עברתי בדיוק אותו דבר. רק מהכיוון של כלה.
ובהתחלה, כמו העצה של mykal, שתקתי, חייכתי, פה ושם עניתי. בעיקר הייתי מנומסת ועזרתי ותרמתי. אבל היחס נותר מרוחק ועוקצני, כולל מכיוון הגיסים. בעלי העדיף שאני פשוט לא אקח ללב וגם לא היה מעוניין להתקע באמצע ולעשות מהומות, בגלל ביקורים של פעם בחודש. גם אני, שכנעתי את עצמי שזה לא סוף העולם והבלגתי כמעט שנה וחצי.
בשלב מסוים, ההתערבות חצתה גבול מאוד רציני בזוגיות שלנו, ואז התפרצתי על חמותי, גם על כל מה שעשתה עד כה, כולל רמיזות שאני לא אדרוך אצלם עוד רגל וגם אשקול מחדש אם כדאי לי בכלל להיות בנישואין הללו. כולם אז נבהלו נורא, הפכו קטני קטנים ומאז מתנהגים ליגה.
אבל אני הייתי ממליצה על כזה קטע, רק במידה וכלו כל הקיצין. כן תדבר ותשתף את אשתך, אבל לא ממקום מאשים. תגיד לה שאתה מרגיש במתיחות ואם היא יודעת ממה היא נובעת ואיך אפשר למגרה. אבל אם אתה יודע שהיא עשויה לגשת לאמה ולדווח על תלונותיך בלי לשאול אותך, אל תעשה את זה בינתיים.
כל עוד לא נחצים גבולות (מבחינת התערבות בזוגיות שלכם וכו'), פשוט תהיה קורקטי. אפשר להיות שקט ולתת לרעייתך את הבמה בביקורים הללו. פה ושם, גם תארגן לכם פעילויות בהפתעה שיבואו על חשבון זמנה עם המשפחה. זה יגרום לצד שלה להרגיש בחוסר ואולי לשנות התנהגות. אבל בשום פנים ואופן, אל תהיה לחמותך over נחמד, במטרה להתחבב עליה ולהראות לה שאתה כן ראוי וטוב עבור בתה ועבור משפחתם. מניסיוני, זה יעשה בדיוק להיפך. אני הייתי ככה עם חמות שהיא טיפוס זהה ודרכו עליי טוב טוב.