היי, זקוקה לחוו"ד מהורים שאשפזו את ילדם במחלקה הסגורה

גורג42

New member
אכן יש גם פסיכיאטרים טובים, אבל לא תמצאי אותם במקומות האלה

זוכר איך באחד האשפוזים שלי היה פיסיכאטר אחד ש - בניגוד לאחרים - התנהג כמו בן-אדם.

תוך חודש הוא נעלם. מן הסתם פוטר, כי הוא לא יישר קו עם ההנחיות של מנהל בית החולים.

לעומת זאת, כל אנשי הצוות שהם שיכורי הכוח ו/או סדיסטים הם בדיוק אלה שנמשכים למחלקות הסגורות כמו עשים למנורה. אחרי הכל, למה לא? זה בערך המקום היחיד שבו הם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם בלי לשאת בשום תוצאות, ובלי שמישהו מבחוץ אפילו ידע על זה.

arana1

New member
למשל

https://www.haaretz.co.il/misc/1.878567

https://www.haaretz.co.il/misc/1.882119

arana1

New member
ואגב

בזמנו "אובחנתי" על ידי הטיאנו הזה המוזכר בכתבה, אחת החוויות הכי טראומתיות, משפילות, ומדכאות בחיי המחורבנים, הבן אדם פשוט בהמה

היי עדי

אני כותבת לך כמישהי שמכירה את המחלקה מבפנים. עבדתי שם למשך שנה לפני כמה שנים.- עכשיו אין לי קשר אליו בכלל.
קראתי את ההודעה שלך והיה לי חשוב לכתוב שהילדים מקבלים טיפול ויחס הולם, מכבד ואכפתי.

SchizoFriend

New member
גם פרות בבית מטבחיים מודרני...

מקבלות טיפול ויחס הולם, מכבד ואכפתי, על אף שבסוף עושים מהם קציצות.
(אגב בתי המטבחיים המודרנים פרי פיתוחה של אישה אוטיסטית)
יש להפריד בין האנושיות של הצוות במקום כזה, לבין השאלה העקרונית של אישפוז כדרך טיפול.

אגב תחפשו קצת באינטרנט וביו טיוב ותמצאו לא מעט עדויות מצמררות לגבי המקום הזה.

אני מכירה את העדויות

הצטמררתי גם כשראיתי שזה לא ככה.
&nbsp
המצב לא כפי שמציגים אותו בכתבה, ובכל מקרה הרבה השתנה שם מאז (המחלקה עברה מיקום, שופצה, גם כמה נהלים השתנו).
בעניין דרך הטיפול- קטונתי. אני באמת לא יודעת מה נכון. ואם נכון.
אבל נראה לי שאם ילד מסכן את הסביבה כדאי שיהיה בהשגחה שכרגע מתאימה לו יותר.
נשמע שהמשפחה עשתה הרבה לפני שהגיעה למצב הזה. ולפעמים אין ברירה.
&nbsp

SchizoFriend

New member
היות ואת היית פעם חלק מהצוות

עם כל הכבוד, הדעה שלך שווה לדעה של אותף פסיכיאטרים שהמליצו על אשפוז פה אחד. כי את מתוך המערכת, והמערכת לא רואה את עצמה באור שלילי (כמעט אף פעם).
דעתך בטח לא שווה לצד השני של ההורים או המטופלים.
מהמטופלים הגברת שמעה, מהורים לא שמענו, אבל ההורים שלי היו יכולים להעיד בעצמם ההחלטה לאשפש אכן הייתה טעות.

אני הייתי ממליץ לחפש בפרסומים שונים שמות של רופאים , פסיכולוגים או מטפלים אחרים שהביעו דעה פומבית נגד אשפוז , ליצור אתם קשר ולקבל חוות דעת מכיוון אחר.

החשש שלי היא שהאמא אולי רק מחפשת "אישור" של הורים אחרים שיקל עליה את המעשה הזה.

אישור של איש צוות מבפנים - לא תופס בעיניי כאובייקטיבי.

גם בעיני

אנס אף פעם לא מודה שהוא אנס כל אחד מגן על מקומו מעטי מעט יוצאים נגד שהם במערכת

..

אתה צודק, לפעמים בסיטואציות בהם נאלצים לקבל החלטה קשה, כבר מקבלים את ההחלטה בתת מודע ומחפשים אישורים חיצוניים. אבל לא מבינה למה אתה חושש.. זה אנושי ומובן.
נראה שאין כאן הרבה הורים בכל מקרה.. (ובכלל... אין הרבה אנשים בפורומים. כולם עברו לפייסבוק)
עדי, נראה שקיבלת החלטה.
סמכי על עצמך, את אמא שלו, את יודעת את הדרך שעברתם עד עכשיו, את יודעת אילו אפשרויות פרושות בפנייך.
אני שולחת חיזוק מרחוק, בכל החלטה שתקבלי.

SchizoFriend

New member
היי עדי...

כולנו נודה לך אם תחזרי בעוד כמה חודשים לחוות את דעתך על האשפוז.
אולי בכך תעזרי להורים אחרים במצבך.

למעלה