היי חדשה פה

JimmyGee

New member
מענין למה כול האנשים ההזויים האלה תמיד מגיעים מהימין

אם הזבל Trump יבחר שוב (חס וחלילה וחלילה וחס) נישאר פה ונפריעה לו כמה שיותר. אם לא סמתה לב (כי השקרים של Trump בילבלו אותך) הנבלה המסריחה Trump כבר היום במצוקה קשה ממה שהדמוקרטים עושים לו. זה רק ילך והתגבר אם חס וחלילה יבחר שוב.

vinney

Well-known member
ונרשמת לתפוז שלשום כדי להגיד לנו את זה?

מזל שאין אנטישמים במפלגתו של טראמפ, אחרת מה היינו עושים!

JimmyGee

New member
מה באמת? הימין של Trump מלא בשינאה

גזענות, ואנטישמיות? חבלים מיתעדקים מסביב לצוואר של יהודים שלא מסכימים עין Trump.
איזה מזל שהגעתה לספר לנו. עוד בטעות הינו מצטרפים אליו

vinney

Well-known member
טראמפ כבר נבחר, וישראל דווקא מחכה לי

לא מבין מה פשר המשפט הזה.

vinney

Well-known member
אני? אני לא זה שמשדר פרופגנדה בפורום של מהגרים

JimmyGee

New member
אדון הארי פלוצר, אכפת לך להסביר מה אתה בידיוק רוצה?

לפי השעות שאתה כותב, אני מבין שאתה גר בישראל, ואולי מקנא באנשים שנימצאים בארצות הברית.
אבל קודם כול לכולנו יש גם אזרחות ישראלית, כך שאם יבוא לנו לחזור לישראל, אתה הבן אדם האחרון שיעצור אותנו.
ושנית, זכותכה לתמוך בנבלה Trump. אבל למה להפיץ שינאה נגד הרוב האמריקני שלא סובל את השק חרא הזה שניקרא Trump?
ואם Trump יבחר שוב, נמשיך בחיינו כרגיל. ככה זה בדמוקרטיה, מה לעשות.

אני מגיב היכן שיהודים או ישראלים מלכלכים על ישראל

לא ראיתי תופעה בקנה מידה כזה אצל עמים אחרים, אנגלים,
צרפתים, גרמנים, ערבים וכו, צריך לשנות את חוקי ההגירה ולא לתת
להם אישור אוטומטי, רבין אמר על הישראלים האלה "נפולת של נמושות"

JimmyGee

New member
איפוא ראיתה פה שמלכלכים על ישראל?

זה שאנשים לא סובלים חלאת אדם כמו Trump, או שיש להם ביקורת אל דברים שקורים בישראל, למה זה נחשב בעינך למלכלכים על ישראל?
יש קומץ קטן של יהודים / ישראלים שאכן שונאים את ישראל. אבל מה זה קשור לאנשים בפורום הזה? ולדעתי הנזק שיגרם מלא לתת להם להיכנס לישראל הרבה יותר גדול מלתת להם להיכנס לישראל. מי יחליט מי כן ניכנס ומי לא? ואיך יחליט?

אם בן אדם עבר על החוק, תעצור אותו ותישפוט אותו. אבל אתה רוצה למנוע מאזרחים או יהודים להיכנס לישראל כי הישמתשו בחופש הביטוי להגיד משהו שלא מוצא חן בעינך? ודרך הגב זה יכלול גם אנשים מהימין הקיצוני, לא רק מהשׁמאל.

JimmyGee

New member
קודם כל, לא ראיתי פה שום ליכלוך רציני על ישראל.

וגם אם יש ביקורת על ישראל, מה הביג דיל?
תתבגר, לא כול אחד שיש לו ביקורת, הוא שונא ישראל.

למעלה