היי חבר'ה... ובקשת עזרה קטנה מטיה..

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sarche

New member
אני באמת מקווה שלא יהיה קשה -

קשה לך - למסור אותה, וקשה לה - להתרגל לבית חדש. חתולים מאד טריטוריאלים ולהתרגל גם לבית חדש וגם ל"בחוץ" חדש זה לא קל. אני באמת מקווה שיהיה טוב - לשניכם. ל-
יהיה
חדש בירושלים !

daud

New member
כן לכן אני מודאג

הבנתי שחתולים גם ממש מתקשרים לסביבה ו גם ממש "נעלבים" בקלות אני מקווה שיעבור בסדר ואני מתכוון לחפש איזה פיתרון שיקל עליה להיפרד ממני לפחות אולי אני אשאר איזה יום או יומיים בירושלים

sarche

New member
../images/Emo50.gif ל-../images/Emo108.gif ולך

זה רעיון טוב להיות בסביבה בהתחלה יחד עם החתולה. תעדכן אותנו

mira ker

New member
תתפלא דאוד, היא עוד עשויה לחזור

אליך. כבר היו מקרים שחתולים וכלבים עברו דרכים ארוכות כדי להגיע לבית חתול נקשר לבית, כלב לבעלים שלו. יהיה טוף מירה

sarche

New member
מירה, רציתי גם לכתוב את זה אבל....

החלטתי שלא, כי חשבתי שאולי זה יבהיל את דאוד. את מרי שלנו מסרנו בהתחלה (היא אימצה אותנו, לא ממש ביקשה רשות, ואימא שלי לא הסכימה לקבל אותה). החתולה המדהימה הזו חזרה אחרי 3 ימים אלינו!!!! בהריון מתקדם!!!! והמליטה אחרי יומיים!! איך היא ידעה את הדרך?? עצרה טרמפים? לקחה מונית? איך שמרה על עצמה, חצתה כבישים ??? אחרי זה - כמובן שהיא נשארה פה, ומגדלת שושלת גאה (בלי עין הרע)
אז, אם תמסור אותה לירושלמים - קצת מסובך לחזור לתל אביב....

mira ker

New member
תתפלאי סארצ'ה, הכל יכול להיות.

על אחת כמה וכמה חתול רחוב שיודע לשרוד.

ששרון

New member
גם שמעתי על חתולים וכלבים שחוזרים

ממרחקים לבד, ראיתי על זה אפילו סרטים (תעודיים) שמעתי מאנשים וקראתי על זה סיפורים,,, דבר מדהים. לחיות יש הרבה חושים שאצלנו לא מפותחים, כך שאנו לא מודעים שהם קיימים אצל אחרים.... ובאשר לחתולים, את הורי אימצה איזו אמא חתולה שהיתה בהריון, המליטה שם ואחד הגורים בחר להשאר מאז כבר שנה בגינה. הוא אומץ רשמית, קבל שם מטופש למדי (יויו), קולר לתפארת, שלל חיסונים, ובעקביות הוא עוסק בהשחתת כל השטיחים בבית, טפטוף שערות על כורסאות שהוא אינו אמור לטפס עליהן, סריטות ונשיכות קלות של בני הבית בכפות הרגליים , ריצה אחוזת אמוק לשיש המטבח כל פעם שיש עליו דבר מאכל , נטול משיכה ככל שיהיה בקיצור, יויו הפך לשליט הבית הורי משרתים אותו בסבל רב... יחי החתולים
ש

mira ker

New member
אחד הדברים שקשה לי עם חתול, זה

הזינוקים שלהם ממקום למקום. ברגע אחד הם נמצאים על הריצפה וברגע השני על המקרר. זה פשוט מבהיל אותי. החתול האחרון שהיה לי, נהג לישון לי על הפנים. גם זה היה לי מוגזם. נשארתי עדיין אוהדת כלבים, כי לפחות אני יודעת מה לצפות מהם. יהיה טוב מירה

ששרון

New member
מירה, נכון ../images/Emo107.gif ../images/Emo66.gif

ה -
של הורי עסוק בזינוקים כ"כ בלתי צפויים בין הרגליים של כולנו כל הזמן, שכמעט נפלתי עליו לפחות עשר פעמים כבר... סכנה לציבור
בלתי צפוי לחלוטין האמת ? זה ממש בעיה, כי אבי אדם מבוגר ואני חוששת שהוא יפול בגללו. אני גם מעדיפה כלבים, הם צפויים, אפשר בכיף לסמוך עליהם, והם גם משום מה אוהבים אותי יותר מחתולים גם חוץ מזה, מקווה שאת בסדר עם ענייני המלחמה ושהנכדים גם לילה טוב שרון

mira ker

New member
תודה שרון, כן נרגעתי מעט מהמלחמה.

אם כי עדיין לא לגמרי. גם אותי כלבים אוהבים יותר מחתולים, למרות שהיו לי די הרבה חתולים. אני לא טיפוס מספיק עדין בשביל חתול. כלב יכול להכיל את הדינמיות שלי יותר מחתול. אני אוהבת כלבים בינוניים, מעורבים, ולא יפים במיוחד. כך שאני יכולה להשתולל איתם ללא מעצורים. חחחחחחחחחחחחח יהיה טוב מירה

ששרון

New member
אני מעדיפה אותם גדולים

משהו כמו כלב פוינטר, זאב, וכדומה. משום מה הם הכי נחמדים בעיני... בי, הולכת לסוף שבוע שרון

daud

New member
מירושלים לת"א לא נראה לי

אם כי כאשר הייתי ירושלמי הייתה לי כלבה שנגנבה וראו אותה אחרי כשבועיים לפי שמועות באיזור בית לחם הלכתי לחפש אותה ו לא מצאתי ו אחרי כמה שבועות כאשר היינו בחו"ל היא חזרה, הבחורה ששמרה לנו על הדירה האכילה אותה ו היא הייתה ממש רעבה ומלוכלכת ורזה ו מאז היו לה בלילה סיוטים שהיא הייתה רצה בהם (או לפחות ככה זה היה נראה מהצד). אבל בכל אופן לחתולה שלי מצאתי בית חם ומלא אהבבה והבית הכי טוב שיכול להיות לחתול, אני אשתדל לבקר אותה אבל אני יודע שששם לא רק שידאגו לה אלא גם יתנו לה המון אהבה.

my last sony0

New member
תמיד יש לך את הקטע ששומרים ../images/Emo41.gif

אתה שומר על וילה בחורה שומרת לך על הבית. אז א. לא ברור הקטע הזה של השמירות ב. מה כבר יש לגנוב אצלכם - הרי אם יכנס אליך גנב ויראה את המצב לא רק שלא יגע בכלום עוד ישאיר לך קצת כסף בבית.

ששרון

New member
דוד, אתגר קרת כתב סיפור כזה על

כלב שהמשפחה שלו כל הזמן מנסה להפתר ממנו בלזרוק אותו בכל מני מקומות נוראיים, ותמיד הוא חוזר חבול ואומלל, רעב ומלוכלך (כמו שתארת את כלבתך), עם סיוטים...עד לפתח הבית, לא ברור איך. כל הספר הם זורקים אותו באתרים, והוא תמיד חוזר לבד...מסכן. האמת? סיפור נורא עצוב למרות שהוא תואר בהומור העוקצני והשנון כרגיל של קרת . בכלל זה ספר מעולה שאני מאוד ממליצה (אניהו ).

daud

New member
מכיר את הסיפור

פעם חילקו אותו בסיפרון חמוד ברכבת לכל הנוסעים

mira ker

New member
סרצ'ה, רק חתולות נחושות יכולות

לחדור למעוזו המבוצר של דאוד.

mira ker

New member
אני חושבת שכמה יצורים אחרים

היו מוכנים להיות חתולת רחוב אצלך...חחחחחחחחחחחחח