היי היי

fight star

New member
פחחחחחחההה.. הרגת אותי

חחחחחחח זה היה משעשע!!!(אני נדבקתי למילה משעשע לאחרונה..מוזר) איזה חמודים.. אני מתה עליהם! וכן, ראיתי את הפדיחות איזה קרועים! לכל אחד יש משהו שעושה אותו מתוווווק אוף.. אבל לדני יש חברה.. באסות!

fight star

New member
אוףף.. מה נסגר עם המחשב שלי!?

שוב פעם הוכפלתי... טוב, במקרה שזה יקרה שוב פעם (וסביר להניח שזה יקרה..)
סורי על הפיגור...

Hypnotise

New member
מה????????????????????????

מאיפה הבאת את זה שיש לו חברה? אני לא שמעתי שום דבר... ואני חושבת שהייתי יודעת כי זאת בטח הייתה אני (
)... בראיון האחרון שנערך איתם (לפני כמה ימים) הם כולם אמרו שאין להם חברה כי אין להם זמן.. הם יוצאים לדייטים אבל לבנות נמאס לחכות להם כשהם בהופעות (טיפשות!!!!!!)....

DesertRose7

New member
אני לא חושב תשיש לו חברה..אבל!

בסמאש היטס האחרון כתוב שתפסו אותו מתמזמז עם מישהי.. אבל! זה לא אומר כלום! כי ממה שהבנתי הוא כל הזמן ככה!

Hypnotise

New member
יש לך את העיתון? הוא רק יצא?

את חושבת שאני עדיין יוכל למצוא אותו בחנויות?? ייאאא... אני חייבת לראות... את יכולה לסרוק לי??? פליזזזזזזזזז... אני חייבת לראות מה כתוב...

DesertRose7

New member
כן..

רק מחר.. כי עכשיו כבר איזה 4!! מחר אחרי הבגרות בלשון שלי אני אעשה הכל!

Hypnotise

New member
תודה תודה תודה...

ובהצלחה..ץ למרות שנראה לי כבר שמאוחר....

fight star

New member
יש לי קשרים... חחחח

סתם, לא יודעת.. מן הסתם שאני לא בטוחה בזה אבל בכל העיתונים כתוב כל מיני דברים עליו... אז אני מניחה שזה שמועות אבלמי יודע בעסק הזה :-}

fight star

New member
איזה מאממים!

אוקיי.. אני מתעצבנת.. איך כותבים TOM.? כי יש לי שני ידידים שאחד כותב טום והשני תום... אוו.. WHATEVER.כן, כרגע נזכרתי שדוגי אמר שאנשים חושבים שהוא מגעיל כי הוא לא מדבר והוא בעצם ביישן! איזה חמווווווווד!!! ועל הארי... הוא באמת יאמי. אני אבל זכרתי שהייתה לי בעיה איתו... אהה! נזכרתי..
הייתה לו תמונה אחת שיש לו מלא זיפים כאלה וזה עצבן אותי אז כנראה מאז אני מעוצבנת! חחחחחח עזבי..איזה מגניב זה שהוא למד באותו ביהס עם צ'רלי! שני מליונרים (או פאונדיונרים כמו שאני אוהבת לקרוא להם חחחח)ואני פשוט מתה על התמונה שלהם מהצילומים של הקליפ החארון שהם עומדים על הדשא בבגדים החמודים האלה וכל אחד מסתכל לאנשהו. זה כזה יאממי!

DesertRose7

New member
יש לזה הסבר...

חחח.. אני קיבלת הרצעה על זה!!~! תום זה בא מעברית..מתמימות.. וטום זה בא מאנגלית!! TOM יש מבין? וזאת הבעיה שלך עם הארי? מוזרה.. מה לעשות.. לפעמים הוא סנילי (כמו כולם) והוא שכח להתגלח/לא הספיק להתגלח! אבל הוא הבין את הרמז.. ולצילומים הבאים הוא התגלח!!

fight star

New member
זה בסדר.. אף פעם לא טענתי לשפיות

מוחלטת...חחחח ואני שמחה שהוא הבין את הרמז... לא סתם! הוא מותק! אין לי בעיה איתו או עם אף אחד

למעלה