היי חדשה: )

crazysapir

New member
היי חדשה: )

אממ ספיר, רחובות .. אהה ואגב אפשר פרטים בקשר להופעה? הבנתי שהם להקה עם מסרים ניאונאצים משו כזה...זה באמת נכון?

crazysapir

New member
אהה אגב שאלה אחת

יש פה משהו בפורום שהוא חייל, והוא היה על הגג של עזריאלי ב15 בערך

The Cat Woman

New member
כן, אני...

לא, אני לא צריכה קב"ן!!! אני בסדר גמור!!! |חותכת ורידים על הגג של עזריאלי לצלילי מסרים ניאו-נאצים בשירי נייטוויש| (איזו דרך נפלאה וקסומה למות)

crazysapir

New member
XDDD אתה זוכר ש

הייתה שם ילדה **הרשה לי להגיד סתומה** שלבשה חולצה של הסולנית נייטוויש ולא ידעה שהיא לובשת אותהD:כי חשבתי שזה סתם פרצוף>< נחש מי זאת...: ) XDD אח"כ על המחשב[תודה ליוטיוב]התחלתי לשמוע שירים שלהם וממש אהבתי אותם...

The Cat Woman

New member
בחיי... אני בהחלט מרשה לך להגיד "סתומה"

אני בחורה! איך פספסת את לשון הנקבה בה נכתבה הודעתי הקודמת? ואיך פספסת את המילה WOMAN בכינוי שלי? ולעזאזל- איך לא שמת לב לציניות המתפרצת והמשפריצה לכל עבר??? אני לא חיילת ובטח שלא הייתי על הגג של עזריאלי היום! גאד... קצת לחשוב לפני שסתם מדברים...

crazysapir

New member
אה בכלל לא שמתי לב חשבתי

שאת פשוט צוחקת על הילדים ששם על הגג...וגם אותו חיל לא קשור לכל הקטע הזה והוא היה שםD:

blacknwhite

New member
חס וחלילה מסרים ניאו נאצים!../images/Emo2.gif

איפה מצאת את זה? אני אף פעם לא ראיתי שום דבר כזה, ותאמיני לי שהתעמקתי בליריקה....
בכל קרה ברוכה הבאה
אני ענבר, בת 14, מת"א ואוטוטו י-ם. תשתלבי מהר:)

PerfectSP

New member
את עוברת לי-ם?../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

מה איבדת שם?!
שארי בתל אביב! אל תיכנסי אפילו לירושלים! הצילי עצמך כבר עכשיו!!

blacknwhite

New member
איבדתי שם את טופס ההרשמה שלי../images/Emo69.gif

סתם, נו.... אני עוברת לפנימיה
(זה דבר טוב, בסה"כ
)

PerfectSP

New member
פנימיה?... איזו?../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

ולאיזה כיתה את עולה?P:

PerfectSP

New member
פאק!!!את שמה?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

וואי,יא טחונה
חח,תתכונני לחוסר חיים מוחלטXD וואי,המקום הזה ממש יפה:) כל כך של טחוניםP:

PerfectSP

New member
חחח...הכל בזכותך!D: ../images/Emo190.gif

די,אני באמת בכל חור! אנשים מה זה מתעצבנים עליי לפעמיםXDDDDD אנשים שאני איתם באיזה 3 פורומים,ואז באים לעוד איזה פורום,ושוב מגלים אותי שם וזה מה זה מצחיקXDDD

למעלה