היי חברה

../images/Emo140.gifמזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ברודי, מי זאת איילת שני?
את מי היא שיחקה במשחק החיים?

ברודי

New member
היא לא שיחקה!!

הבנת הנקרא ב'מת. היה קטע שאודי נדמה לי, זה שהוא אבא של קובי, דיבר בבית קפה עם ההיא. הבלונדינית. שעשתה קומבינה עם ארז להפליל את ירון אהה נירה. קיצר הם ישבו בבית קפה ואז עברה מישהיא ועשתה- ביי אודי. אז זאת זאת! היא שיחקה בתור ניצבת, בשביל הכתבה. והיה שיא המשעשע. אגב ידעתם שלדן תורן יש בלוג בנט? חחחח משועמם!!!!

ברודי

New member
בלוג יקירתי../images/Emo123.gif

בלוג= יומן מקוון. יענו יומן אישי ברשת.

shiri_b

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום הולדת שמח!!

*neta*

New member
../images/Emo49.gif מזל טוב ../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

Dafi the Mighty

New member
יומולדת שמח!!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדתך על יומולדת 24!

yamit zada

New member
אהלן בטח שאפשר....../images/Emo8.gif

אני אשמח מאוד לארח אותך באטר הצילומים של הסידרה לחיי האהבה אני רק צריכה לקבל אישור על כך אבל לא תהיה שום בעיה... מבחינתי את יכולה לבוא בשבוע הבא אבל נהיה בקשר ליפני O.K? את גרה באיזור ת"א? בעיקרון אם את לא מכירה את המקום אינ יכולה להסביר לך... את מי את הכי אוהבת שם...???? בכל אופן אני ביום א' יסדר כבר אישור אז נהיה בקשר ... נ.ב אני ממליצה לך להיכנס לאתר: WWW.LUCYLAWLESS.COM יש שם קטעי שירה של זינה ותמונות מהממות... ביי בנתיים ימית

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ימית../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

שתזכי לשנה הבאה עד מאה ועשרים שנה
שתהי מאושרת שמחה ועליזה כל השנה ושתהיה לך יותר טובה מהקודמת שתזכי להצלחה ושכל משאלותייך יתגשמו מקוה שתקבלי המון
ות ושתהיה לך עוגה גדולה מזל טוב
מתנת יומולדת
מישהו חתיך

gabrielle

New member
כן הוא אכן חתיך להפליא

שני ואני דורשות לדעת מי היפיוף

gabrielle

New member
כן הוא אכן חתיך להפליא

שני ואני דורשות לדעת מי היפיוף
אם כבר יפיופים... אחח... איזה מדהים הוא.

shanyz

New member
הוא חתיך!? אז מה תגידי עליו!?!!?

הוא מספר אחת בשבילי בעולם! יותר מארס וזינה!!!!!!! יותר מכוווווולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חתיךךך מושללללללללללם

gabrielle

New member
זה דין קיין?!!?!

הוא פצצה- פשוט פצצה. הייתי מעריצה כזאת גדולה של הסידרה הזאת פעם... אלוהים איזה סידרה מעולה והוא כזה מושלם לא יאומן

shiri_b

New member
אוי איך אהבתי L&C!! חבל שזה נגמר

הייתי מזה חולה על זה. במחשב הישן יש לי תיקיה שלמה של תמונות וקטעים ושטויות.

למעלה