מה עוצר בעדך?
C coullette New member 15/6/05 #157 את מוכנה לא לענות במקומי? תודה. האמת היא שכלום..כלום לא עוצר בעדי.אני לא בצבא,לא ממלאת פקודות שלל אף אחד.. אז.. ho much fun im free! Oi Oi Oi (נא להתעלם בבקשה) והנשמה או איך שלא קוראים לך-תפסיקי להכנס להודעות של אנשים אחרים.הוא לא שאל אותך!
את מוכנה לא לענות במקומי? תודה. האמת היא שכלום..כלום לא עוצר בעדי.אני לא בצבא,לא ממלאת פקודות שלל אף אחד.. אז.. ho much fun im free! Oi Oi Oi (נא להתעלם בבקשה) והנשמה או איך שלא קוראים לך-תפסיקי להכנס להודעות של אנשים אחרים.הוא לא שאל אותך!
H HANSAMA New member 15/6/05 #162 עד כמה שידוע לי זה פורום! שזה מה שעושים בפורום בדרך כלל.. אבל בואי נתאלם!
C coullette New member 16/6/05 #170 בבקשה מישהו מונע ממך? be my guest את מוזמנת להתאלם (להפוך לאילמת חח) כן זה באמת רעיון טוב שתתאלמי אולי יהיה לנו קצת שקט פה בפורום!
בבקשה מישהו מונע ממך? be my guest את מוזמנת להתאלם (להפוך לאילמת חח) כן זה באמת רעיון טוב שתתאלמי אולי יהיה לנו קצת שקט פה בפורום!
D darklighter New member 15/6/05 #145 וולקאם../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif