היי חדשה: )

The Cat Woman

New member
../images/Emo6.gif קיס... אל תזלזל- הם היו אחל'ה להקה!

ותגיד תודה שבן-דוד שלי זה לא הבן שלך... אתה יודע מה הוא עשה הממזר הקטן? אגב- הוא בגיל של מור. קנינו לו ולאחותו החדשה מצעים חדשים, אז הוא אמר לאמא שלו "אמא תשימי לי את המצעים החדשים" ואמא שלו אמרה לו שהיא תשים לו בפעם אחרת כי היא רק אתמול שמה לו מצעים נקיים. אז הממזרון הלך לישון ובבוקר עשה פיפי על המצעים ואז בא לאמא שלו ואמר לה "אמא, ברח לי פיפי... עכשיו המצעים מלוכלכים ואת יכולה לשים לי את המצעים החדשים"
אחחח איזה ילד זה! ילד כזה ח-ז-ק!!! כפרעליו גאון קטן.

10th Man Down

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

בטוח זאת את לימדת אותו להיות כזה גאון

היויו

New member
חחח... בד"כ עושים הפוך ../images/Emo13.gif

"אם לא תעשה פיפי שבוע רצוף,נשים לך את המצעים החדשים". זה עובד הרבה יותר טוב

The Cat Woman

New member
הם לא עובדים בשיטות מטופשות של התניה

ילד זה לא כלב והוא הרבה יותר חכם ממה שאתה חושב... בקשר לבן-דוד שלי ספציפית- אין לו בעיה של הרטבות בלילה ושטויות כאלה... הוא עשה את זה רק כמניפולציה טהורה. לכן גם אין שום טעם בלהתנות לו. חוץ מזה שאישית אני לא מאמינה בהתניה, כמו שאמרתי- ילדים לא טיפשים... זה אולי עובד טוב על כלבים אבל לילדים יש הרבה יותר אינטיליגנציה והם קולטים מתי עובדים עליהם, זה עובד טוב רק כי הם משתפים איתך פעולה, זה נראה להם כמו משחק...

היויו

New member
כל מה שיש לי לאמר בנושא זה...

פחחחחחחחח...... חכי חכי. דברי איתי עוד 10, 15 שנה כשיהיו לך ילדים בני 0-5. ואז תביני למה אני אומר מה שאני כמו שאני אומר אותו.

The Cat Woman

New member
שמע, אני לא צריכה לחכות שיהיו לי ילדים

בשביל לדעת איך מתנהגים איתם. עשיתי מליון בייביסיטרים כמעט על כל בני ובנות הדודים והדודות שלי, מה גם שאני רואה איך ההורים שלהם מתנהגים איתם ומה התגובות שלהם לזה... קיצר, כל אחד ושיטותיו לחנך... אני מן הסתם לא אתערב לך אבל אני אישית לא מאמינה בלעשות מהילד יצור מטומטם שלא מבין.

היויו

New member
חס וחסה.לא אמרתי את זה ואני לא חושב את זה.

הילדים שלנו הרבה יותר חכמים ממה שאנחנו היינו. אבל לפעמים שיטת "המקל והגזר" נחוצה ואין ברירה. ילדים יכולים להיות מאוד מניפולטיביים ולפעמים צריך להבהיר להם בכל זאת מי "בעל הדעה" בבית, וזה שהם לא רוצים ברגע זה ללכת לישון למרות ש11 בלילה ואת כבר יומיים לא ישנת - אז גם איומים בעונשים צריכים לקרות.

The Cat Woman

New member
אנפורצ'נטלי =\

אבל תדע לך שעל בשרי למדתי שאם ב11 וחצי בלילה הם עדיין ערים ומסרבים ללכת לישון- יד קשה יחד עם כנות לגבי "בגללך אבא מאוד עייף" גורמת להם לקצת יסורי מצפון והם הולכים לישון כמו ילדים טובים. "רתם, תדע לך שאני מאוד כועסת עליך ובפעם הבאה אני לא אבוא לשמור עליך כי אתה לא מקשיב לי
" "לא ענבר, אל תהיי עצובה... אל תכעסי... תביאי לי בקבוקי" כפרה על הילד הזה
כמה שאני מתגעגעת אליו... לא ראיתי אותו כבר איזה שבועיים ומשהו. =\

PerfectSP

New member
חח,ספיר,לא ידעתי שאת אוהבת נייטוויש../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

ררר...אתמול קניתי כרטיס להופעה והוא בידי

למעלה