היי! הגעתי לפורום הנכון?

SidViciousGirl

New member
היי! הגעתי לפורום הנכון? ../images/Emo34.gif

אין לי מושג אם אני במקום הנכון אבל אני מחפשת מזה הרבה זמן חומר ותמונות של גברים אנגרוגנים, דייהנו שניראים כמו אישה יותר מאשר גבר, אוהבים להתאפר, ללבוש לפעמים בגידם צמודים וכו אבל אינם דרג קווין ולא רוצים לשנות את מינם לאישה. פשוט בחורים שניראים כנשים, בעיניי הם הכי הכי יפים. זה לא לצורך מחקר או עבודה, פשוט הנושא והגברים האילו מאד מושכים אותי מינית ובאופן כללי. צירפתי תמונה של סולן "פלסיבו", בראיין מולקו, שבעיניי הוא הכי יפה בעולם. מישהו מכיר? אוהב? מעריץ? יש פה אולי גברים שניראים ככה? קצת (הרבה) נשיים? האם כולם בהכרח הומואים או דו מיניים?

FreakOnALeash

New member
כאן זה פורום דייויד בואי וחברים*,(;

(*חלק מהמשתתפים כאן, ו*ה*מנהל 3> גלאם רוק) תשובה סרקסטית ממעריץ פלאסיבו- מספר האנשים שנמשכים לבריאן מולקו או רוצים להיות כמוהו חייב להיות גדול לאין שיעור ממספרם של אלה שדומים לו- באוכלוסיה וגם בפורום. באותה מידה הייתי יכול להכנס לפורום בנות ולשאול 'מי פה דומה לשאקירה'
? אני נער נמוך וחובב אייליינר ולקים, אבל אין לי אברי תפקוד גבריים, אני לא רזה וחיוור מאוד, אין לי עיניים כחולות ולא כשרון מוזיקלי (אני מתנצל מעומק ליבי על האנגסט-בוקר שלי, אדם דארלינג. בזמן כתיבת ההודעה נזכרתי שריצ'י אדוארדס היה אנורקסי ומה זה אמור להזיז לי בכלל) בכל אופן, יש המון בנים כאלה, שאוהבים את הגוף הגברי ונהנים מחויות מסוימות של 'להיות בן' , ועדיין לא מסכימים עם כללי המאצ'ואיזם, מבפנים ולפעמים מבחוץ. אבל תדעי לך שזה *נורא* קשה להיות בן וגם להיות איפשהו באמצע, גם מבחינת דימוי עצמי וגם מבחינת 'מה אחרים חושבים עלי'. לאוחצ'ות יש דימוי מאוד שלילי. ומכיוון שהפורום שלנו מתרכז בעיקר בקהילה הישראלית, את חייבת לזכור שלחברה יש נטיה כללית ליחס מזלזל ואי-נחמדות. ובקשר לשאלה אם כאלה בנים מעדיפים לפעמים בנות- נו בוודאי!!!

FreakOnALeash

New member
נ.ב. חשוב מאוד

התחלנו פעם להתכתב על פאנק ולא חזרתי אלייך! משהו נדפק בתיבת הדואר שלי!

SidViciousGirl

New member
לא הבנתי את התשובה שלך ../images/Emo4.gif

סתם מהרגע שראיתי את בראיין (כלומר ראיתי אותו לפני שנים אבל הפעם מצאתי כמה אתרים שלו באינטרנט) פשוט נ-ד-ל-ק-ת-י! הוא בעיניי מהמם (ויש לו אגב עיניים ירוקות ולא כחולות). ככה צריך להיראות גבר (או לפחות זכר) ואני מחפשת בנרות עוד גברים שניראים כמוהו או לפחות "נשיים" כמוהו. יש?!

FreakOnALeash

New member
יש.

אנחנו פשוט צריכים לשבת כאן ולחכות שהם יגיעו. ואז לריב עליהם.

DarlingAdam

New member
ברוכה הבאה, חומד.

תסתובבי פה קצת, תכירי אנשים. זה לא פורום הכרויות, אבל אנחנו מקבלים בשמחה כל מי שרק ידידותי כלפי בנים באייליינר ;)

SidViciousGirl

New member
יש פה בנים עם איפור? (לא דראג)?

איפה? אני מתה לראות אתכם בנים! אני מתה על בנים עם איפור (ופרווה וחצאיות לפעמים, שחיפים בטירוף).

FreakOnALeash

New member
בנים עם איפור,פרווה,וחצאית לפעמים?

אני ממליץ לך לעשות חיפוש באינטרנט תחת השם ניקי וייר (Nicky Wire). לא יזיק גם אם תבררי קצת על המאניק סטריט פריצ'רס בתחילת דרכם. אני יכול לחשוב על מקומות בחו"ל בהם ניתן למצוא בנים אנדרוגניים. כדאי שתבררי גם בעצמך, חופשה קטנה באירופה בדרך כלל לא מזיקה :) אלא אם כן- Holiday in other people's misery? :p

יו זה, מה זה מדליק!. נשמע ככה..

בנים עם פרוות ואיפור.. :). גם אני רוצה!.שלא יהיה יותר מדיי דראגי

CrystalTS

New member
אמממ שאלה

את באמת נמשכת לגברים שמתנהגים נשית והם לא הומואים ולא טרנסקסואלים? ...באמת? לא נראה לי שתמצאי הרבה כאלה - זה נדיר , רק שה GENDER משתנה וכל השאר במוח לא משתנה,אצל טרנסקסואל Self Identity ,Gender , Sexual attraction משתנה,אבל משיכה מינית לא בהכרח,אבל דרך כלל כן אצל הומו נשי משתנה Gender,Sexual Attraction ואצל בן רגיל נשי משתנה Gender בקיצור........נדיר, פה יש בעקרון רק טרנסים וטרנסיות והומואים וכו'

DarlingAdam

New member
אל תשימי לב, ננסי ;)

קריסטל טועה. ישנם *הרבה* גברים "נשיים" שאינם טרנסקסואלים ואינם הומואים. המון, אפילו. לא עשיתי סטטיסטיקה כדי לראות מי מהם נמצא פה ומי לא, אבל לידע כללי, הם לא כאלה נדירים כמו שנראה לאנשים מסוימים.

CrystalTS

New member
ואללה? מצטערת

מצטערת על נתינת מידע שגוי - לא התכוונתי

NancyBoy

New member
אני נמשכת לבנים שניראים נשיים מאד

אבל לא דראג קווין (הם מגעילים אותי האמת). הם יכולים להיות הומו, דו או טרנס, לא משנה. יש בכלל סטרייטים שניראים כנשים? איפור? חצאיות? ולא בפורים, אלא כל יום, כמו היפה ששמתי את תמונותיו (בראיין). אותם אני נורא נורא אוהבת.

FreakOnALeash

New member
אפשר לשאול אותך משהו?

מכיוון שיש לך טעם מסוים בבנים נשיים, ואני לא נשי כל הזמן, אבל כשאני כן יש לי אובססיות לגבי המראה שלי (יש לי אפילו כנפיים של מלאך, אפרופו בריאן מולקו, אני מקווה שאת מכירה את התמונה הזאת שלו), ואני משקיע מחשבה בכל פרט... התמונה הבאה היא חלק מסדרת תמונות שצילמתי (ניסיתי להראות כאילו יש לי כתם צבע על הפנים, זה היה הקונספט), תגידי לי מה את חושבת...

למעלה