היי היי

Hypnotise

New member
היי היי ../images/Emo24.gif

מה המצב כולם? אני חדשה פה.. אני אוהבת את BUSTED (מאט הוא המועדף עליי
) וכמובן שגם את MCFLY (דני הוא המועדף עליי
). אני מאילת ואני בת 17 (עוד שבועיים בערך..) וראיתי שגם חברה שלי הילית נמצאת פה אז היליתה אם את רואה את ההודעה אני מוסרת לך חיבוק גדול גדול (היא נסעה להרבהההה זמן לצפון) יש לי שאלה חשובה חשובה!! אתם יודעים במיקרה אם הדיסק של MCFLY שיוצא ב5 ליולי (ביומולדת שלי!!) מגיע לארץ

13 u S t 3 D

New member
היי חברה של הילית!

אני קלר מחולון בת 15!! תהני וברוכה הבאהה!! יש לך מסנגר?\איי סיי?

Hypnotise

New member
קוראים לי...

מעיין... וכן יש לי אי סי קיו... המספר שלו הוא: 318121412 אם אני זוכרת נכון
אז מה? אף אחד לא יודע את התשובה לשאלה שלי?
הדיסק של MCFLY מגיע לארץ או לא?

blink me1

New member
מאט כוסווווווווןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

וגם מקפליי שווים אחושרמוטה!!!!!! לא ידעתי את זה

../images/Emo39.gif תתקשרי לאיזו חנות דיסקים

ותשאלי..את יכולה לשאול בקניון חיפה...עכשיו נראה לי שכבר מאוחר אבל מחר את יכולה..

Hypnotise

New member
רעיון טוב...

חבל שאני גרה באילת... חחחח... וכן הם כוסונים... כן כן כן... למרות שלחברה שלי יש משהו נגד הגבות של טום!!! היא לא מפסיקה לרדת עליו... אבל חשוב לציין שלמרות הכל הפכתי אותה למעריצה.. חחח!! :)

blink me1

New member
את אילתית?!!??!?! גמנייייי.....

מזה כמה אילתים יש בפורומים שאני נמצאת בהם......מי את????? וחוצמזה שגם לצ'ארלי יש גבות רצח..והוא עדיין אחד המדהימייייים!!!!!!

Hypnotise

New member
אילתית לחלוטין...

אני מעיין.. ואני מהשיכבה של הילית בגולדווטר... כן גם לצ'ארלי.. אבל חברה שלי אומרת שהבלונד של טום לא מתאים לגבות הכהות שלו... חוץ מזה היא אומרת שהוא מכוער!! אני אוהבת את טום... למרות שהעדפה שלי היא דני... אבל אני אוהבת את טום כי הוא כל כך מוכשר.... כולם שם מקסימיםםםםםם....

blink me1

New member
לפי התיאור הבנתי מי זה טום....

אבל אנלא מכירה אותם בשמות..יש שם אחד שדומה לג'יימס( גם לו יש אף חזירי ) עם עיניים כחולות והוא כוסון לאללה!...וגם הגיטריסט השלישי שווהההההההההה כמו לא דעת מה!....והמתופף הכי פחות..

Hypnotise

New member
אז ככה....

הגיטריסט שדומה לג'יימס עם האף החזירי והכוסון פחד זה דני (אהובי הניצחי!!), החתיך השני הוא לא גיטריסט אלא בסיסט וקוראים לו דאגי, השלישי שהוא גם גיטריסט וחברה שלי לא אוהבת אותו קוראים לו טום והאחרון חביבי ומקסים ביותר (כמובן שגם כוסון) זהו הארי והוא המתופף... וכן, צודקת... למרות שלא כל הדיסקים מגיעים לאילת :( :( :( :( :( :( :( אבל אני ינסה בכל מיקרה.. תודה על הרעיון...

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!

{שכחתי מזה לגמרי..חח..} תהני.. ואם יש שאלות בקשר למקפליי ובאסטד תרגישי חופשי.. כולם מרגישים ככה לא?! חחחחח..

blink me1

New member
לטעמי הבסיסט הכי כוסון!!!!!דאגי הא?

ודני ממש לידו כימעט מדביק את הקצב...אחוריזה טום והארי...אולי הארי יותר...טום גם כוסון..אבל נירא לי הכי פחות..

DesertRose7

New member
את לכלכת על הארי????

אני אתן לך מכות!!!!!!!!!!!! את אמרת שהארי הכי פחות? הארי שלי? את ידועת.. לא צריך.. יותר הארי בשבילי~!~ ובקשר לדיסק.. אני לא חושבת!! תראו כמה זמן לקח עד שהביאו את שלהם... וגם בגרסה "מצונזרת".. אז תלכו על בטוח!! מבריטניה!! בחופש בטוח מישהו שאתם מכירים נוסע לשם.. שיקנה לכם!זה מה שאני עושה!

Hypnotise

New member
לכלכתי?

מה פתאום? חס וחלילה!! הוא מקסים ביותר!!! אני אוהבת את כולם... בלי שום העדפות (נו טוב אולי כן... לדני..) פשוט אמרתי שחברה שלי אמרה שטום(!) הוא מכוער... אבל היא גם נהפכה למעריצה... חי חי חי.... כן... מבריטניה.. עכשיו צריך לחפש חברים... חחחח...

DesertRose7

New member
זה לא היה מכוון אליך..

אלא לסתו/סטו ואני מצטטת.."והמתופף הכי פחות.." בושה.. איך אפשר הכי פחות לאהוב אותו? הוא הדבר הכי מצחיק שיש!! אני קוראת ראיונות איתם והארי פשוט קורע אותי מצחוק.. וכ להעניין הזה של פיטר אנדרה.. במיוחד בטופ 5 שלהם באמטיוי היטס.. אני לא נושמת אחרי שהוא מדבר.. הוא קורע אותי מצחוק!! ודאגי.. זה פשוט דאגי.. יישן..מתוק..מנגן בבס..מצחיק..מוכשר..מדהים.. הוא פשוט הכל!

DesertRose7

New member
טוב אז ..

אני לא ידועת צמה נסגר... קיצר.. הארי שלי שלי שלי! חחחחח... אני לא חושבת שלמישהי תהיה בעיה עם זה נכון?

למעלה