היי! הגעתי לפורום הנכון?

אורי 0

New member
../images/Emo132.gifחיה בתוך קופסה...

קריסטל, הגיל שלך הוא אמנם נסיבה מקלה (או במלים אחרות, יש לך עוד כמה שנים עד שנחליט להתעלל בך ולתת לך לקרוא את ג'ודית' באטלר) אבל בכ"ז את (וגם קצת יסמין) משגעים אותי. כל הזמן אתם עסוקים בלמיין אותנו (כולל אתכן) ולדחוף לקופסאות: טרנסית היא כזאת, קרוס זה אחר, טרנסית ראשונית וטרנס שניוני, טרנסית "אמיתית" וטרנס "מזויף". אל הקופסאות שלפניכן זוזנה, ומי שרגליה מבצבצות החוצה - אתן חותכות אותה עם המסור... (על האחרון כל הזכויות שמורות לפרידוש, לא אורגינל שלי) ממה שאני יודע "טרנס שניוני" למשל, הוא פשוט מי שהתחיל/ה את ה"שינוי" מאוחר, לאחר שניסתה להגביל את עצמה לקרוס-דרסינג, למשל, אפילו חשבה שהיא כזאת. או במקרה של נל"ז (נקבה לזכר) חיה כלסבית. זו שאלה של התנסות ולאו דוקא של תחושה. יש טרנסיות שחיות שנים בתוך הארון, שלא לוקחות הורמונים וכלום ובכ"ז התחושה שלהן כלפי עצמן היא "טרנסית" - ענין של זהות. ויש כאלה שנולדו עם זה, התחילו לקחת הורמונים ועכשיו מדברים על עצמן בזכר. ויש אחרים... אני "יודע" שאני לא טרנס. נדמה לי שאני גבר, לא בגלל "צורת חשיבה גברית" אם כי קיבלתי חינוך גברי שמאוד השפיע על צורת חשיבה. פשוט בגלל שלא נראה לי אחרת. אבל אם תתפסי אותי במילה "למה אתה עושה דברים נשיים" אגיד לך שהחלטתי לא רק לא להשתדל להיות גבר, אלא אפילו להנות מלהיות נשי, כלומר כשמצליח לי. אבל זה כן התחיל לי מוקדם. לא הקרוס דרסינג אלא ההתנגדות למגדר. עצבן אותי שגברים ונשים הם שונים ונבדלים: בדרך כלל ניסיתי לשכנע דוקא את החברה שלי לא להוריד שערות או לא להתאפר. חשבתי שכולם צריכים לגדל שער ארוך כי ככה זה טבעי. ושגברים צריכים לגדל זקן כי ככה יוצא להם. ושכולם צריכים ללבוש מכנסיים - תצחקו עלי. אני גם צוחק! ולהתאפר התחלתי אחרי גיל ההתבגרות. אלא אם גיל שלושים זה עדיין לפני גיל ההתבגרות (כמו שטענה האקסית שלי, לגבי)

FreakOnALeash

New member
אני (וסליחה עם אפגע במישהו)

ניסיתי לשכנע בנים לשלוח לי תמונות שלהם מאופרים
. אני עדיין בעד, אבל זה פחות חשוב לי.

DarlingAdam

New member
אוו, אוו, גם אני!

הייתי נטפל לידידיי הזכרים, תוקף אותם באכזריות עם לק לצפורניים, ומדי פעם אפילו מצליח לדחוף אותם לתוך שמלות. הייתי כה צעיר ומלא השראה ;)

CrystalTS

New member
אז ככה

טרנסקסואליות זה לא ברעיון של שנאת השוני בין המגדרים או "אהבה להיות נשי" - אני לא אוהבת להיות נשי,אני פשוט כזאת,כשהייתי קטנה הייתי כזאת מבלי לאהב את זה אלה פשוט להתנהג נורמלי. ההגדרה של טרנסיות משניות שלך יותר הגיונית כי טרנסים מגלים את זה שהם טרנסים לפי הבגרות (לא את ההגדרה אבל את הרעיון שהם אמורים להיות בנות) אבל אני לא מאמינה שיש טרנסית כלשהי שעשתה ניתוח וכו' לפני גיל 25 ככה. זה נדיר נדיר נדיר כי לא מאשרים כזה דבר. בכל זאת - אני פשוט לא בן ואני מרגישה שהגוף פשוט לא מתאים לי וגם יש לי עוד דרך בשביל בן אדם שידע אם הוא טרנסקסואל - לפני שאת\ה ידעת על המושג,האם באמת תמיד פנטזת על חלומות ארוטיים שאת\ה המין השני? אני יודעת שכן,אף פעם לא פנטזתי שאני נמצאת בסקס של הומואים ואני לא מסוגלת להשתמש "בו" - אני יודעת שכל הבטחון העצמי שלי יעלה רק אחר שינוי מין ואני לא יודעת אם אני מסוגלת לעשות בכלל סקס כלשהו גם אם זה אורלי,אני לא יכולה לדמיין את עצמי עם "איבר המין הזכרי". בכל זאת,תמיד הייתי נשית מאז גיל קטן קטן קטן מבלי להשים לב לזה אפילו ואנשים פשוט היו מעירים לי ובגלל זה שמתי לב לזה יותר מאוחר. אם יש עוד משהו לא מובן,תגיד לי.

יסמין 28

New member
מאד מתסכל

כשישנה עובדה שאת יודעת מידע אישי, ולא רק מידע אישי אלא גם מקריאה ולמידה של מאמרים וחומר רב על הנושא ומגיעה מישהי שכותבת על זה "שטויות", ועוד בלי נימוק. יש טרנסיות שגילו שהן טרנסיות בגיל 25, קריסטל. והן טרנסיות אמיתיות בדיוק כמוך. בחיי, אני לא משקרת.

CrystalTS

New member
זה ש

הן עושות ניתוח בגיל מאוחר לא אומר שהן לא ידעו שהן טרנסיות מגיל צעיר אבל בכל זאת,טרנסקסואליות מתבטא גם בתחביבים וכו'

אורי 0

New member
יסמין, לא הבנת אותה

היא התכוונה שהיא לא מאמינה שמישהי עשתה ניתוח לפני גיל 25. אפילו היא טועה - להגיד "אני לא מאמינה" זה לא להתיימר לדעת לגמרי. וחוץ מזה, שימי לב לגיל שלה. באה בת 15 ומספרת לה על עצמך. תרדי עליה בעדינות. (אני מתנצל - קריסטל) בקשר אלי - אני לא זוכר שממש דמיינתי את עצמי כאשה. ואני זה אני, קריסטל, את זה את, ולכל טרנסית הסיפור שלה. ככל שתכירי תלמדי כמה אתן שונות אחת מהשניה (ומהשני) וכמה זה יפה כך (למרות שרבים ומתווכחים וכו').

נכון!?,גם אני הייתי ככה! רק שלא ממש

העירו לי.. ביסודי כל הזמן הסתובבתי עם בנות. לי,ריקה,ליטל,גואנה,

CrystalTS

New member
אני מקנא

בהן , גם אני ביסודי היו לי כמה ידידות שאהבתי לשחק קלאס וכו' וגם שיחקתי עם ידידה שלי בברביות אבל עכשיו הכל שונה,אני הולכת עם בנים והכל רק כדי להתחבא מעצמי.....הייתי מתה להיות בחברת בנות אבל עדיין יש לי כמה חברים טובים ואני לא רוצה לאבד אותם ;)

מה שבא לך.., דווקא זה מצחיק וחמוד

כשמחבקים ואומרים לך, שמקבלים ואוהבים אותך..ולא משנה מה!.זה היה

עוד משהו קטן-המשך..

נכנסנו לכיתות ריקות. ישבנו ודיברנו..בהפסקות לפעמים שיחקנו למשל ב

CrystalTS

New member
Sorry 2

גם פה אני מנסה להסביר שאני פשוט לא אהיה "דראג קווין" - אבל בדרך יחסית פוגעת באמת לא נחמד מצידי אבל ככה הגבתי - הייתי צריכה לשאול את עצמי "מה עבר לי בראש?"

לירן 1

New member
אני כזאת

אני בן שניראה נשי שיער ארוך ,גבות מסודרות אוהב בנות ,אוהב להתאפר וללבוש בגדי נשים . בחוץ פחות יותר בבית אבל שם מייק אפ גם בחוץ והייתי רוצה להכיר בחורה כמוך שתיתן לי להוציא את הצד הנשי שלי עד הסוף לידה

ליטל ו

New member
נו, המקום הפשוט ביותר

לפגוש בו אנשים כאלה זה רוקי - כל שישי האחרון בחודש בקולנוע כוכב ברמת השרון. זה נשמע לי הפתרון המתבקש.

גיל494

New member
את הלכת לרוקי?

איזה קאלט! הייתי שם לפני איזה חצי שנה - בפעם הראשונה בחיים שלי שיצאתי "לבוש" (ומאז גם האחרונה). היה ממש נחמד - כל השירים, הקללות וההצגה המטופשת הזאת באמצע... רק שלא הרגשתי בנוח "לבוש" (הייתי עם שמלה ארוכה, גרביוני רשת, איפור ושיער אדום ארוך - הרגשתי מובך לחלוטין!). מאז לא חזרתי כי גם לא ממש נהניתי - לא הצלחתי כל-כך להתחבר לאנשים.. סה"כ זה מין מסיבת ג'נדר ענקית שכזאת... זה חוויה ד מעניינת - שווה לנסות.

ליטל ו

New member
מה קורה עם תפוז?!

כבר פעם שניה שאני עונה והתשובה שלי לא מופיעה. כן, הייתי הולכת לרוקי, אני עדיין הולכת אחת ל. חבל שלא נהנת, למרות שמאד ברור לי איך יכול להיות שם לא כיף. אבל זה בהחלט מקום חביב להיות או לעשות בו ניסויים בג'נדר או מיניות. :)

למעלה