היי! הגעתי לפורום הנכון?

CrystalTS

New member
כן יש

דראגקווינס - איכס...לא יודע מה עובר לאנשים האלו בראש בכל זאת ,את עלולה למצוא כאלו - לא חסר

DarlingAdam

New member
די להגיד איכס!

קריסטל, ננסי, וכולם: נמאס לי. אתם תדברו יפה ובנימוס על כל האנשים שבאים הנה, ואפילו על אנשים שלא באים הנה, או שלא תדברו בכלל. דראג קווינס וFTM ועוד ועוד אנשים שחביבים עליי מאוד, וגם אם לא היו חביבים, לפחות אני לא מזלזל.

אורי 0

New member
מה עם "טרנסוסטיטים"?

או "קרוס דרסרים" אנשים שמתלבשים לגמרי כאשה. בד"כ במטרה ל"עבור" - שיחשבו שהם נשים. (לא כולם - אני לא למשל). הם לא "דראג קוינז" כי הם לא עושים את זה בצורה אקסטראווגנטית ובהקשר של הופעה, אלא בצורה יותר "רגילה". אני זקנתי בשבילך - אבל הסתובב פה אחד לא מזמן, מה-זה חמוד.

CrystalTS

New member
קרסדרוסים הם

רובם אנשים סטרייטים רק עם Fetish לבגדים. כלומר,יש להם מין אהבה כזאתי לבגדים - זה מביא להם סיפוק מיני,הם לא! אבל לא רוצים להראות כמו בת - הם גברים מלאים. זה פשוט FETISH - זה לא משפיע על שום דבר אחר.

אורי 0

New member
../images/Emo88.gif נו, אצלי זה פטיש

אבל להגיד שאני "לא רוצה להראות כמו בת". אני לא רוצה להפוך לבת במשרה מלאה. זה לא. אבל זה לא אומר שהתחושות שלי בנושא זה "שום כלום". אישית זה מתחבר אצלי להמון דברים. הקרוסים שהיכרתי (די מעט - יוצא לי להכיר יותר טרנסים) יותר מעונינים להופיע באופן "מלא". לפעמים הם מאמצים שם נשי וכאלה. רק אני מסתובב בחוצפה רבה בשמי האמיתי. בקיצור - עד שאת לא תכירי את האנשים לא תדעי מיהם (וגם אז לא תמיד...)
(עם סימנים של אודם על הספל, איזה כיף להשאיר)

CrystalTS

New member
אני יודעת

אני אמרתי בקשר לקרוסדרסים מה שקראתי מאתרים. אני לא מכירה קרוסדרסר אישי אז אני לא יכולה להגיד שום דבר אחר על אישיות - אני רק אומרת שזה Fetish לא אמרתי בקשר לאישיות. אתה צודק בכל מילה שלך כי אתה קרוסדרסר (ככה הבנתי) אבל למה אתם לא הייתם רוצים לשנות את המין שלכם? אני מצטערת שאני בורה בנושא הזה אבל אני פשוט לא קרסדרסית אז אני לא יודעת איך להרגיש כמו קרסדרסים - האם זה הופיע לך אחרי גיל ההתבגרות?

גיל494

New member
למה לי לשנות את המין שלי אם

אני מרוצה ממנו לחלוטין!?!
גם אני קרוסדרסר ואין לי שום סיבה לשנות את המין שלי - ללכת עם בגדים של אישה זה כיף, אבל אני לא אישה! אישה זה צורת חשיבה, זה תפיסת עולם, זה.... פשוט משהו אחר (ולא, זה לא מה שיש בין הרגליים).
פעם (בצעירותי...) חשבתי שאני רוצה להיות אישה. מתיישהו הבנתי שזה לא אני! אני גבר. על כל מה שמשתמע מזה (וכרגע גם סטרייט). לגבי תחביב שלי: זה פשוט תחביב (אולי מהסוג השונה יותר ממה שרוב האנשים יגדירו כתחביב
). וכן, זה התחיל לי בגיל 14 בערך...

CrystalTS

New member
אה

טרנסקסואליות לא מתחילה בגיל 14 או בגיל ההתבגרות. טוב שהבנת את זה :) כן,זה כן תלוי בתפיסת העולם וכו' וכו'. אני כבר שמתי לב שמשהו לא בסדר בגיל 5 - קיללו אותי בבית הספר לפני הבגרות כי התנהגתי נשי ואפילו שאלתי אותם מה לא בסדר והסבירו לי ואני לא הבנתי אבל כנראה עשיתי את זה אוטומטי כי לא ידעתי מה אני אמור לעשות,אחרי הכל המוח שלי השתנה. מאז הילדות שלי תמיד שאלתי למה אני לא אישה והאמנתי באלוהים (כן בטח) שיעשה משהו בעתיד. אחרי זה שהבנתי שזה לא ככה ושעליתי לחטיבה והייתי צריכה לנסות ולהיות כמו בן ,שמתי לב שנכנסתי לדכאון מוחלט - אחרי שנה ככה לא עמדתי בזה - הבנתי שזה לא עובד - בשביל להיות בן אני רק נכנסת לדכאון,בשביל להיות בת אני רק מרגישה יותר ויותר מאושרת. בכל זאת,מאז שהתחלתי לשמוע מוזיקה תמיד אהבתי מוזיקה של בנות - אף פעם לא אהבתי מוזיקה בסגנון של בנים ,כגון: בריטני ספירס,כריסטינה אגילרה,אקווה,ווילה פורד...וכו' פנטזתי (עוד לפני גיל הבגרות) שפתאום משתנה לי המין, אני זוכרת את זה עד היום... לסיכום, כל קרוסדרסר שמתלבט ולא יודע אם הוא קרוסדרסר - תדע שזה מתחיל רק בגיל ההתבגרות ותשאל את עצמך אם היו לך תחביבים נשיים (ברביות וכו') ואם התנהגת נשי מאז גיל קטן ואנשים העירו לך.

יסמין 28

New member
היי קריסטל

נכון שיש טרנסיות שמתחילות להבין שהן טרנסיות כבר בגיל צעיר מאד. בעבר היה מקובל לקרוא להן טרנסיות "ראשוניות" והן בדרך כלל הפכו לנשים סטרייטיות (כלומר נשים שנמשכות לגברים). אבל, יש גם טרנסיות שמבינות שהן טרנסיות רק בגיל מאוחר יחסית, בסביבות גיל 25, ולהן קראו טרנסיות "משניות". טרנסיות כאלה בדרך כלל הופכות לנשים לסביות, כלומר הן נמשכות לנשים. כמובן שלא כולן או כאלה או כאלה, ואני מתנצלת על ההכללות אבל רציתי לומר שיש גם טרנסיות שלא יודעות על עצמן כבר מגיל מאד מאד צעיר.

FreakOnALeash

New member
יסמיני,

אם אנחנו לומדים משיכה מינית בצורה חוויתית (אני למשל יודע אילו ארועים עיצבו את הנטיה שלי), את חושבת אולי שהפוטנציאל לנטות לכאן או לכאן קיים אצל כל אחד? אני מאמין בזה.

יסמין 28

New member
פעם ראשונה שאנחנו לא מסכימים ../images/Emo13.gif

אני כמובן יכולה לדבר רק על עצמי ולא על אף אחד אחר. אני מפרידה בין נטייה מינית לנשים (שהיא דבר מולד בעיניי) לבין בחירה באורח חיים (שהיא עניין של בחירה). אני אסביר. אני מאמינה שנולדתי עם המשיכה המינית לנשים. אני מאמינה שזה משהו שקיים באדם מרגע שהוא נולד ושאי אפשר להתכחש לו. זו לא שאלה של בחירה בעיניי. זה גנטי, תורשתי, לא משנה איך תקרא לזה. לעומת זאת, השאלה אם להיות לסבית או לא היא כבר בחירה. אני הרגשתי שאני נמשכת לנשים כבר בגיל 13. עד גיל 18 לא עשיתי כלום, שום כלום, לא עם גברים ולא עם נשים, כי הייתי ילדה טובה ירושלים. ומגיל 18 עד גיל 23 בערך, יצאתי רק עם גברים. עם המון גברים. אני חושבת שבאיזשהו מקום ניסיתי (בתת מודע כמובן) להכריח את עצמי לאהוב את זה, או להכריח את עצמי להיות כמו כולם. בסופו של דבר החלטתי להפסיק לשקר לעצמי, להפסיק לברוח ובגיל 23 יצאתי מהארון (קודם כל לעצמי) והודיתי ביני לביני שאני לסבית. אני מאמינה שהיציאה מהארון שלי כלסבית היא בחירה שלא כל הנשים שנולדות על נטייה מינית לנשים בוחרות. אם אני הייתי חיה בחברה הערבית, או בחברה החרדית, אני מאמינה שהייתי היום נשואה עם שלושה ילדים. היתה לי את הנטייה הבסיסית הראשונית לנשים, אבל לא הייתי בוחרת לחיות כלסבית אלא לחיות כסטרייטית, בגלל נסיבות החיים. לכן בעיניי הנטייה המינית היא לא דבר נלמד או נרכש, אלא דבר מולד. אבל הבחירה לחיות את חיי כלסבית, על כל המשתמע מכך (להיות אאוטסיידרית בחברה, לעמוד בסכנה של נידוי מהמשפחה וכולי) היא לא.

יסמין 28

New member
מאד מתסכל

להשקיע ולכתוב הודעה ארוכה ולגלות בסוף שלא התפתח ממנה דיון קצת מוציא את החשק לכתוב הודעות ארוכות.

DarlingAdam

New member
מצטער,

פשוט לפעמים הודעות אובדות כי השרשור גדול הוא ומבלבל :) בעיקרון, אני מסכים איתך. הנטיה היא משהו שיש לך, אבל אם אתה בוחר או לא לחיות לפיה, זה בבירור לא עניין של "אני חייב". *אבל*, נראה לי שכשאתה חי בניגוד לנטיה שלך זה לא נעים. אולי אפילו מייאש. כואב.

CrystalTS

New member
הסליחה?

אני לא חושבת שטרנסית שגודלת ומגלה שהיא טרנסית היא לסבית - זה לא נכון משיכה מינית זה בנפרד מהתנהגות וכו' אני לא יודעת איך אני יכולה ממש להיות נגד כי אני ידעתי שאני טרנסית מגיל קטן ואני נמשכת לבנים אבל נטייה מינית לא קשורה לאישיות כי אם ככה אז את לא יכולה להסביר את התופעה של הומואים.

יסמין 28

New member
צודקת

גם אני לא חושבת שכל הטרנסיות שמגלות שהן טרנסיות בגיל מבוגר הן לסביות. אבל ממה שהבנתי, רובן כאלה. אם מישהו או מישהי מכירים מחקר הפוך, אני אשמח לשמוע את המסקנות

CrystalTS

New member
שטויות

אין כזה דבר לגלות את זה בגיל מאוחר - זה לא משהו שמגלים,זאת לא נטייה מינית, זה מהלך כל החיים כגון תחביבים, זהות עצמית,ברגע שהבן אדם טרנסקסואל הוא גם מזהה את עצמו מבחינה מינית המין השני, הבן אדם יסבול מאיבר מינו מי שמגלה את זה בגיל מאוחר אינו טרנסקסואל אמיתי - אני חושבת שדעה זאת נכונה ב90 אחוז לאחר חיי כטרנסקסואלת

למעלה