היי חדשה פה

debby12

New member
מנהל
סרטון מקסים - תודה ששמת אותו

נהניתי מאוד גם מהתמונות היפות וגם מהמוסיקה הנעימה. חבל שלא צילמו גם את קו החוף/חוף היום. אבל בסה"כ יופי של סרטון. תודה!!

JimmyGee

New member
השמאל השתלט, WTF?

כמו שאמר ויני, השמאל לא "השתלט" על כלום. פשוט הימין, בדרך כלל (לא תמיד כמובן) מביא איתו דעות כול כך מפגרות שאין להם מקום בשום מוסד שמכבד את עצמו (מבית ספר ועד אוניברסיטה).
אני מדבר על דעות כמו: העולם קיים 5,000 שנה, climate change is a hoax, evolution is a hoax.
Gun control is when you have control while aiming your AR-15.
ועוד מלא דברים אבסורדיים שמרחיקים מוסדות אקדמיים מהם.
ואיך בידיוק הישתטו על Hollywood? את רוצה להכריח אנשים ב Hollywood לחשוב ש Climate change is hoax?
שהימין יביא איתו דעות פחות מפגרות ומניהיגים שהם לא scum bags כמו Trump ואז יכול ליהות שתצליחו לחדור ל Hollywood ול main stream media

danakama10

New member

הייתי אומרת שגם המחקר הזה הוא פייק מחקר אם הוא מצא רק 5 אתרי פייק ניוז שתומכים בקלינטון... כנראה שכחו למנות את כמעט 100% מהעתונות ורשתות החדשות...

vinney

Well-known member
בעולם של דנה כל מה שלא נראה לדנה - לא קיים

אבל במציאות - זה שאת לא אוהבת את העובדות לא משנה את היותן עובדות. אין כזה דבר "עובדות אלטרנטיביות" באמת, יש רק "שקרים".

AwakeningGal

New member
המלצה לחברי הפורום...

המעוניינים להשכיל בנושא הדיפ סטייט וניהול העולם ע"י האליטה, Edge of Wonder הכינו סידרה מעמיקה בת חמישה חלקים. בתאור של כל וידאו מצויין מהיכן המחקרים לקוחים. מצרפת לינק לחלק הראשון.....
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=mGKth5iUVAk
&nbsp
יום טוב

AwakeningGal

New member
טועה ומטעה

מסלק וקורא בשמות כדי לסקל את חשיפת האמת. בריונות ליברלית במיטבה! צא מהבועה, כולנו חיים במציאות שיקרית והגיע הזמן להתעורר. אם אין התעניינות מצידך, אל תהרוס למי שכן מעוניין.
תודה ויום טוב
&nbsp

vinney

Well-known member
היא אמרה תוך שהיא מנסה לסתום לי את הפה

מי אמר שיש לך יותר זכות ממני לסתום לאנשים את הפה בפורום?

&nbsp
לא נעים לך שקוראים לך שקרנית? אל תשקרי, לא מסובך.

JimmyGee

New member
מה זה החרא הזה?

מה זה ה deep state? אם אני מבין נכון, כול מי שלא הולך אחרי המשיח Trump בצורה עיוורת וממלמל Amen על כול שקר שיוצא ל Trump מהפה, הוא ב deep state.

מי זה האליטות? אם מיליארדר שקרן, ומושחת עד העצם כמו Trump זה לא "האליטות", אז מי כן?

AwakeningGal

New member
אני רק ממליצה....

ערוצי החדשות הוא לא מקור מידע אמין כיום. ההתעוררות העולמית קיימת ולא מדובר בכת או משיח הנושא הרבה יותר מורכב מזה. מאמינה שהצפייה בסירטונים תתן מענה לשאלותיך, בחירתך בלבד.
יום טוב
&nbsp

JimmyGee

New member
את עושה צחוק?

זה נכון שכול ערוצי החדשות כיום הם biased לאחד הכיוונים (או ימין או שמאל).
אבל לחשוב שסירטונים ראנדומלים מהאינטרנט הם פחות biased ויותר אמינים היא בדיחה. ב5 שניות הראשונות של מה ששמת פה אפשר כבר ליראות שיש פה agenda ברורה לבעלי הסירטון. אני יכול להביא לך 200 סירטונים אחרים שיציגו בדיוק את ההפך. נראה לך שאפשר ליסמוך על המידע זבל שמגיעה מהסירטונים האלה?
לפחות מה שמגיעה מה biased media עובר איזהשהו fact check מינימלי.

vinney

Well-known member
כן, מלחמה זה שלום, חופש זה עבדות, בורות זה כוח, שמענו...

ערוצי חדשות ועיתונות מקצועית - אאוט, סרטוני זבל של אנשים אקראיים שלא מוכנים להגיד מי מממן אותם - אין.

את מה זה משכנעת

JimmyGee

New member
במצב של extreme media bias כמו שיש היום

מה שעושים זה לקבל ולהצליב מידע ממקורות שונים.
אני למשל גם מיסתכל על Fox News למרות הקושי להבין מה מדברים שם, היות ובזמן הדיבור הלשון של המריאנים ומרואינים תקועה עמוק בתוך התחת של Trump.
למי שמצליב מידע ולא הולך בצורה עיוורת אחרי אנשים הזויים כמו שה Trump base הולך עיוורת אחרי זבלים מה Fox News אין שום בעיה לסנן את ה biase מהאמת (facts).

vinney

Well-known member
תוכניות החדשות של Fox News יותר קלות לצפיה

הבעיה עם הערוץ הזה שהם שמים הרבה יותר דגש על פרשנויות ותוכניות דעה מדיווחי חדשות. לא בכדי אחד מבכירי עיתונאי החדשות שלהם עזב.
&nbsp
הבעיה עם הצופים (בכל הערוצים...) שהם לא מצליחים להבדיל בין תוכניות דעה לבין דיווחי חדשות.

JimmyGee

New member
עוד בכירה ( Catherine Herrige) עזבה את Fox News היום

גם ערוצי החדשות של Fox News מאוד biased.
עם Trump עושה משהו טוב זה בגדול בעמוד הראשי. עם Trump מפשל מחביאים בקטן ולא מובן ושמים משוהו על Hillary בגדול.
עם מחר Trump ירצח 10 אנשים, תיראה הודעה בקטן ש10 אנשים מתו ויש דיווחים שבחיר מהממשל היה באזור. בתור בוחר Trump שרואה/קורא רק Fox News לא תבין ביכלל למה הדמוקרטים כועסים על מה ש Trump עשה ותיקרא לזה Fake News.

vinney

Well-known member
אכן, בלי ספק זה כלי פרופגנדה

אבל אם מדברים על הצלבת מידע ושילוב מקורות - לא הייתי פוסל את תוכניות החדשות שלהם על הסף (לעומת הפרשנויות למשל).

JimmyGee

New member
זה בידיוק מה שאני עושה (מצליב מידע) ולכן גם רואה את ה bias

אפשר לספר את אותו סיפור בידיוק ב2 צורות שונות שבאחת (CNN) Trump אשם ובשניה (Fox News) מדובר ב witch hunt.

CNN (Trump אשם)
Trump witholds military aid funds from Ukraine in order to pressure them to investigate the son of his political rival (Joe Bidan)

F0X News (Witch Hunt)
Democrats are trying to invalidated the 2016 elections by impeaching
Trump over a call with Ukraine Trump said was a perfect call

למעלה