היי חברה

yamit zada

New member
היי חברה

אז ככה כודם כל אני רוצה להמליץ על האתר של ערוץ E שיש שם כל מיני דברים נחמדים על הסידרה הכתובת של האתר הוא: WWW.EOHLINE.COM דבר שני לספר לכם שמחר אני חוגגת 24 (יום הולדת) ומקווה לחגוג כמו שצריך.... היום עבר עלי יום קשה במיוחד כאילו כל הבלגנים של כל הדברים נפלו על היום הזה. עוד 6 שעות אני כבר קמה שוב לעבודה לצילומים להקלטות לחזרות מלא מלט בלגנים ויש ל עוד מלא דברים לעשות כי רק לפני שעה הגעתי לבית. אז...... החלטתי כדם כל לרשום לכם ולשטף אותכם ואז ללכת להיתקונן... אני מקווה מחר להגיע לבית יותר מוקדם ואז אוכל לירשום לכם בכייף אוהבת את כולכם ימית

yamit zada

New member
תודה

תודה רבה עם המון אהבה

ברודי

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

תגידי, אם את עובדת על הסט של משחק החיים... פגשת את איילת שני
?

shanyz

New member
מממ אני לא רואה משחק החיים

אבלא תמול הייתי בבית קפה ואיך שקמנו התיישבה במקום שלנו זאת שמתחפשת לבן.. :) היא יותר יפה במציאות! וימית- מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברודי

New member
רותם. בסידרה..

יש לה אתר דיי מושקע בנט כאן איפושו... (אנ'לא רואה את הסדרה הזאת, היה כתבה עליה במעריב-סגנון) חחח טוב פרסומת סמויה למעריב:)

נירית קופל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שני, באיזה בית קפה ראית אותה??

shanyz

New member
קוראים לזה אני חשובת מרגריטה!

שירות איום ונורא!!!!

shanyz

New member
זה ליד הבית שלי../images/Emo13.gif

זה בירשמיהו פינת דיזינדוף. אם אתן באמת תלכו לשם, תרימו לי טלפון, אני אקפוץ גם! רק אם אתן רוצות כמובן...

*זינה*

New member
נירית קופל

היא בנאדם מקסים ויפה (מבפנים ומבחוץ) היא השחקנית הכי טובה במשחק החיים ולדעתי גם הכי טובה בארץ. ויש לה קעקוע מהמם!!!

*זינה*

New member
יש לה קעקוע...

על עצם האגן הימנית... נראה אם מישהו מזהה מה הוא (באחד הפרקים). אני יודעת, אבל...

*זינה*

New member
איך *אני* יודעת עליו?../images/Emo8.gif

אני יודעת על נירית עוד הרבה דברים שאתם לא יודעים... כמו מה מקום העבודה הקודם שלה ושהיא תמיד, אבל תמיד חלמה להיות שחקנית... והופ! היא עושה תפקיד לא ראשי בטלנובלה, אבל היא עדיין הדמות הכי נערצת שם. קסם?

Dafi the Mighty

New member
איפה נירית קופל???

אפה שני, למה לא הרמת טלפון? איפה האחריות?! איפה?! למה לא מתקשרים?! להבא... להתקשר!!! אביב, יאללה, מתארגנים! יושבים בבית הקפה הזה עד שהיא מופיעה. או שלא...
טוב די, ששש, אני ארגע. אני ארגע.

ברודי

New member
כי היא הגורו שלי בענייני אופנה.!!

אחח תמיד רציתי להגיד את זה!! האמת שהיא הגורו שלי בענייני כתיבה. היא כתבת ברייטינג וגם לפעמים קצת בתרבות מעריב. אני פאקינג קוראת ביקורות על ספרים שאני לעולם לא אקרא בגללה.! והיא עשתה הופעת אורח במשחק החיים. היתה כתבה משעשעת על זה ברייטינג.

yamit zada

New member
במשחק החיים??? כן

כן אני רואה שם את איילת שני ואת גאי וכל מי שמשחק שם, הם אנשים נחמדים מאוד וסך הכל כייף לעבוד איתם.... מחר על הבוקר אני יהיה על סט הצילומים שלהם , אני יהיה הסאונד וומן שלהם את מוזמנת אם תרצי אוכל לסדר לך ליראות אותם... נ.ב תודה רבה על המזלי טובים המון המון אהבה ימית

למעלה