היי היי

Bantus

New member
לא מבינה בצבא

אני לא מבינה ממש בנושא של צבא אבל זה נשמע רציני..אחלה... ולא, חפיף אתה לא צריך להסביר על התאונה ואתה גם לא חרא..
בקיצור, איך אתה מקושר לקפואירה? איפה אתה לומד? עם מי? וכמה זמן?

avishem

New member
פעם אחרונה ודי

שוב, אני מתאמן ברעות אצל גיא (לוביו), בקבוצה סול דה בהיה, 5 שנים--> מתחיל את השנה ה6. ואני אומר פעם אחרונה ודי כי כל יומיים בערך נכנס לפה אחד שכותב שלום אני X לומד בY וכולם עונים לו שלום אני.... דיייייי חלאס!!! אנשים תבדקו יש בשביל זה דף קשר... או היסטוריה של הפורום... אני לא יודע אולי אני היחיד שאשכרה בודק לפני שאני שואל שאלה שחלילה לא שאלו אותה קודם ואני לא משגע אף אחד... אז או קיי אבל זה לא פורום תמיכה נפשית לקפואריסטים! כל אחד שנכנס אומר שלום... ועונים לו היי X כאילו אנחנו פורום גמילה או משהו!

Bantus

New member
פה זה לא..

מה?? פה זה לא פורום גמילה לקפואריסטים....אז טעיתי בפורום... (בצחוק!!!!)

Bantus

New member
קרתה פה טעות חמורה

תשמע, וואי, איזה קטעים, חברה שלי שגם קפואריסטית נכנסה לפה בשמי ורשמה את התגובה של הלהתגייס...היא התבלבלה בין "הסתיגות" ל"התגיסות" (אל תשאל אותי מה הקשר), בקיצור, ההודעה הזאת ל-א הייתה שלי ואין לה שום קשר אלי.

Bantus

New member
תודה...

יש!!! איזה כיף שיש פה אנשים שמבינים את הדיסלקציה שלי...

Ze Colmeia

New member
עוד דיסלקט בשטח...

עכשיו כולם במתח
חי חי חי עוד דיסלקט מצתרף פה למועדון
בואו נעשה שירשור של איזה הקלות יש לנו

Bantus

New member
אתה באמת רציני בקשר לשירשור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

Bantus

New member
לא מתביישת...אני אפילו יתחיל אותו..

בכיף..זה יהיה מצחיק..נראה כמה אנשים יגיבו לזה בכיף, ומי יתעצבן שזה לא קשור לקפואירה...

Bantus

New member
יודע מה..בכיף..לא מפחדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יודע מה, בכיף, תבוא תפגוש אותי, בתור קפואריסטית אישה , וגאה בזה. אני רוצה לראות שיוויון. ולמה שלא ישחקו רציני?? היה לי יומולדת לפני כמה זמן והתיחסו אלי כמו לכל אחד אחד, הפילו, בעטו וכ'ו. והתיחסו אלי כמו לכל בן או לכל קפואריסט אחר.

Bantus

New member
הגבתי ל- Ze Colmeia

אף אחד לא הזמין אותי, אבל הוא אמר שהוא מחכה לרגע שהוא יראה קפואריסטית פמניסטית בהודה והוא יראה לה מה זה שוויון...

Bantus

New member
אוהו תביא מצלמה...

לצלם ת'רגע בו בן חוטף, וממש חוטף מבת... זה יהיה גדול...

למעלה