אבל את עדיין מוזמנת להישאר.. :)
ה היויו New member 28/8/07 #57 רגע,ואיפה את? ואל תגידי לי שבטכני <זכרונות קשים ומרים שאני מנסה להדחיק ולהכחיש עד היום>
L lacrimosa girl New member 28/8/07 #60 באותו בצפר בו אני עכשיו...קבוצת יבנה שייבדל לחיים ארוכים, להיפים ולגראס מאחורי הפנימיות.
P PerfectSP New member 28/8/07 #51 חחחח...יש עוד הרבהP: ../images/Emo190.gif למשל יש את המדעים ואומנויות הזה,שזה רק פנימיה,ונכנסתי לשם פעם,בואנה איזה מקום ענק!רואים שהוא של וואחד עשירים..גם החצר...מקום ממש יפהP: אבל הם גם לומדים ממש,יותר מדי
חחחח...יש עוד הרבהP: ../images/Emo190.gif למשל יש את המדעים ואומנויות הזה,שזה רק פנימיה,ונכנסתי לשם פעם,בואנה איזה מקום ענק!רואים שהוא של וואחד עשירים..גם החצר...מקום ממש יפהP: אבל הם גם לומדים ממש,יותר מדי
B box 5 New member 29/8/07 #69 וואי כן מדעים ואומנויות זה לאנשים מטורפים שהחיים שלהם זה בערך... לימודים... ו... לימודים
P PerfectSP New member 29/8/07 #74 ../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif דיברתי עם מישהי שלומדת שם.... ווהוווו כמה אין לה זמן לכלוםP:
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif דיברתי עם מישהי שלומדת שם.... ווהוווו כמה אין לה זמן לכלוםP:
P PerfectSP New member 30/8/07 #83 מה רע?../images/Emo98.gif ../images/Emo190.gif שום דבר רע כי אני [נחשבת] ירושלמית,אז לגלות עוד אנשים מירושלים...זה..D:
מה רע?../images/Emo98.gif ../images/Emo190.gif שום דבר רע כי אני [נחשבת] ירושלמית,אז לגלות עוד אנשים מירושלים...זה..D: