היי היי

blink me1

New member
לא..כל עוד גאדי שלי...או דני...

או מאט..או צ'ארלי וג'יימס.....קיצצצצצררררררררררררררררר אני רוצה את כל באסטד ואת דני ואת דאגי!! אין למישהי בעיה עם זה נכון?!

DesertRose7

New member
לי יש!!

אני רוצה גם את דאגי!! עליו מזמן הכרזתי בעלות.. קיצר.. באסטד שלך מקפליי שלי????. מוסכם?

Hypnotise

New member
עצרוווווו!!

סליחה, אבל גם אני מעוניינת בדני!! ובדאגי (למרות שאני יכולה לוותר עליו אם יהיה לי רק את דני!!) וכמובן שגם את מאט!!!!! אבל אם יש לנו חילוקי דעות פשוט נכול לחלוק אותם בינינו.... לא נראה לי שלהם תיהיה בעיה עם זה... חי חי חי... קלטו איזו תמונה יפה של באסטד.. זה רק השער אבל הכתבה בפנים מזה יפה ומצחיקה... הם מתחילים לדבר על מי מנשק הכי טוב באסטד (
), מי משיג הכי בנות, מה הכי טוב במיטה (
), מה הם מעדיפים עם אור דלוק או כבוי (
), עם איזה מוזיקת רקע הם עושים סקס ועוד דברים מצחיקים (למשל... צ'ארלי ליקק את האצבע ברגל של חברה שלו... אוי אוי אוי....) אם תרצו אני יעלה את כל הכתבה....

blink me1

New member
מי מנשק הכי טוב?!?!?!?!!

מי משיג יותר בנות?!?! וככככלללל מה שקשור על הצד המיני!! I WANT TO KNOOOOOWWWWWW ספרייייייי בקשה

DesertRose7

New member
זה לא פייר!!

תחליטי זה או זה או זה!! אתן יודעות מה.. כל עוד דאגי והארי שלי.. קחו כל מי שאתן רוצות!!! תעלי את הכתבה!! אני רוצה לקרוא! זה כזה מעצבן! הם לא מוכרים בסביבה טופ אוף דה פופ.. רק נראה לי באילת ובארנה!

Hypnotise

New member
גם באילת לא מוכרים תמיד... באסה!!!

הינה הכתבה.. זה בערך 4 עמודים.. תראו איזה מתוקים הם נראיםםםםם... פשוט לאכול אותם.. וככה.. כששאלו אותם מי מנשק הכי טוב (השאלה הראשונה) צ'ארלי אמר שהוא לא יודע כי לא יצא לו לנשק את מאט או ג'יימס (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....). ג'יימס אמר שזה לא משהו שהוא היה רוצה לעשות (לנשק אחד מהם... חחחחחח). ומאט (המקסים) אמר שנראה לו שהוא!!! חח... והוא אמר שהוא פשוט לא יכול לדמיין מישהו מנשק את השניים האחרים... חחחחחח... והוסיף שהוא לא אוהב את המחשבה שצ'ארלי וג'יימס מתנשקים... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מתוק!) הוספה אחרונה וספויילר אחרון לכתבה... כנראה שמאט עשה סקס במטבח... חחחח... יפה שלי... תראו בדף השני למטה... כתוב מה כל אחד מהם אמר על מקומות שונים לעשות בהם סקס... מתחילה עם הכתבהההה...

Hypnotise

New member
דף שני... קלטו איזה באיזו פוזה..

מאט... מקסים... מדהים... חתיך... מושלם שלי!! :)

DesertRose7

New member
אבל אני פה... בגבעת שמואל

שאפילו אין לנו סטימצקי!! ואין לי איפה לקנות טופ אוף דה פופ!

fight star

New member
hellllloooooo!!!!!

מה הההההמצב???? חחח.. אני מוגבלת..
איזה צירוף מקרים.. אני לא מאילת... חחחחחח (לא ישנתי טוב בלילה) אני דניאל! ואני מנועה מלהגיד מי המועדף שלי כי אני לא מצליחה להחליט(אבל לבי שייך לג'יימס
) וממקפליי אני מתה על דני ותום כי דוגי מעצבן והוא אף פעם לא שר-ששמתי לב- או מדבר והארי הזה ... אהה.. הייתה לי בעיה איתו אבל שכחתי אותה.. אז nevermind ברוכה הבאה!

Hypnotise

New member
שלום דניאל...

חחחחחח.... באמת צירוף מקרים שאת לא מאילת... את אוהבת את טום? יופי.. לא פגשתי הרבה שאוהבים אותו ממש (זאת אומרת אוהבים אבל יש להם מועדפים אחרים) וכן, דוגי לא מדבר הרבה כי הוא הכיייייי ביישן... אבל זה עושה אותו להכי מתוק שיש... בראיון בצ'ט שעשו איתם בתחילת החודש שאלו אותו למה הוא תמיד שקט כל כך וביישן בראיונות אז הוא אמר שהוא פשוט אוהב לתת לאחרים בלהקה לבלוט.... חחחחחחחחחחחחחחחחח.... ציטוט: "Dougie: I just like to give the other guys a chance to shine" וכמובן שאסור להגיד משהו רע על הארי... הוא כזה מתוק... הוא סיפר (באותו ראיון בצ'ט) שהוא פשם פגש חמור והוא פשוט כל כך התלהב (הוא מת על חיות) שהוא פשוט בהה בו במשך שעות... חחחחחחחחחחח....

DesertRose7

New member
דאגי ../images/Emo99.gif הארי ../images/Emo99.gif

הארי כל כך מצחיק אותי!!! ולדאגי גם יש את היציאות שלו.. היה איזה ראיון בעיתון שקראתי ששאלו אותם אם הם קיבלו איומים על חייהם אז ... דאגי: כן.. אבל אני חושבת שזה היה הארי! הוא רוצה להרוג אותי כדי להחליף אותי בתור בסיסט במקפליי!! חחחחחח.. הוא אמר את זה הרבה יותר מצחיק! והארי בכלל.. כל הקטע שלו עם פיטר אנדרה..(למי שראה טופ 5 שלהם בהיט) וכל הפדיחות שלו שכתובות בכתה של הסמאש היטס העדכני! טום פשוט לא שפוי.. עם כל הרצינות.. הוא פשוט לא נורמלי!! ודני... הוא מתוקי כזה.. גם לא נורמלי בדיוק.. קיצר... מקפליי

Hypnotise

New member
חחחחחחחחחח...

הרגת אותי עכשיו!!!!!!!!! קרועים.... יש מלא קטעים מצחיקים שלהם... אחת שהשאלות שהיו בראיון בצ'ט הייתה אם דאגי מוכן לצאת אם אותה מעריצה (ששאלה את השאלה) והוא אמר לה שבטח אבל רק אם היא תנגן על פסנתר בעזרת הרגליים שלה איזו יצירה של בטהובן (אני לא זוכרת איזו) בסולם מסויים... חחחחחחחחחחח... הרג אותי.... :) דני סיפר שפעם הם הטיילו בקניון וכמה בנות זיהו את טום ודאגי והתחילו לעקוב אחריהם אז הוא (דני) בא מאחוריהן והבהיל אותן.. הוא אמר שהן פשוט קפצו... חחחחח... מצחיק... :)

fight star

New member
פחחחחחחההה איזה צחוקים!!!

חחחחחחח זה היה משעשע!!!(אני נדבקתי למילה משעשע לאחרונה..מוזר) איזה חמודים.. אני מתה עליהם! וכן, ראיתי את הפדיחות איזה קרועים! לכל אחד יש משהו שעושה אותו מתוווווק אוף.. אבל לדני יש חברה.. באסות!

למעלה