היי חדש :)

חסבי

New member
היי חדש :)

אני חסבי החסה :) אני מת על גרין דיי ושונא את בילי ג'ו!! ונועלה123 היא חמודה! (נו אני חנפן ו..?!)

נועלה 123

New member
היי חסבייי!!!

וחסה זה כזה מושי מושלמי.(לא.) ואני לא שונאת את בילי ג'ו.. אבל על זה עדיף לא לדבר על זה פה. יש פה ילדים רגישי ביותר.*אהמ אהמ*אורי.

חסבי

New member
אורי מיזה...?

אני יכר לאט לאט חח פה אני לא בעד הצפות הכי כיף זה לעשות את זה שמה ...:) אני שונא אותו כי הוא לא מוכשר בכלל- מנגן על גיטרה יעני חח הוא עובד עליכם בעיניים הכל מגיע לג'יסון ולמייק

sivi GrEeN hEaD

New member
ג'יסון?

מממממ אתה בטח מתכוון לטרה. ברוכה הבאה
לי קוראים סיון ואני בת 14 וחצי. השתלבות כיפית.

חסבי

New member
תודה לכן...

לא אני מתכוון לג'יסון זה שמנגן בגיטרה גם ולטרה מגיע כבוד! (אני מרגיש בושה אבל אני שונא את א"א ואת בילי אבל זה לא ממש משנה נכון? אני אוהב את כל השאר)

חסבי

New member
נכון

אני לא מכיר אותו או משו בגלל זה אני חושב שבלהקה הזאתי ספציפית מעריכים רק את בילי ג'ו וכדי שזה ישתנה טרה ומייק הרבה יותר מוכשרים ממנו אבל עדיין בזכותו (בילי) יש את השירים ותשמעי לפי מה שקראתי פה...את נראית כ"כ מעצבנת אז אל תגיבי לי אפ פעם זה גורם לריבים מיותרים :)

HANSAMA

New member
סליחה!!!

שיט מה אני יעשה!!!! תגיד מה אתה חושב שאתה??? ילד מפגר!!!!

חסבי

New member
אני באמת מפגר אבל מה לעשות

אבל אני יודע שאני שונא אותך! טיפשה קפיטליסטית :)

חסבי

New member
הם בעלי ההון

בשנות ה18- 19 תשמעי זה לא ממש מדויק אבל זאת הדרך הכי קלה להבין כפי שהבנתי את תצטרכי ללמוד את זה שנה הבאה בהצלחה... :) ואני רואה שלא רק אני משתשמש במילה קפיטליסט נחמד לדעת אוי יש לי חשק לפרופאגנדי...:)

ADCMAN

New member
צריכים לפרק את הקפיטליזם

משמע: צריכים לפרק את המדינה

BlueBeIl

New member
זה השקפת חיים כזאת

שדוגלת התעשרות על חשבונו של האחר, של העני, של זה שאין לו צבירת רכוש וכסף שאין סיכוי שבכלל תוכל לנצל אי פעם כשמנגד אין לאנשים מה לאכול זה ההפך מקומוניזם... זה מאוד מאפיין את ארצות הברית גישה אנוכית כזאת, ממש לא שיתופית.

למעלה