם יענו "מה זה זכויות?". זאת העובדה. כתבת "אבל מבחינה מעשית, גם אתם עברתם על החוק" מבחינה מעשית לא עברנו על החוק. בדיוק לפי הפירוט שנתתי עכשיו ובהודעה הקודמת שלי. ויושר פנימי זה עניין של כל אדם בפני עצמו. וכל אחד מחליט בעצמו מה זה מבחינתו יושר פנימי על פי הבנתו. לכן הוא נקרא "פנימי", כי הוא בתוך הנפש של האדם. להבדיל מיושר חיצוני או חוקי.

Hippie Jeannie

New member
אני לא מבינה למה אתה בכלל טורח להגיב...

קופצת לה מישהי אלמונית שמעולם, ככל הזכור, לא לקחה חלק בפורום הזה. בטח ובטח שהיא אינה בקיאה בהפקה שלנו ובמה בדיוק קרה. אני לא חשה שום צורך "לתרץ" את פעולותיי, אני עומדת מאחוריהן לחלוטין ואיני חייבת הסבר לאף אחד, בטח ובטח אם האף אחד הזה הוא מישהי שאינה חלק מהפורום הזה ואין לי מושג מי היא ומה היא. חוץ מזה שהנושא המקורי הוא מתן קרדיטים ליוצרים ולא רכישת זכויות יוצרים, אז הבה נחזור לנושא.

:)

למען ההבנה אני לוקחת חלק בפורום הזה כבר די הרבה זמן (אמנם באופן פסיבי אבל עדיין...). במקרה הנושא שהעלתם פה הוא תחום בו אני עוסקת המון ורציתי לשתף אתכם בידע ובדעתי. אינני מבינה למה את כל כך כועסת, אחרי הכל זוהי המטרה של פורום - להדיין. צר לי שדעותיי אינן לרוחך ובאמת שאני לא מבינה למה את מגיבה ככה. אם מישהו לוקח חלק בפורום ועל אחת כמה וכמה מנהל אותו, בין היתר צריך לדעת שלא כל מה שיכתב בו ימצא חן בעיניו אבל עדיין לכבד.

pazer

New member
אני אגיד לך למה

בגלל זכל התגובות שלך הן שליליות ונראות כאינטרסנטיות. שללת אותי, ואת סתיו ואת כולם כדי להראות שאת הכי צודקת בעולם. עכשיו, יכול מאוד להיות שאת עורכת דין בבית המשפט העליון ויודעת הכל על הכל, אין בעיה עם זה. אבל תני לנו לחיות לרוחנו וכל אחד שיעשה את בחירותיו בין אם לקחת זכויות או לגנוב. שיהיה לך יום טוב.

Hippie Jeannie

New member
לא כועסת ולא נעליים.

פשוט לא אוהבת שאנשים שלא לוקחים חלק בפורום, לא תורמים לו, לא כותבים המלצות על הצגות או דעות שונות פתאום קופצים ומגיבים באופן שלילי כשמתאים להם. על אחת כמה וכמה אם את אומרת שאת משתתפת פאסיבית שקוראת בפורום מזה זמן מה זה עוד יותר אקט מכוער. לתרום באופן אקטיבי חיובי לפורום לא יכולת, אבל להיות שלילית ולא מפרגנת כן? לא ממש מעניין אותי כמה את מבינה בעריכת דין וכו' (למעשה אחד הדברים שיותר נראים לי דביליים הוא טוקבקיסטים שמגיבים וקוראים לעצמם בכינויים "אחד שמבין"), אין לך מושג מה קרה עם ההפקה שלנו, מה הפרטים ומה בדיוק היה שם. לאף אחד, למעשה, אין מושג חוץ ממני ומהנהלת הפסטיבל. אז בקיצור, את הכבוד המינימלי קיבלת ממני. לא ניבלתי את הפה או קיללתי, ולמעשה עניתי בצורה די מנומקת ומנוסחת. אבל אם מעניין לזכות באמת בכבוד שלי כמנהלת אני מציעה שתתחילי להשתתף בפורום לא רק כדי להחדיר בו רעל, אלא אשכרה תתרמי לו ולחבריו. וזה לא קשור אם דעותייך מוצאות חן בעיניי או לא. כל אדם שלא לוקח חלק בפורום והדבר היחיד שהיה גורם לו לצאת מהפאסיביות הוא לתת ביקורת שלילית היה חורה לי. בתור מנהלת הפורום יש לי אחריות כלפי מי שכותב כאן ועל מה הוא כותב. ובתור מנהלת הפורום לא נראה לי ראוי שאדם שאיננו מכירים יראה לנכון לכתוב רק כשהוא רוצה להיות שלילי. וזה בכל נושא, ולא רק בנושא הקשור אליי. לחבר פורום יש זכויות וחובות. את, מבחינתי כמנהלת פורום, עוד לא הרווחת את הזכות להעביר ביקורת שלילית. את יכולה לא להסכים עם זה, זה בסדר וזו זכותך. אבל זו תפיסת העולם שלי כמנהלת הפורום ואני עומדת מאחוריה. בקיצור לא התכוונתי שיווצרו פה ריבים ואני חושבת שבסה"כ היה כאן דיון פורה ומעניין. פז - עינת ואני הבענו את דעותינו אבל מן הסתם זה האתר שלך וזכותך לעשות בו כרצונך. רק הקדש מחשבה למה שאמרנו ואולי בפעם הבאה תתאמץ יותר כדי לתת קרדיט למי שעמל קשה על החומרים הללו. טל - תמשיך לתת לכולם תווים, זה עוזר המון
בר-חן, יובל - אנחנו לא חייבים תשובות לאף אחד. הייתה הפקה מדהימה ואני גאה בכולכם. טוב לראות שמשהו יצר בפורום הזה דיון סוער

למעלה