היי חברה

*זינה*

New member
לא הטעם שלי...

טוב בעצם הטעם שלי כבר מסתכם בשם אחד אז נשכח את ההערה הזאת.

ברודי

New member
אנחנו נהפוך אותו לטעם שלך..!!

אין עליו.!! יש לי פוסטר שלו
(לא שתליתי...אבל יש.
) אגב הוא גם יצא פעם עם לינור אברג'יל והפרחה הזאת נתנייתית שיא הרציתי לשאול אותה פעם איך הוא אבל היא עברה מהר במכונית. נו מיילא...

shanyz

New member
חחההה לפני 5 שנים היו לי

פוסטרים שלו על הקירות! ו..עדיין יש לי קלסר שלו עם תמונות.. ויש לי תמונות וקצת סרטונים שלו עדיין במחשב! והוא מדהים בתאמינו או לא! כשהוא עם זקן אז בכללל רק בגללו אני רואה ת'תוכנית
סתם, זו תוכנית די נחמדה את האמת.... והנה תמונה אחרונה של הבונבון שלי!! נכון שהוא שמן וחמוד כשהוא קטן!? מושללללללללללללללללם

shiri_b

New member
גם לי!! היה לי קלסר כזה

שאספתי את כל הכתבות והתמונת וזה.. (הייתי קטנה יותר
)

ברודי

New member
גם לי...קלסר../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

אנ'לא עושה "קלסרים" אבל אנערף.. זה היה חד-פעמי!! וסתם עדיין לא זרקתי. היו לי פעם מליינתאלפים תמונות (במונחים של פעם כי היום יש לי פי כמה תמונות מזינה) ו..ו..ו.. ריפלי תוכנית מזעזעת בחלק מהזמן. עם ההוא שלא היו לו אצבעות והוא השתיל אצבעות מהרגליים כאילו...ממממה??? חחח זה נשמע מטורף!! אהה ובסרטים וכאלה יש לי את-"ספורט עתידי" בקלטת
סרט חמוד לא משו. רוב הסרטים שלו גרועים.. יש לי גם את "רוחו של שוטר" וגם את הסרט ההוא עם ההומואים שמשחקים בייסבול. ויש סרט שהוא משחק שמה שריף. עד כמה שזה דין קיין במדים הסרט הרדים אותי אשששש

shanyz

New member
חהההה הסרטים שלו לא גרועים!

מממ... את האמת, לא ראיתי ממש סרטים שלו.. אבל איך הןם יכולים להיות גרועים1. הוא מושלם!
ממ.. יווו אם יש לכם סרטונים ודברים תשלחו לי.. יש לי כתבה מהממת שלו ושל טרי האטצ'ר.. והוא אומר מה הוא לא אוהב אצלו.. הוא אמר שהוא לא אוהב את המצח ואת האצבעות ברגליים! חחה... מוזר...:S :) הוא כזה חמוד! אגב- אתן יודעות שיש פורום סמולוויל ולואיס וקלארק......

ברודי

New member
אז אני מודיעה לך

הסרטים שלו ממש גרועים. אין לי הרבה דברים פעם היו לי יותר... יש לי קטע סאונד שאחרי שלויס מכינה לו חביתה בפרק עם הרוח רפאים קיטי שנכנסת לגוף של לויס אז היא עושה לו- אל תעשה לי את הפרצוף הזה. אז הוא עושה לה- איזה פרצוף? אז היא עושה- את הפרצוף הזה של אוי-מי-גוד-לויס-בישלה-משהו-ועכשיו-אני-חייב-לאכול-אותו. זה מאיזה אתר לא זוכרת אבל זה חמוד. או שענבר שלחה לי.. זה היה מזמממן.. או שאני שלחתי לה, בע טוב די. שכחתי..

shiri_b

New member
כן, הסרטים שלו לא משהו...אבל הוא כן

היו לי המון דברים אבל זה במחשב הישן
מזה אהבתי פעם את התמונה שהוא פותח את הזה של החולצה ורואים באטמן, ואת הזה שהוא רטוב עם חולצה ועניבה. והכל במחשב הישן...

shanyz

New member
../images/Emo99.gif

מממ..הפוסטר הזה היה תלוי לי על הקיר!!!!

shanyz

New member
אהה חיחי זה היה פרק טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

gabrielle

New member
אני חייבת לציין משהו../images/Emo9.gif

* מתרגשת * פעם, היו לי את שתי העונות האחרונות מוקלטות... ואז התחלתי להקליט זינה ובצער רב התחלתי להקליט את הקלטות... אבל יש קלטת אחת של הפרקים האחרונים של הסידרה שיש בה איזה 8 פרקים ולא הייתי מסוגלת למחוק אותה והיא עדיין פה , בארון עם הקלטות של זינה
אני גאה בעצמי שלא מחקתי - יאווווו בא לי לעשות ספיישל.

shanyz

New member
יאאאאאאאאאאאאאאא

לי אין מוקלטים אבל ראיתי את כל השידורים החוזרים לפחות 6 פעמים!!! ממ.. גם אני רוצה לראות שידורים חוזרים.. (אני בדיוק עושה משהו שיגרום לי לראות כמה פרקים במחשב
אסור לי להגיד מה...חיחיחי)

shiri_b

New member
יש לי עדיין קלטת עם כל מיני

קטעים פעם גם דין שיחק בפרסומת לקורנפלקס (די בטוחה שפרוסטיס...) והקלטתי אותה אני בטוחה שהיא פה איפשהו. גם היו לי את כל העונות מוקלטות אבל הקלטתי אותם בוידאיו הישן.... ועכשיו זה לא עובד בחדש!!

gabrielle

New member
לינור אברג'יל!?!

זאת מלכת היופי לא?? מיס יוניברס או משהו בסגנון? זאת זאת?!! או מיי גוד.

למעלה